Thursday, March 17, 2011

hepi beday ayah


hari ini hari jadi ayah yang ke 56 thn
doa kami moga ayah panjang umur
dimurahkan rezeki
diberkati dan dirahmati
diberi kebahagian yang berpanjangan

terima kasih kerana jadi ayah yg memahami
dan skang tok ayah yang amat menyayangi

kami sayang ayah

19 dok ngomen:

eMMe said...Reply To This Comment

hepi busday uncle! menten hensem...hehehe...

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

hepi besdayyy angkel :) semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki

LYAfrina said...Reply To This Comment

selamat ulang tahun kelahiran pak cik!!

semoga terus kuat & sihat serta dipanjangkan umurnya. amin

Dee said...Reply To This Comment

happy birthday uncle..moga sihat sentiasa..amin..

ieda said...Reply To This Comment

muder nyer ayah adik !!
cam x caya jer .. nie sure kawin mudaa kan :)

eppy bday ayah .. semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yg secukupnya .. aminnn :))

eLLy said...Reply To This Comment

doa saya juga moga ayah kamu
dipanjangkan umur
dimurahkan rezeki
diberkati dan dirahmati
diberi kebahagian yang berpanjangan

sha a.s said...Reply To This Comment

smge pjg umur, murah rezeki...km slm pd ayah ye...

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

Amboi ayah ko awet mudalah.56 tahun cam tak caya je. selamat harijadi ayah semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

maaf ye panggil ayah, sebab akak dah tak de ayah.

ratusiput said...Reply To This Comment

hepi harijadi pakcik...smoga dipanjangkan usia dn dimurahkan rezki ye...tak lupa juga sihat selalu...

Huda said...Reply To This Comment

muda lagi ayah sis ni :) slmt ulang tahun uncle! moga pjg umur n murah rezeki, amin :)

Oasis said...Reply To This Comment

Amin...
Tibe2 saya pyn rs cam nak balik kampung, nak jumpa abah. Waaaa!!!

Segak bebenor ayah dia tu. Phewwitt..

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

hepy birthday utk ayah nieza...semoga pjg umur n dikurniakan kesihatan yg sgt baik...

bestnya p sunway lagoon...bkn budak2 je suka kita yg tua ni pun suka bangat...heeeee

Ina said...Reply To This Comment

happy birthday untuk ayah awak..semoga panjang umur dan murah rezeki ...

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

happy birthday abah..:)

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

selamat hari lahir untuk ayah awak..semoga beliau terus dirahmati Allah SWT

efa nur said...Reply To This Comment

selamat ulangtahun uncle.. :)

semoga ayah akk di panjangkan umur, di beri kesihatan yg baik dan sentiasa di rahmati Allah..aminn..:)

NM02 said...Reply To This Comment

terima kasih atas doa dari kalian semua. saya aminkan...

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

kacak lagi ayah akak ni..semoga dikurniakan kebahagiaan kesihatan yg baik..amin