Thursday, March 10, 2011

jom sarapan

morning yu ollss.. ari ni ai ngantuk gilers. ai tido lambat smlm. badan pun rasa lesu sangat. ujan pagi ni membuatkan ai begitu malas sekali utk bangkit. tapi syaitan yang dok mengacau keliling ai tadi tak berjaya buatkan ai terus dibuai mimpi. hahaha...

tak tau nak makan ape pagi ni. bila teringat tghari ni ada jamuan bahagian, ai pun pk malas nak mkn yang berat². cukup dengan roti cicah sup segera ini. cicah dua keping roti, pastu ai letak oat plak dalam sup tu. terus hirup sampai licin. alhamdulillah... rezeki utk pagi ni dah selamat masuk dalam usus. teringinnye nasi kerabu kat selera duta. huh..

engkorang breakfast ape ek ari ni?

33 dok ngomen:

yatt said...Reply To This Comment

alamak lapar... tak bfast lagi ni hihi

Aku said...Reply To This Comment

harapan makan besar kat jamuan.... kalau tak dapat/habis...? hehehe

~izan~ said...Reply To This Comment

roti pun sodap hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

x reti mkn sup cambell tu..huhuhu..

miloais said...Reply To This Comment

mine - tuna sandwich + nescafe panas satu mug...
ok lah.... harap2 bleh tahan sampai pukul 12!

CWM Safari said...Reply To This Comment

byk tol cite makan pagi nie. x leh tahan nie. lapor la plak mulut nie

ratusiput said...Reply To This Comment

ratu sarap kuih muih je...dh hari2 sampai taktau nk makan apa...balik2 mentu gak rolling2...

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

sama la kita...pagi nie kat rumah lynn makan roti cecah mushroom soup...hehehehe...

sha a.s said...Reply To This Comment

konon i pn x nk mkn berat² psl jamuan tu nnt kn, tp dah tjebak beli ns lemak! amik ko

Fieza79 said...Reply To This Comment

bdn kita pun rasa lesu since ni...tekak pun rasa nk jamah bekfes yg mcm tu jela...ishh sedapp pulak tgk...huhu

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

breakfast cekodok je.. huhu.. tapi dah lapar balik ni

wardah said...Reply To This Comment

kak ena, kite bekpes roti sardin kt mamak bestari. hehe

cik zilla said...Reply To This Comment

amboiii.. harapannn nak makan kat jamuan... arini ade kek sikret recipe tak? abis la diett aiii...

Ms Serry + Fatieha Fatie said...Reply To This Comment

kak, sy pun breakfast roti hari ni... tp taruk planta dgn kaya... sedap2..

absolutely emy said...Reply To This Comment

kiter makan roti telur pagi nih.. :)

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

kami bekfest nasi lemak telur goreng je...kenyang la sampai tengahari hehehehhe...

Queen said...Reply To This Comment

roti bakar sapu peanut butter dan stoberi jam...
layan dgn teh o...

tu bfast kat uamh..

agaknye tak puas..yabang hentak nasi lemak sebaik saje sampai opis...

Pencacai Alim said...Reply To This Comment

bekfes pg2 mkn roti..tak tertelan anak tekak

Cik Pah said...Reply To This Comment

cik pah bekpes..telan air liur sambil urut urut dada tgk org amik sarapan.hahaha.. cik pah puasa lah ari nih..

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

akak suka cicah roti ni ngan mushroom soup atau ayam soup. sedap, lagi masa soup tengah panas.

kejora said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
kejora said...Reply To This Comment

cam sedap jer bekfest tu, walaupon ringkas..:)

ieda said...Reply To This Comment

wah2 cukup berkhasiat .. hari2 adik sarapan mcm nie .. leh turun berat badan tau :)) ermm yumx3

Ina said...Reply To This Comment

kita makan nasi goreng jer..sedap nampak sup tu

Oasis said...Reply To This Comment

Dah lama tak mkn sup
Campbell tu...tapi roti tu hr2 mkn

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...Reply To This Comment

bekpest roti canai jerk dua keping + air tea o panas..kenyaangg!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...Reply To This Comment

muahaa!!! saya pun dah lama gak polo blog ni..neway salam kenal!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

wahida said...Reply To This Comment

aku suka sup campbell!!

Dee said...Reply To This Comment

nasi ayam kat food court duta tu pun sedapkan..

eLLy said...Reply To This Comment

nOk mak bfast buah ciku 3 bijik tadi :)

erienz said...Reply To This Comment

hari ni pun rin breakfast roti 2 keping dan nescafe tarik...

cikpuanhady said...Reply To This Comment

uwaa..teringin jugak nak makan nasi kerabu..tak dpt nasi kerabu kat selera duta, nasi kerabu kat pasar malam pon jadila..yg penting nampak sodap..kekeke..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

sw33tdarling said...Reply To This Comment

i loike too campbell instant sup tu...