Wednesday, March 2, 2011

AWARD utk 9 pengomen yg HOT

terimalah wahai sabahat²ku sekalian. penghargaan ini khas ai tujukan utk engkorang semua. moga sudi terima walau design yang ai buat dalam keadaan yg sangat tergesa² ini tak lah secantek pakai photoshop. teruskan bersama niezzareenamemory02 sokmo okeh!








ada masa ai sedekah award lagik utk para pengomen terbaik. tgk mood tuan umah la ye. ikut hati nak wat seminggu sekali.. tapi kadangkala kita ni ada sifat pemalas yang takde ubatnya. khakhakah... sudi² le melawat tapak umh 9 org di atas. hanya klik pada gambar, dah sampai umh diorang. sekurangnya boleh meramaikan follower. hidup blogger ni jgn sombong kalu nak kawan ramai. tak gitu kak jah! aku kenyang bukan sebab makan ngan kau tadi tapi sebab gelak hal cicak tu. lawak siot! aku tengah ngangkung tadi pun boleh gelak sorang². bahagia plak rasa hari ni. auchh!

14 dok ngomen:

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

wah wah wah...tq so much yer...nanti lynn nak buat entry khas la pasal award nie...

ratusiput said...Reply To This Comment

wah sukenya....dapat poster award lg ni....muuahh..muaahh...mmuaahh...paling atas lak tu.ehehe...

NM02 said...Reply To This Comment

lyn,

aiyakkk.. terharu la pulokssss

NM02 said...Reply To This Comment

RS,

sebab komen awak paling tinggi. muah muah muah jugak utk kamuk!

Dee said...Reply To This Comment

cantik2lah designnya..kreatif gak ko ye mek jah..

wahida said...Reply To This Comment

x fedulik!! aku nak gambar lain!!

~ yus ~ said...Reply To This Comment

wah! Menarik semua awardnya.

p/s: akak pun pernah ada hati nak bagi award untuk top comentators ni, tp mcm takde masa nak buat awardnya, jd tersimpan saja dlm hati...:)

Fieza79 said...Reply To This Comment

tq..tq...teharu lahh...maceh ye nnt nk buat entry khas ok..

Ati Masrif said...Reply To This Comment

macehhhh nm02
terkezuuttt den...

nampak cam ayu gitu yg last tu..wakakah...

^___~

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

wahhh....makin cantik la award ini!!!suka suka suka sgtttt....:)

eLLy said...Reply To This Comment

eh ade muka ai la .. tak sangka ;p
tq nok.. eLLy akan sentiasa terjah ke blog ini.. tapi klu busy memang la tak sempat.

tapi hari nie walaupun dah petang i terjah gak =)

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

wah... top komentar ni siap disertakan gambar sekali.. menarik betullah..

tocei.. tocei...

Huda said...Reply To This Comment

thanks kak :)
tak sangka pulak ade dlm senarai tu yer :) suka baca entry makan2 akak kat sini..keep blogging k!

akubiomed said...Reply To This Comment

Wah semuannya feminin bila lelaki pula hendak pecah dominasi pula? :-)