Monday, December 6, 2010

COTY 2010

citer ni dah nak basi pun sebenarnya. tapi dek kerana keadaan yang sungguh buhsan ketika ini, saya masukkan juga untuk n3 hari ini. pameran kereta ni berlangsung pada 20-21 november lepas bertempat di opis saya di jalan duta. korang kenal tak bangunan yang ada lubang tengah² tu. haa... itu la opis saya. ramai cakap bangunan tu unik disebabkan ada lubang kat tengah. lubang mcm arch tau, bukan sebarangan lubang tau. aucchh!!

jom layan gambar













dalam banyak² keta yg ada, saya minat ngan mazda 8. sangat mantop bila di pandu bersama fahrin ahamd. uppss.... jgn maree en suami. ahaksss



sekian utk hari ini. banyak benda nak masuk n3 tapi mood tarak mari lagi. esok mau tgk wayang.. sapa mau ikut, sila kenyit mata 25 kali. ahakss ^_^

16 dok ngomen:

Fieza79 said...Reply To This Comment

mmg gah arr...kete2 suma mengancamm woo..

okeh nk kenyit 25 kali ni...nk tgk wayang ngan u...hehee

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,

ai tunggu... jgn kenyit lebih, nnt bengkak plak biji mata yu. hehehe

SafaRi09 said...Reply To This Comment

gempaq2 semer kete tu. x saper nak bg free ker?

Dee said...Reply To This Comment

mcm KLIMS gak eh..kemain lagi kecik2 tu berposing siap sandar2 kt jaguar..x kena marah ke? hihihi..

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

wah syoknya dapat amek gmbr dgn kete2...

NM02 said...Reply To This Comment

safari,

bagi free??? masuk jamban pun kena bayar skang. hahahaha....

jgn maree *_*

NM02 said...Reply To This Comment

dee,

ha'ah.. mcm klims jugak. tapi lagi gempak klims tu.

emm.. nyandar le cemana gaya sekali pun. takde orang nak marah pun

bila lagi nak post maut ngan kete mewah camtu kan. kite pun ada posing maut, tapi malu nak n3. hahahaha

NM02 said...Reply To This Comment

lyn,

berangan mc kete sendirik. hahaha

eLLy said...Reply To This Comment

fuyooo mcm mcm jenis keta adee ..
tapi kenapa kebanyakan nye warna merah? hehehhe

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

ha'ah ek.. kita pun baru perasan. emm.. mungkin kete mewah ni banyak kaler merah kot. baru nampak panasssssss.....

nieda said...Reply To This Comment

huwaa...cantiknya kereta.

izan_cute said...Reply To This Comment

dah kenyit mata..nampak tak? tapi terlebih sekali jadi 26 hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

nieda,

mmg cantek. harga pun cantek. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

alamak izan, terlebih sekali tu yang tak dapat join. hehehe...

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

mengancam betul kete semua ni... bermacam2 bentuk dan jenis..

NM02 said...Reply To This Comment

ratu kebaya,

ha'ah... duit pun mcm2 kaler. ahaksss