Tuesday, March 1, 2011

nandos FOC

kembali bersiaran utk hari ini, hari selasa. mood pagi ni agak hepi.. entah, ape yg buat saya hepi pun kurang pasti. nak kata cium molot sambil gulung lidah ngan en. hubby pagi tadi.. takde plak. ah.. merepek! mungkin smlm tido cukup kot. pepagi dah windu kat anak buah saya si bambam tu. besar dah dia. nnt  ai apdet  perkembangan dia skang ni. eh.. dah 1 mac la hari ni. hepi beday eynda! tadi skodeng blog dia.. hehehe. 4 bulan lagi nak sambut puasa. ha??? ape citer pasal nak puasa lak ni.. yup.. 4 bulan tu dengar mcm lmbt lagi kan, tapi bg ai yg payah nak ganti puasa ni camner? 4 bulan.. insyaAllah.. *____*

okeh.. ari ni ai nak citer pasal dinner kami kat nandos smlm. xceli, ai dapat 3 kupon free dari sorang kakak kat opis ai ni. ai panggil dia kakak budak sekolah sebab dia sangat la kecik. gaya dia mmg mcm budak sekolah. hahaha... itu namanya muda bergetah lagi le kan. tq akak sebab sedekahkan kupon nandos ni kat ai. ai tau, yu mmg pemurah, baik hati dan yg paling penting... yu memang suker kat ai. hahaha... eh, sori... kami bukan ada hubungan sulit sama jenis okeh. 

jadiknya, semalam adalah hari last utk gunakan kupon tu. balik keje, kami ke nandos jj wangsa maju. kami berjimba disana menikmati bauan yang harum sundal malam subur mewangi kat body shop. ari tu ai ada sponser set mandian sedara ai bertunang, so ai dapat baucer free. ha nampak.. free lagik. itu yg p tuntut smlm, dah alang² ke jj lagik kan. sebotol minyak wangi utk ai dan en. suami. ah suker!




take away utk family juga.

free penginapan di pgh, free minyak wangi body shop dan free makan² @ nandos, rezeki awal tahun kot ni. alhamdulillah, inilah namanya rezeki terpijak. ha.. ada lagi satu benda free yg sudah pastinya menghangatkan suasana. tunggu!!!


26 dok ngomen:

ratusiput said...Reply To This Comment

em bila la ratu la nk dpt mende2 free ni...tak pernah lg ni... :)

CWM Safari said...Reply To This Comment

best tu dapat banyak menda free. bak la satu. hehehe

Huda said...Reply To This Comment

yg free tu best :) lame x makan nandos..tgk entry sis ni terasa nak makan pulak :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

wah..rezeki berganda..tahniah!
btw..nandos 1 of my feveret! :)

мιƨƨ ℓαℓα said...Reply To This Comment

wahh.. byk nye free....
boleh share ni. hehe

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

free... i like.... alhamdulillah rezekikan.. haruslah terima..

kakcik said...Reply To This Comment

Syukur atas rezeki yang tidak putus2.. :)

Fieza79 said...Reply To This Comment

rezki saje dia la...rezki dtg mencurah2 ni...makan di taja..penginapan di taja..apalagi nk...suma di taja beb..hehee

wida said...Reply To This Comment

kupon free..bestnya:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

jeles aku nengok ko dpt mkn free kat nandos jahhh

mknn peberet den tuuuu. nak2 lagi garlic sos dia..den sokaaaa

ct shah said...Reply To This Comment

nandos...ermm..peri-peri chicken.balik ni nak gi terjah lah.dah lama tak gi.

p/s;tu barry yoong tu ex bos my hubby.account manager.kelakar giler die tuh.

Ati Masrif said...Reply To This Comment

murah rezeki..bila kita pun
pemurah pada org kan..

nandos tu hubby kak ati suka sgt
tapi kak ati tak konan lak..hihi

wahida said...Reply To This Comment

hahaha!! aku baru teringat nak gi makan nandos sabtu lepas, tapi terpergi tmpt lain lak, ahaks...

eLLy said...Reply To This Comment

tekak ku tak boleh terima nando la tak tau ngape :( nak cuba lagi skali la maybe dulu salah oder kot ;p

ieda said...Reply To This Comment

wah2 menarik jugak nandoss nie kan dikk
terliuq2 akak nie nengokk haaa huhu

MeMHaliD said...Reply To This Comment

syiokkkkkkkkkk la kak....nak jugak.. nak jugak...x penah pon dapat baucher free lagi nih..huhuhuhu

marinahunny said...Reply To This Comment

murah rezeki ;) alhamdulillah ...

cheqna said...Reply To This Comment

jap nak fikir..
kat trg ada tak erk nandos..
lapo la plop...

ZZnoor said...Reply To This Comment

sis? best tak nandos ni? sy blm pnah try lagi...

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

wahhhhh..sdapnyee..dh lame x makan di nandos...semuga rezeki berterusan...amin...

NM02 said...Reply To This Comment

zz,

kat situ yg famenya mungkin sos peri2 dia kot

NM02 said...Reply To This Comment

mimie,

akak aminkan doa kamu tu. maceh *__*

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

syoknya semuanya free...best betul la...

norhidana said...Reply To This Comment

wahaaa seronoknyer kak
baik tul akak tu kan kongsi2 kupon yg dia dpt...

asik free je mmg best kan... hehehhe

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

betullah murah rezeki awk...syoknya dpt bnda free..lapaq lah plak tgk nandos nie..

whitecappuccino said...Reply To This Comment

sedapnyerrr!!!