Wednesday, March 2, 2011

permintaan yg TERPAKSA dituruti

demi persahabatan yang mcm kuku dengan isi, aku turutkan perintahnya. nah!!!!

suker tak? jangan nak ngada² tukar lain lagi okeh. aku nak korek pusat pun tak senang. huh!

21 dok ngomen:

wahida said...Reply To This Comment

ok...aku suka!! thanks mek jah!!

NM02 said...Reply To This Comment

kau igt tak tangan sape yg pegang bahu kau tu...

Ati Masrif said...Reply To This Comment

ni kira ..paling ayu lah...
winner...

ek..tak de gift nandos vchr ke..huhuu

NM02 said...Reply To This Comment

kak ti,

nak baucer nandos eh... buleh, akak tolong update blog saya selama sebulan. boleh gitu? auch!!

ceqjulia said...Reply To This Comment

tanx kak coz folo me bck...

ceqjulia said...Reply To This Comment

tanx kak coz folo me bck...

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

boleh plak macam tu ek...hehehehe...

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

cehh...nk jugak tu mek jah tu.hahaahah..

Cik Pah said...Reply To This Comment

salam nm02 .. thanks sudi singgah blog cik pah

Queen said...Reply To This Comment

ayat last sekalibuat nik guling2 gelak..hehehhehehee

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

amboi untuk baby je , akak tak de ke.Dalam gambar tu baby panggilan manja Wahidah.

Sham said...Reply To This Comment

salam kenal...

peh memang potong stimla kalau ada orang kacau tgh korek pusat kan...har har...

azieazah said...Reply To This Comment

Tahniah!

Sapa lagi nak hargai kawan, jika bukan kawan. Ye tak? :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...Reply To This Comment

tetiba teringat...


lamanya tak korek pusat!


haha..

NM02 said...Reply To This Comment

queen,

best kan korek pusat. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

cik ina,

wahida kembang kuncup bila akak panggil dia baby. geli mat! hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

sham,

terima kasih sebab sudi singgah tinggal jejak. sat lg ai follow yu back.

mmg potonh setim la kalu tgh korek p kacau. hahahaaha.. upssss

NM02 said...Reply To This Comment

kak zizah,

ye betulll.... saya je kak yang selalu hargai dia. ngeh ngeh ngeh

NM02 said...Reply To This Comment

azrina,

korek pusat mmg feveretku. jom kita korek sesama nak. *__*

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

hehehe.. boleh tukar ye.. tukar gambar profile ratu kebaya boleh tak? heh... saje nak ngada2 jugak

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

tolongglaaaaa...gedixnyee...tp kn sis, pgi td kak wahida dlm keterpaksaan tpkse puji pia CHOMELLLL!! tankz kak wahida...hihihi