Friday, December 10, 2010

n3 lelehan air liiuuuurrrrr

sedapnya dapat tido tghari tadi.. huh!! nikmat sungguh. bangun je terus makan. dapat lagi nasi free sempena pertukaran sorang pegawai ke luar negara. terima kasih en. AA. nnt balik beli le ape² utk kami ye. hehehe...

eemm.... tgk gambar ni korang pasti meleleh air liur kan. jgn tipu kalu tak de perasaan mcm tu. mesti  rahang pipi korang meremang tgk gmbr tu kan.. hahahaha... ok, sila la telan air liur tu dengan kadar segera. takut nanti meleleh sampai korang kena sedut mcm sedut siput plak. ni la keja kami, lepas makan ade² benda nak dibuat. kawan kami si yan tu rajin bawak buah. dan dia jugak la yang selalu rajin wat jeruk mcm ni. skang ni dia merangkap tea lady saya. hahaha... jgn marah yan. kau kan rajiiinnnn... hehehe

kak jah sempat kuarkan kamera dia amek gambar buruk lantak saya ni. kau kan jah!

saya tau korang terliurrrrrrrrrrr.. nak wat camner.. redha je la ye. dapat cicah colek mak bi sedap ni weh. minggu depan nak bawak mangga banyak². bawak sekali stok colek mak bi yang ada kat umh tu. yan, kau jgn luper bawak cili api tau. jah, kalu ada masa, kau buatkan ikan bilis berapi kau tu. aku nak mkn ngan roti. wah!! main pesan memesan aje. hahahaha...

ari tu kak jah belanja jajan ngan eskim kat saya. kami memang pasangan bahagia, suker belanja sesama sendiri. terima kasih jah. kau kawan aku yg best gilersss. tak sabar nak p TBR ngan kau esok!!!! yey yey esok pi TBR!!!! kau dah packing baju ke jah?



bak kata kak jah... kami bukan LESBIAN tau! (*_")

37 dok ngomen:

izan_cute said...Reply To This Comment

sedapnyerrrr...siap kena tadah air liur ni huhu

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

mmg meleleh pun air liur ni.. tak menahan.. siap gaya bagai..

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

pergh...memang best...TBR tu apa?

NM02 said...Reply To This Comment

izan,

amek baldi cepat!!!!!!

NM02 said...Reply To This Comment

ratu,

ada gaya jakie chan tak? ahaksss

NM02 said...Reply To This Comment

lyn,

TBR tu tiara beach resort

~♥ iella ♥~ said...Reply To This Comment

weiiiii...sodap tue..asam kerenda...gn kicap tambah guna...

dah follow...
tak tau la...
meh nk try skali lg...

http://fadthnwan.blogspot.com

~♥ iella ♥~ said...Reply To This Comment

sori. bkn asam kerenda..tp buah cermai..huhuhu...

http://fadthnwan.blogspot.com

NM02 said...Reply To This Comment

iela.. ha, baru nak tegur. ape itu asam kerenda?

tgk balik, betul ke dah follow?? hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

iela, ha... baru ada kuar muka awak. ahaksss... maceh!!!!

[-suziey-] said...Reply To This Comment

aiyak//asal masuk sini je terliur..best btl!!!!

imz said...Reply To This Comment

i pon dh follow u...sedapnya...org peknan tgk ni..teringin ni...nk cikit..

NM02 said...Reply To This Comment

suziey,

hehehe... sori.. lately ni suker wat n3 pasal makan2 plak. hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

imz,

ala.. cian dia.. meh sini kita suapkan. hehehe

Ya ALya said...Reply To This Comment

kecur air liur ni.....heheheh....amboi syok la yer....

NM02 said...Reply To This Comment

hi ya alya,

maceh sudi komen. meh follow sekali. maceh..

ayulicious said...Reply To This Comment

TBR tu ape??

klu razif, TBR tu TAMAN BUNGA RAYA

Effa | Mama FZ said...Reply To This Comment

sedapnyaaa .... hehehhe...


niezza- ambik coolest award kt tempat saya ye... sebb awak sangat cooll :))

iena hamdi said...Reply To This Comment

aku tak terliur eh beb.. tak heran pun.. hahah sebab aku mmg tak makan kan asam2 nih

niezzareena said...Reply To This Comment

ayu, kau mmg lawak ah.. eh, betul gak tu.. taman bunga raya ek. emm.. sama tak serupa

ct shah said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
niezzareena said...Reply To This Comment

effa,

baiklah... nnt saya amek. maceh ye

niezzareena said...Reply To This Comment

iena,

ye ker tak terlir?? tak caya aku

Huda said...Reply To This Comment

hehehe..sedap gak tu klu tgh lapo nampak terliur :)

wardah said...Reply To This Comment

ahhh demm, mmg terkeluar sudah air liur i. TBR? kak, pls buat entry bila balik nnt sbb kitorang pun nak gi gak nnt. :)

Siska said...Reply To This Comment

omg...terliur..!

Fieza79 said...Reply To This Comment

mmg dh meleleh ni..aduss korang..mcm3 aktiviti lahh...

~ yus ~ said...Reply To This Comment

perghhhh!!!...kan dah kata, hari2 buat saya terliur...huhu

~ yus ~ said...Reply To This Comment

saya tag awak join contest ni...hehe

ana said...Reply To This Comment

betul la..meleleh air liur tau!

NM02 said...Reply To This Comment

huda,

kite yg bukak n3 ni balik pun terliuq balik.. huhuhu

NM02 said...Reply To This Comment

wardah,

ok bebeh.. ari ni ceq masukkan citer TBR tu. sat naaaa

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,
itulah kami. ahaksss

siska,
sedut air liur tu balik. hehehe'

yus,
ok... nnt saya join tau

ana,
lama tak update blog? maner menghilang??

Ogy said...Reply To This Comment

huiii cermai...lamaa x jumpa...terlioonyaaaaaaaa

eLLy said...Reply To This Comment

arrhhhh rahang ku sakit menahan air liur .. kijam kijam kijam!!

NM02 said...Reply To This Comment

ogy,

hari ni saya bukak blog pun dah kecor lagi air liurrrrrrr

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

saya mmg kijam.. oh tidak.. kijam pada engkorang semua termasuk diri sendiri. ari ni air liur saya meleleh lagikkkkkkk