Tuesday, April 5, 2011

ayam uncle john

xceli dah lama nak try ayam uncle john dan uncle bob. kebetulan dah ke pasar malam smlm, staff adik ipar ai, ada try beli uncle john punyer ayam. ai pun tumpang sekaki...wah... sedap jugak ek. pedas sesedap rasa.


korang pernah try tak... ke ai yang ketinggalan... ahaksss

kat bawah ni plak, ai nak jawab soalan dari dua rakan blogger yang tya pasal scallop

ct shah... kat memaner pun ada jual scallop. kat tesco selayang tu, mu kena cari betul² sebab mcm tesorok skit. dia kan letak mcm dalam peti ais becermin. kau jalan pelan² masa cari tu...

ha.... kat bawah ni aku letak balik gambar masa aku promot dulu... kau amek gambar pakai hp kau. senang wat rujukan nnt masa kau pegi tesco ke giant ke


mutalib, scallop ni mcm nuget jugak. ianya adalah keluaran dari arab saudi. rasanya sedap sebab ada cheese. boleh cari kat memaner mcm tesco ke, giant ke, k4 ke... nnt try la ye...


ape nak makan berbuka ptg ni??? johnny's??? ah sedap!!!!

36 dok ngomen:

sha a.s said...Reply To This Comment

amboi......mata i duk jeling² bracelet u taww...silau mata i! huhuh

NM02 said...Reply To This Comment

hahahahahahahahahahaha...

nak ker???? eceh!

eMMe said...Reply To This Comment

selamat berpuasa~ uncle john fried chicken sodap makan panas2 kan.... nyum2!!!

wida said...Reply To This Comment

sedap ker scallop tu..cam nugget yer.nak carik lah..

Naddia said...Reply To This Comment

alamak...nk juge!

Cik Pah said...Reply To This Comment

uncle john punyer oklah..tapi macam ada masin sket.. ke cik pah yg sorang rase camtuh..

NM02 said...Reply To This Comment

cik pah,

haah la... ada masin skit. ingat kita sorang je rasa mcm tu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

wahh berbuka di johnny's..ah sedap ah sedapp

Latina said...Reply To This Comment

mmg btullah ayam tu masin skit kan..sy pun ingat sy sorang je yg rasa mcm tu..awk..kita dh follow awk dr dulu tau...

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

harusssss ku cari nnti saudi ituuu!!

ratusiput said...Reply To This Comment

nak cari gakla ptg ni...aduss..pengaruh betul..ehehe..

mama iris said...Reply To This Comment

amboi2 gambar makanan dlm blog neeehhh...kensel diet cengginih tau..hehe..

*salam kenal..=)

[-suziey-] said...Reply To This Comment

kita pn suka gielr ayam tu..sedap..sbb isi dia lembut..kalah kfc..hehhe..scallop tu pn suka beli..brand pn sama..heehe

wahida said...Reply To This Comment

scallop ayam tu terbaikkkk!!

Sakura said...Reply To This Comment

kak ina..curi gambaq sikit..hehe

fazilzura said...Reply To This Comment

wahhh cm sodap tu ..

* kite dh folow awak

MeMHaliD said...Reply To This Comment

gulp gulp gulp...eh ayam boleh makan lah..hehehehe...lupo plak...nak ciketttttttttttttt

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

Hari tu pegi pasar malam kat tempat rumah akak, ada ayam goreng bob pulak. macam-macam sekarang dorang berbisness ayam.

Oasis said...Reply To This Comment

Ayam tu mmg sedap. saya pun dah ketagih...

ejaMaria said...Reply To This Comment

uncle john yg kat pasar malam sri gombak dah tak syok mcm dulu2... ntah tak tau la klu yg baru ni hubby salah beli... ;p

erienz said...Reply To This Comment

pernh rasa...mmg sedap....lazat...

Yan said...Reply To This Comment

Ini nieza, kalau tak dapat gak, tak tau lah..heee..

tag kat sini
http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/04/award-setetes-embun-dari-made.html

amik ye..

Aku said...Reply To This Comment

entah kenapa... aku teringat kat spongebob bila tgk scallop tu....

Dee said...Reply To This Comment

scallop tu selalu tgk dlm rancangan masakan top chef..nti nak cubalah..mesti sedap neh..

padlie said...Reply To This Comment

tak pernah try lg.. nanti nk try ler.. cam sedap..

Cahaya Kita said...Reply To This Comment

Selamat berpuasa... Saya singgah rumah awak yer...

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

kat pasar malam cni ada jgk ayam mcm ni..tp nama dia ayam uncle bob...sedap jgk

oo scallop tu pernah rasa ..mmg sedap..

cikpuanhady said...Reply To This Comment

waa..ada cheese tu yang besh tu..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Ati Masrif said...Reply To This Comment

sebenarnya...

gelang tu yang lebih

mengancammm...huhu

norhidana said...Reply To This Comment

tak penah try lg kak tp tgk cam nyum2 je... tp mata bkn duk tgk kt ayam je tp kt rantai yg love2 tuh... heheh

scallop tuh dana pun penah mkn, sedap tp rasanyer ada kt care4 je.. penah cari kt jusco mmg tarak

ZZnoor said...Reply To This Comment

sy mau try gak...
go scallop!!

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

wah!!! boleh cuba nie...pasti ia sgt berbeza dengan kfc kan...

eB ezrin said...Reply To This Comment

adeiiii x thn... mencik tau ;p

Mutalib attholib said...Reply To This Comment

Laa.. scallop tu ayam rupanya.. ingatkan kerang-kerangan.. huhuhu

Boleh try ni :)

ct shah said...Reply To This Comment

thanks k.ena!!!:-).jap,jap,saya nak tangkap gambo dia.

Anonymous said...Reply To This Comment

bukan keluaran dari arab saudi lah...dari malaysialah...hehe