Wednesday, December 8, 2010

pecah panggung

sambung n3 utk hari ni ye kekawan semua. ai seperti ada aura naga gitu sbb rajin bebeno nak ngapdate blog. ha... jaga² cik salmah. semangat naga tu bukan sebarangan. sekali dia ngap.. habiss.. 

udah, melalut ke laut dah ni!

ok, dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada adik kesayangan saya, ayu di mana beliau sangatlah bermurah hati dengan menaja tike wayang saya semalam. katanya, sempena anniversary saya next week. maceh banyak la ayu oii.. yang body shop tu jgn lupe ye.. ahakss..

ha, yang adik ai sorang lagi tu. boleh le taja tiket wayang hantu mak limah balik umh plak ye. hehehe.. saya ngan en. suami suka layan komedi seramss. kalu nak tau gelak ai yg sebenar, meh dok sebelah ai dalam panggung. harus tak payah korek taik telinga. ngeeee....!!!

kelakar nak mampos citer ni weh. mmg ai gelak mcm nak teburai gigi. hahaha... 

sebelum tu kami layan makan dulu kat sini






muka pabila kenyang setelah membelasah kesemua makanan yang ada termasuk bahagian ai sbb ai tak lalu nak makan semenjak sehari dua ni. auuww.. geli plak statement maut nih. hahaha... pipi dah makin bulat, rasa mcm nak geget aje. uppss... tersensot plaks..



lepas ni nak pecah panggung layan hantu mak limah balik umh. sape mau join sila sepak muka sendiri sebanyak 3 kali. diulang... 3 kali saje... masuk kali ke 4.. sewel! hahaha

14 dok ngomen:

miloais said...Reply To This Comment

salam...
menziarah blog uols plak..
iols suker... gambaq besaq2 uols! ceria mata iols...

& iols link your blog eh!

rgds

~ yus ~ said...Reply To This Comment

Tak dapatlah nak join. Teringin sangat nak tengok, tapi mmg tak leh masuk panggung saya ni. Takde orang nak tolong jaga anak tu ha!!!....:D

ieda said...Reply To This Comment

wow sedapp nyer menu .. ermmm layannn tuuuu

ooo tgk ngankung .. akak baru2 nie tgk repunzel .. sblh nye iklan ngangkung .. eiiii ada gi tgk nanti :))

Mata Hati said...Reply To This Comment

baru jer baca review filem ni kat akhbar. kena pi tgk ni..

NM02 said...Reply To This Comment

miloais,

terima kasih kerana sudi follow. next time bw selalu eh...

NM02 said...Reply To This Comment

yus,

bawak je anak2 tu. sure depa suker tgk ngangkung. ramai jugak orang lain bawak anak2 dorang

NM02 said...Reply To This Comment

kak ieda,

best tak repunzel? akak, ngangkung terbaik!

NM02 said...Reply To This Comment

mata hati,

harus pegi tau!!!

eLLy said...Reply To This Comment

best kan cite nie .. seram seram manja gitu ...

Effa | Mama FZ said...Reply To This Comment

following you bebeh... best... blog yg best! :)) hope we can be friend2... hehehe..

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

mmg seram manja sesangat. rasa nak tgk lagi sekali jek

NM02 said...Reply To This Comment

effa,

kita kawan eh. yey yey ada kawan baru!!!!

ayulicious said...Reply To This Comment

tqvm bg pinjam kete jugak............

NM02 said...Reply To This Comment

ayu,

sama2... aku tolong kau, kau tolong aku.. aci la tu kan.. ahaksss