Friday, March 11, 2011

memperkenalkan ....

inilah tetamu blog kami paling senyap abad ini. hahahaha.. dia suker skodeng, tapi tak suker komen. kijam kan dia. hehehe... ni gambar kami masa jamuan smlm. ape pun, tq le linda sebab sudi jadi silent reader kami. sekurangnya bilangan pengunjung kami naik sebab adanya silent reader mcm kamu. ahaksss. ramai lagi silent reader kat opis aku ni.. aku tau.. kan kan kan...

pada yang masih kompius antara aku ngan wahida, inilah gelaran antara kami berdua. jgn keliru lagi ye.. dia kak jah, aku mek jah. sila ingat betul² tau. ada sebab dengan panggilan jah tu. kami² je yg tau. aku sayang kak jah sangat². kau pun aku cayang linda sebab kau rajin tgk hasil kerja kami. hahahaha... cam hebat kan.

pada silent reader yg lain, teruskanlah skodeng blog kami. kami tak marah pun..suker lagi ada sebab menaikkan traffic kami.. ai loike!

itu je citer ptg ni. baibai..

linda, kalu kau sudi... follow le kami.. ah kau kan... -__-

35 dok ngomen:

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

hahaha..betul²...mmg ramai silent reader kan.. :P

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
NM02 said...Reply To This Comment

haah mama jue..

dorang jadi sepi tanpa blogger tegar mcm kita ni... hahahahahahahaha...

gelak mcm orang kena rasuk setan. boleh gitu?

ratusiput said...Reply To This Comment

kire fan club gak tu.ehehe...

NM02 said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
NM02 said...Reply To This Comment

RS,

haah la.. nnt nak tubuh fan club la. gud idea.. hahaha... mengalahkan artis plak

Ina said...Reply To This Comment

hu.hu..cik niez..macam secret admirer la pulak..ok..ok..i pun loikeeee.

Oasis said...Reply To This Comment

hehehe...saya pun silent reader gak tau. Segan nak main cak cak...senyap2 je la.

wardah said...Reply To This Comment

eh kak linda! pergi buat design tu. bgtau cik emie kang! hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

oasis,

kamu ni nakal la... hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

wardah,

gelak besar akak baca komen yu tau. hahahaha..

cik amy, sori la.. dia nak tumpang glakmer kojap. kahkahkah...

ZZnoor said...Reply To This Comment

welcome aboard silent readerzz...

wahida said...Reply To This Comment

apasal yg tgh tu comel dan sweet semcm? mcm muka org baru lepas pakai susuk cantik dia...kahkahkah...

betul ke ko sayang kat aku jah? kalau sayang apa buktinya?? jawab jangan x jawab....kalau aku lemas ko berani x nak selamatkan aku??

NM02 said...Reply To This Comment

zz nor,

yessszzzaaa...

NM02 said...Reply To This Comment

jah,

engkau kan.. aku sendiri tak reti berenang, nak soh aku selamatkan kau plak.

sama2 lemas le kite

whitecappuccino said...Reply To This Comment

terpampang tuuu.. :)

syariza09 said...Reply To This Comment

hohoho...mmg nak sama, mcm kembar siang hehehe..sib baik bg tau nama masing2, idak ler konpius

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

oooo kak linda suke skodeng ye...hepp hepp..xpe xpe skodeng je..yg xbest ade yg skodeng pastu kutuk..nape wujud org cenggitu..uwaaaaa....muahhhhh

MeMHaliD said...Reply To This Comment

saya suka nm02 komen...suka suka suka....tq

Biuty Burritos said...Reply To This Comment

Tq na, sbb faham aku..itu je yg aku perlukan saat2 getir ni..kaulah kwn yg terduga hatinye..

ieda said...Reply To This Comment

mek jah dan kak jah yg fofuler ehekssss :)

eLLy said...Reply To This Comment

mek jah seba pepel ;)
kirim salam kat jiran aku.. si kak jah tu ;p

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

ooo nieza n wahida satu opis yer....br tau..xperasan selama nie

waaa ada secret admire lah..sy xpernah jumpe lg silent reader blog sy...:)

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

bagus tue..silent reader pun menyumbang ke arah UV kan

Yan said...Reply To This Comment

Assalam Nieza,

ada sesetengah silent reader dia segan nak bg komen tp nak tau cerita. Tak kesahlah kan.. janji leh share something..

Pencacai Alim said...Reply To This Comment

sy nk jd silent reader jgak..

NM02 said...Reply To This Comment

WC,

ape yg terpampang?? *_"

NM02 said...Reply To This Comment

zs,

ala dik.. itu org2 yang dengki ngan kamu yg ada blog. dorang tak leh tgk orang lain senang. abaikan aje.. biar Allah swt je yg balas. tak kemana pun org2 cenggitu

NM02 said...Reply To This Comment

kak ieda,

fofuler ke??? ahakssss

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

ok, nnt kau plak kim salam kat dia eh

NM02 said...Reply To This Comment

hanim,

yup... kami satu opis, satu unit, satu bahagian, satu kepala..

sw33tdarling said...Reply To This Comment

me tak silent... tp ttp memeriahkan ini blog... muahahaha

absolutely emy said...Reply To This Comment

kekadang saya pun jadi silent reader.. :) bila mood jejari malas nak menaip.. (-_-)y

mummysyafie said...Reply To This Comment

eh wahida la..hihih...patut la cam kenal

makdara TERdiva said...Reply To This Comment

oooo..kawan kak jah rupenye.. :)

salam kenal dari MDT yer mek jah!