Friday, January 28, 2011

korang pernah rasa tak?

first time saya try tea 3 layer kat mapley pj ari tu. padahal b4 tu saya dah melantak tosei dengan limau ais, pastu ternampak plak iklan ni kat dinding kedai tu, terus saya order. sekali try............

uuuuuuuuuuuuuuuuuuumak ai. sodapnyerrrr. sejuk je rasa tekak. tak silap saya, belah bawah tu ai gula, pastu susu, atas sekali tu baru teh. rasanya ibarat cendol kosong. tapi ni lagi sedap. harganya 3 hengget kau. next time nak beli lagi la.. alamak, terliur plak dah ni... nnt korang try ehhh..

22 dok ngomen:

zee nazeri said...Reply To This Comment

Best sesangat, firstly rase kt The Chicken Rice Shop..cam cendol pun ader..

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

xpernah rasa...pndai mamak tu buat teh tu 3 layer yer...

sal said...Reply To This Comment

sedapnya...cool..

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

dap dap dappppp..ummm...dapppp

~izan~ said...Reply To This Comment

sedapnya..tgk gmbr dah bayangkan sedap..huhu

syariza09 said...Reply To This Comment

b4 ni tahu gak pasal air ni, tp asal gi kedai mamak jer lupa pula nk oder nie. Kena wat reminder kt hp la pasni ^_^

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...Reply To This Comment

tak pernah rasa lagi....dok tgk iklan kat kedai mamak jer...

hehehheh

ratusiput said...Reply To This Comment

sdp ek..leh terai.slalu nmpk org minum tp nbk ode takut tak sedap tu hold dulu tu..

~izan~ said...Reply To This Comment

nk inform yg lokasi photoshoot tu kat tasik biru,bukit ibam,pahang...kalau dari KL dlm 3jam stgh gitu... =D

ieda said...Reply To This Comment

ish x pernah rasa layie air mcm nie .. 1st time akak tgk nie :)

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

mcm best jer..
tu air teh susu kan?

Ya ALya said...Reply To This Comment

rasa pun tak pernah.....selain kedai mapley kedai biasa ada jual tak?

Dee said...Reply To This Comment

mmg sedap pun..dee dh try..bwh tu gula merah sis..sbb tu air dia x manis sgt..sedang2 je..

NM02 said...Reply To This Comment

zee, ooo kat crs pun ada eh. igt kat mapley jek. hehehe

hanim, mamak... ape saja ada kan.

sal, mmg cool bebeh. sejuk tekak

NM02 said...Reply To This Comment

mamajue, dap dap dap...

izan, nnt jgn luper try tau

syariza, hehehe... siap nak wat reminder tu. ok, asal nnt jgn lupe try okeh

NM02 said...Reply To This Comment

yanie, haah.. iklan kat dinding kan.

ratusiput, dun weri.. kompem sedap

izan, oooo..pahang ker.. ok, maceh

Ogy said...Reply To This Comment

sodapppp mcm rasa air gula cendol pun ade.....tp kat sini selalu derang buat maniss sgt..rs mcm nk kena kancing gigi lak minum..hehee

ana said...Reply To This Comment

dah pernah cuba...kat bwh sekali air gula merah sbb tu rasa cam cendol.
tgk ni, rasa nak minum lagi la...huwaaaaaaaaaaa

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...Reply To This Comment

a ah iklan kat dinding kedai mamak

hehehhee


(^^,)

eMMe said...Reply To This Comment

salam niezza, mmg pekene skali nak kena lagik! jgn lupe belanje mE...heeeee...

MadaM LaLa said...Reply To This Comment

tak pernah try tp nmpk cm nyumnyumnyum...hehehehe

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

waduh..dah la tekak tgh kering neh.....