Thursday, December 16, 2010

last day @ tbr

jom jamu mata dengan gambar² yang sempat di tembak sebelum check out di tbr

air terjun tu bisa mengurut kepala dan badan kita. sangat sedap seperti diurut gitu. tapi syasya tak suker p kat situ, dia kata air tu mcm batu. 

ini pool paling besar. banyak pool kat tbr ni

ini pool utk main bola baling. betul ke bola baling?? 

blah depan pool utama dan pool tmpt main bola baling tu ada lagi satu pool. size dia lebih kurang mcm pool bola baling tu

permulaan

bekfes ngan roti cokelat

ai ada kat belakang tu dok pegang pelampung tu

syasya tak suker dok dlm pelampung, tak kena air katanya. dia lebih suker dok mcm ni. lagi satu pelampung pooh dia tak bawak plak

lebih seronok main air ngan paklong dia. kalu ngan ai.. asyik serba tak kena. mencik tau

dia mmg manja habis ngan paklong dia


layan jajan plak. ai tukang pegang jajan tu, dia tak kasi ai makan nnt cepat habis. paklong dia tak pe plak. cet!

alamak... roket lalu... hahaha

ha... shishi ke tu??? hahahaha... tak, dia sentap kena tegur ngan ai.. mengada




ok balik lepas kena pujuk dan ai mengaku salah.. huh

kami bahagia bila tgk dia seronok mcm ni. kalu bleh mmg dia tak nak balik. mmg mcm tu la kalu pegi maner² tmpt yg ada pool.. nnt next year, bulan satu kita p tmpt lain plak ye. yong ada kejutan utk paklong. hehehe



tamat sudah kisah di tbr. next week kami akan ke jb. itu percutian akhir tahun kami. tak sabar plak rasanya. kali ni melibatkan ramai kaum keluarga. tunggu je la nnt ye


20 dok ngomen:

Fieza79 said...Reply To This Comment

alahai suka la kita tgk hepy family kat sini..jelas terserlah keriangan itu...

piccas kamu yg cantek2 buat ku terigau-igau...hehehhh

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

mandi sakan ye.. seronok... wah ada percutian akhir tahun pulak ye lepas ni.. menarik.. xtvt dgn keluargalah yang paling banyak kenangan maniskan..

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,

kami mmg happy bertiga. syasya peneman setia kami. tanpa dia kami sunyi.. huhuhu

aduss... terigau-igau ker?? dah try servey lom?

NM02 said...Reply To This Comment

ratu,

ha'ah... minggu depan ngan seluruh keluarga plak. tapi kali ni jalan2 mkn angin jek. takde sesi berendam ni.

Ya ALya said...Reply To This Comment

amboi...meriahnye mandi manda.......cantik semua gambar tu.....

NM02 said...Reply To This Comment

alya,

cantek ker?? maceh... hehehe

Mata Hati said...Reply To This Comment

besty lah... riang gembira si anak dapat mandi manda

☆ lieya latif ☆ said...Reply To This Comment

seronok hah splash2.....bestnye....suke lieya layan pic kat sini......rase mcm lieya plak ygmain air heheeheh...suke tgk aksi syasya...cantik....comel...rambut die panjang...suke laa lieya...cute jek......

budak2 kalo main air no satu kan....bergaduh gak nak ajak balik tu hhiihihhihi

eLLy said...Reply To This Comment

Sama la mcm anak buah pompuan ku .. memang lebih rapat dng Suami ku :)


eh cantik la your watermak tu ade lady gaga ..i like

Dee said...Reply To This Comment

mmg seronok kalo dah mandi ni..smpi kecut2 pun lum tentu naik..

NM02 said...Reply To This Comment

mata hati,

anak2 mcm tu la ek.. mcm kite muda2 dulu.. asyik terjun sungai

NM02 said...Reply To This Comment

lieya,

adusss... kalu syasya tau ramai yg puji dia ni, harus dia sengeh siput.. hahaha

[-suziey-] said...Reply To This Comment

waaa bestnye mandi manda..cantik sume gbr..terang jek :)

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

watermark tu kita tempah wak. bekenan ke

NM02 said...Reply To This Comment

dee,

ha'ah.. mengigil pun still tak rasa nak balik.. haishhh...

NM02 said...Reply To This Comment

suziey,

cantik ke... hehehe.. maceh

wahida said...Reply To This Comment

ko ada nak ajak aku bergambar sekali? nan hado ko kan jah!!

NM02 said...Reply To This Comment

amboi kau jah... yg kau pegi mandi jauh2 ngan aku apsal? kau tu yg tak sudi nak joen aku sebenarnya kan... huhuhuhuhuhuhuhuhuhu

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

bestnya tbr tu...xpernah pegi lagi..InsyaAllah 1hb ni kami pegi...anak2 mesti suka kan...cantiknya anak pompuan awk tu..buat menantulah..heeeee

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

seronoknya ..
happening je holiday gini ye ;)