Wednesday, December 8, 2010

first time @ johnny's

salamssss u ollssss....

rindu kat ai tak? ahakss... sori le, ai gedix skit ari ni. tido yg cukup, kehidupan yang sempurna, alhamdulillah.. hajat yang tertunai dan mungkin jugak kegedikkan semalam terbawak sehingga ke hari ini. hehehe..

nway, selamat tahun baru kepada kamu semua. moga kehidupan kita akan datang akan lebih diberkati dan berhijrahlah ke arah kebaikkan. ye... kata² itu sangat lah ditujukan untuk diri sendiri. ahakss... insyaAllah!

ni nak share kisah makan² kami masa p jj minggu lepas. aceli, kami ke sana utk cari kasut dan sepasang baju utk dinner opis ai jumaat lepas. aduss... en. suami ai tu mmg selalu mcm tu. kalu ada ape² function, mmg dia yang terover acting. ahakss... jgn mare ye laling!

dah lama kami berhajat nak makan kat johnny's ni. baru ari tu tertunai. pertama kali cuba makan kat sini tau. sedap upenya. betul le b4 ni mmg ai dengar kat sini mmg best.

muker tak leh blah. poyo ek.. hehehe

si dia ni tak bekelip nengok mamat yang dok bancuh air. mmg laju weh mamat tu wat keje. siap wat aksi baling gelas lagi. ish.. seriau plak ai tgk. kalu tekena muka ai, mmg ai saman dia 1 juta. uppsssss....

pencicah yg sampai dulu. satu utk nasi lagi satu utk ayam

coke si dia punya, es lemon tea puan gebus yg punyer

ayam madu yang sangat la sedap. siyes sedap!
tomyam yg mmg power giler weh. adoi... kecoq dah ayaq liuq ai nih..

nasi goreng cili api namanya. tapi tak le sehebat pedas mcm ai buat nasi goreng kat umh. kalu mkn nasi goreng cili api ai, bleh tekoyak buntut tau. auchh...

mmg berbaloi mkn kat sini. next time bleh datang lagik...


lapar dah ni...adoi..

17 dok ngomen:

ct shah said...Reply To This Comment

wah!licin!!..bkn nak tinggalkn i cikit.mencik!huhu..

Huda said...Reply To This Comment

steamboat kan? nak try tp slalu x jadi hehe..nnti bile2 turun kl nak p johny gak :)

NM02 said...Reply To This Comment

cik yam,

kan ai dah tinggalkan utk yu tu.. jgn nak memilih okeh.. amek aje.. ahaksss

NM02 said...Reply To This Comment

huda,

ha'ah.. steamboat. tapi goreng2 pun adoo. nnt cuba eh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

oo..tak amek set steamboat eh? bes wooo if amek yg masak kat tengah2 tu
berasap tingerr ehhehe

ct shah said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
NM02 said...Reply To This Comment

rose,

next time nak try yg steamboat plak. tapi menu dia mcm skit je. kalu kat sabak tu makan sampai biru muka. hahahaha

Fieza79 said...Reply To This Comment

aduhh...tak tahan rasa nak menitik air liur wehh...

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,

sedut balik ayaq liuq tu. hahahaha

ciK mOt ©™ said...Reply To This Comment

perghh....meleleh air liur ni...huwaaaa

~ yus ~ said...Reply To This Comment

nampak semua makanan menyelerakan.

Saya tak pernah sampai sini, tengok dari gambar jadilah..:D

NM02 said...Reply To This Comment

cik mot,

maceh sudi tinggal komen. jom follow saya. hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

yus,

nnt cuba la makan kat situ. pastu masuk blog eh. bleh ai komen plak. hehehe

wahida said...Reply To This Comment

uik....sedapnyer jah!! ko ada ingat kat aku masa mkn ayam madu tu? x de kan? ko mmg nan hado!!!

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

ramai yang cakap steamboat johnnys sedap...akak tak try ker?

NM02 said...Reply To This Comment

jamrah,

aku tgh berak pun teringat kau jam oii.. aduss...

NM02 said...Reply To This Comment

lyn,

nnt nak try next round plak. jom kite.. hehehe