Wednesday, March 30, 2011

nasi lemak puan nekmah memang malatop

hahahahaha... menaip sambil gelak terbahak² ni. nak tau kenapa??? tadi ai call kazen ai kak sue.. pastu ai nyanyi la tuai padi antara masak, esok jgn layu²an.. intai kami antara nampak, esok jgn rindu²an. pastu kami sambung la bersembang. entah camaner, ada lak orang menyampuk. udah.......... ai cuak giler. ai malu la nak intai sape orang tu. orang tu nyanyi sebalik dinding tempat ai ni. adoi... sape la plak yang sudi nyampuk ai nyanyi tu kan.. mmg lawak la sebab pakcik guard depan ai ni dah tutup muka menahan nak gelak. dia cakap slow je, katanya orang luar. ah sudah... sebab kat atas ni ada meeting tender. ada orang luar lak tu. hahahaha... malu ai tau. ai pasan, mmg ada sorang orang luar masuk meeting tu. argghhhhhhhhhhhhhhh... aku malu!!!

dah... nak malu pun dah terlajak. anggap la orang tu mmg nak ngorat ai. ahaksss... moh sambung citer pasal nasi lemak mak ai ni

korang... sambal mak ai buat ni, terangkat... betul.. tak tipu...

ayam goreng ni nampak biasa, tapi tak la rasa dia sedap bukan mcm ayam goreng biasa. entah ape ramuan mak ai tambah pun tak tau

harus ada kangkong goreng

tak ketinggalan timun. skang ni ai lebih berminat ngan timun jepun. lagi rangup

tauhu goreng. cicah sambal... layanzzzz

banyak kolestrol ni.. nampak je kecik molek. tapi itu la yang sedap ek. ayooo... lapar balik dah plak ni... ok, itu aje nak citernya. ai masih tercari² sapekah gerangan mamat yang coba nak gedix ngan ai sebalik dinding...

gamaknya suara ai merdu kot ek.. tu yang dia terasa nak sambung... perasan!

25 dok ngomen:

atty's said...Reply To This Comment

tengok gambar2 nie semua..mcm terasa makan nasi lemak ..hah..huhuhuuh..sedapnya

ratusiput said...Reply To This Comment

lom pnh mkn ns lemak ngan kangkung.taktau pun leh mkn ngan kangkung.sdp tak?

wida said...Reply To This Comment

ramuan campur kasih syg kot..tu yg lg sedap tu.tp sy tgk pon terliur ni...cedapnya..

sha a.s said...Reply To This Comment

weekend ni nk buat ns lemak la!!!! awak ni...jahat la...suke bwt kite terliur! juaii FM Dubai kang.....haahahhaha

NM02 said...Reply To This Comment

sya,

kalu awak jual... saya jual awak jugak. lelong kat depan kaunter 17. hahahahha...

ct shah said...Reply To This Comment

kak ena ni lawaks lah!ade peminat tu.ape lagi,suh lah dia sain autograp.ngeee..

p/s:amat menyelerakan nasik lemak tuh.tak jual ek?bosan ler nasik lemak kat opis ni.tak bape sedap.

zee nazeri said...Reply To This Comment

NM02 : Mintak ler resipi ngan mak..sharing is caring.. dpt pahala..hehehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

huwaaaa....masakan mak mmg terbaek wookkk :)

MeMHaliD said...Reply To This Comment

aduuuuiiiiihhhhhhhhhhh...menyalo sambal eh....sodap lak eh....meleleh air liur den....cam nak masak nasi lomak yo balik kang....pk diet balik...x jadi...memang menggiurkan sambal itu...

Naddia said...Reply To This Comment

alamak...sy tgah pose ganti nie...

wahida said...Reply To This Comment

yg aku terliur adalah chicken wing itu...

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

lapornya perut nie...huhuhu...

[-suziey-] said...Reply To This Comment

haih klu masuk sini msti terliur ..sabo je la

ieda said...Reply To This Comment

aduhh terpancar kat mata akak dikk .. 1st pic sambal tuu .. aduhh sure pedas nie .. akak tgk lah .. kalau anak2 akak nie mahu tgk jeww ekekek

cukup lengkap semua .. siap ada tahu grg layie .. kangkung .. perghhhh pengsan nie kalau akak makan nie .. pengsan kekenyangan ekekek :))

Oasis said...Reply To This Comment

Tgk dalam gambar pun cam nak terkam...apatah lagi tgk yang betul2 kan. Org puasa pun blh cancel puasa.

eelobor said...Reply To This Comment

paling geram adalah bilis goreng....makan cam gitu pon sodap...

Dee said...Reply To This Comment

tgk nasi lemak ni..wei..buat aku rasa lapar mek jah oii..

sora sedap ar tu..tu yg org sambung nyanyi..hihihi..

Yan said...Reply To This Comment

gatal tekak i tengok.. perut berkeroncong..

cikpuanhady said...Reply To This Comment

perghh..yang ni buat rasa nak makan nasi lemak..kena buat juga ni..hehe..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

melelleh air liur tengok sambal ikan bilis. tak rasa, dah tahu sedap.makan ngan nasi lemak lagilah sedap.

absolutely emy said...Reply To This Comment

adoiya.. kena carik nasik lemak esok pagi nih.. ishk.. ishkk.. ishkk...

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

perghhhh...terangkat beb smbal mak awk tu...nak sikit....buatkan sy la[ar mlm2 nie...

Mama Gee said...Reply To This Comment

drp kenyang terus lapo balik tgk gambar2 ni...mmg terbaekkk lahhh gambar2 kat sini :)

azzey said...Reply To This Comment

Sedap plak tgk kangkung n ikan bilis goreng tu...:)

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

marbeles ikan bilis... my fav fish ever!!!