Friday, March 11, 2011

hampir terlupa pada si dia

bukan terlupa kepada sesiapa, tetapi kepada port yang selalu kami singgah dan lepaking kalu lalu kat plaza idaman. semenjak wujudnya ice room, separuh jiwa kami dah takde kat sr. kesian dia... tapi entah cemana, kami rasa rindu plak kat dia. so, kami ke plaza idaman utk melepaskan kerinduan itu.



aaahhh.... lazatnya... sr, nnt kami singgah lagi ye. -_-

38 dok ngomen:

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

arfghhhh..sesangat2 lazat....sedap tu..

ayulicious said...Reply To This Comment

menu yg bwh tu ape nmenye jah???
aku x penah tgk pn......menu baru ke???

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

memang la lazat...nak ajak hubby gie la weekend nie...

norhidana said...Reply To This Comment

heheheh ohooo dh dpt port baru port lama di lupakan...

apa nama menu yg last tu kak, tak penah try tgk cam sedap je... nyumy..

dana kalu gi situ ngn edy wajib oder mabel chese 1 slice...

NM02 said...Reply To This Comment

ayu, aku pun tak ingat.. mu tgk je kat menu, ada gambar mcm tu

NM02 said...Reply To This Comment

dana,

akak tak ingat la. carik gak dalam website SR, tapi takde plak

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

erk..ape name makanan yg last tuh..sedap nyerrrr...:)

Huda said...Reply To This Comment

ala sis, org lom bfastla..dia bg entry makan2 :) sedapnye..hehe..eh tq tau wish bzday :)

~ yus ~ said...Reply To This Comment

akak belum breakfast ni. Lapar terus...:)

cik zilla said...Reply To This Comment

kalo begini, baikle kamu jgn register LWM tu.. ngeeee... terliur ai!!

cik zilla said...Reply To This Comment

kalo begini, baikle kamu jgn register LWM tu.. ngeeee... terliur ai!!

Oasis said...Reply To This Comment

Kenapalah makanan itu terlalu lazatt....

Fieza79 said...Reply To This Comment

hishh entry makanan yg menggoda...itu la mentang dh de ice room terus lupa SR...kami kat sini lyn SR jela..

ratusiput said...Reply To This Comment

sr..mmg dh lama tak masuk.last masuk tahun lepas.ehehe...

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

pic makanan yang kedua tu tak pernah tgk lagi... apa nama makanan tu ye..

ieda said...Reply To This Comment

wah2 x menahan lah dikk wehh , akak pun dah lama x makan kat SR nie .. ermmm ada can terjah nie :)

kakcik said...Reply To This Comment

Pada suatu hari, kakcik sangat teringin untuk menjamah makanan di SR. Sebaik tiba di hadapan restoran itu, entah mengapa hati kakcik berubah tiba2 lalu terus melencong ke Restoran Nasi Beriani! :)

NM02 said...Reply To This Comment

cik zila,

oooooo.... kamu perli akak ye... babab dia nnt... *_"

NM02 said...Reply To This Comment

RK,

alamak... ramai lak yang tya ape nama menu tu... siyes lupa..

NM02 said...Reply To This Comment

kakcik, hehehehe.... kelakar la. maknanya nasi beriani tu lagi debom dari SR kan...

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

hoh..lapar kitee~

wahida said...Reply To This Comment

food kat SR lagi sedap dari Ice Room...

wardah said...Reply To This Comment

dap dappp!!!

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

awak buat saya semakin lapar geerrrrrrrrrr..........

Cik Pah said...Reply To This Comment

itu menu baru ek.. ari tuh ada makan kat sr jugak tapi tak mau order.. nak jugak makan tomyam kung.. best tak?

yatt said...Reply To This Comment

gambar last sekali tu apa.. mcm sedap jer.. tak penah tgk pun kat SR sblm ni..

Latina said...Reply To This Comment

salam pkenalan...i mmg dh follow u tau..blog u mmg i suka baca..

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

haah la jah... selalu ke IR pun buhsan jugak

NM02 said...Reply To This Comment

cik pah,

tomyam kung sedap... tu pun salah satu feveret kalu ke SR

NM02 said...Reply To This Comment

yatt,

rasa mcm baru... tapi kalu tgk dalam katalog menu dia, mcm lama sebab gambar dia kecik je

NM02 said...Reply To This Comment

latina,

la... ye ke... tq la kerana rajin singgah sini, ahakss.... nnt ai jengah umh yu plak ye...

eLLy said...Reply To This Comment

nok yg last sekali tu ape? nampak mcm sodap jeeee

shera haifa said...Reply To This Comment

tag

http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-pertama-peony-pinky.html

Ati Masrif said...Reply To This Comment

apa nama makanan yg last tu
felik je nampak...

wida said...Reply To This Comment

ish..sedapnya

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

sedapnya foods tu..kecur liur n terang pic nya..suka suka

awk duk area situ ker?..parents sy duk gombak...

Ogy said...Reply To This Comment

wahhh ade menu baru lee....syiokkk...nk terjah SR le nnti...

sw33tdarling said...Reply To This Comment

lama dah tak pi makan kat SR kecuali beli kek jer skang niii