Saturday, December 18, 2010

anniversary kami hari ini



hari ini anniversary saya dan en. suami yang ke 6 tahun. alhamdulillah.. kami kekal hingga ke hari ini. doakan kami moga diberi kebahagian yang berpanjangan, kekal sampai syurga dan zuriat yang dapat menyambung keturunan kami. tq pada en. suami yang memberi cukup kasih sayang, cukup makan minum, cukup segalanya. tq sebab sediakan sarapan pagi dan bagi saya rehat dengan menghantar baju2 ke kedai dobi. hehehe... tq juga pada semua yg wish hari bahagia kami hari ini. kami aminkan doa kalian. 

kepada en. suami, saya sayang, cinta dan kasih pada awak utk selamanya. saya minta maaf andai selama perhubungan suami isteri antara kita, masih terdapat kekurangan dalam kehidupan kita seharian. saya cuba jadi yg terbaik dan setakat ini, inilah yg mampu saya berikan utk awak. hidup selama 6 tahun bersama awak, tiada yg tidak sempurna bagi saya, semuanya indah2 belaka. terima kasih kerana sudi bersama saya setelah 6 tahun perkenalan dalam percintaan setahun dalam ikatan pertunangan dan hari ini sudah 6 tahun mahligai indah kita bina bersama. suamiku, moga Allah swt perkenankan doa kita utk mendapatkan zuriat. insyaAllah...




ingat tak lagi lagu kita dulu2, kita ditakdirkan jatuh cinta.. kalu tiba2 ada kuar lagu tu, mesti kita gelak kan... hari ini saya nak bagi lagu ku ingin selamanya dari unggu. sila hayati ye en. suami.

56 dok ngomen:

suamimu... said...Reply To This Comment

NM02,

Terima kasih kepada isteriku yg tercinta kerana susah payah menulis n3 ini di Hari Ulangtahun Perkahwinan kita sebagai tanda kasih sayang kite buat selama2nya. Alhamdulillah, sudah genap 6 thn kite hidup sebagai suami isteri, semoga hubungan kite kekal smpai ke akhir hayat. Suamimu di sini juga ingin meminta maaf, jikalau ada membuat sebarang kesilapan yg tidak menyenangkan kamu iaitu (isteriku),semoga hidup kite ini sebagai suami isteri terus bermakna buat selama-lamanya.....insyaallah.Berehat lah isteriku di hari Ulangtahun kite ini, sbb bju2 yg nk di basuh sebagai rutin mingguan sudah pon di hantar ke dobi,untuk hari ni saje tau.....lpas ni basuh la sepeti biasa.......tidak perlu hantar ke dobi lg....hahaahah

ieda said...Reply To This Comment

eppy anibersary dikk
semoga berbahagia sehingga ke hujung nyawa .. :)

we weittttt seronoknya mr hb wish tuuu .. :))

imz said...Reply To This Comment

happy anniversary..semoga kekal hingga hujung hayat..

sue said...Reply To This Comment

Happy anniversary..anniversary kita sama..hehehheee..
Semoga segala impian dan harapan menjadi kenyataan..amin.

ciK mOt ©™ said...Reply To This Comment

hepi annibersary ....moga kekal ingga ke ujung nyawa...

wahida said...Reply To This Comment

salam ena dan along...

selamat hari ulangtahun perkahwinan yg ke 6...semoga kalian sentiasa bahagia, tabah menghadapi segala ujian yg mendatang, murah rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik dan jgn putus berdoa utk zuriat kalian...
ingatlah, Allah hanya menguji keimanan pd hambanya yg hanya bersabar sahaja...kalian telah terpilih oleh Allah utk melalui semua itu...
hepi anniversary sekali lg dr aku, shidi, arel n aqeem...

MY HEART said...Reply To This Comment

Selamat ulang tahun perkahwinan ^_^

semoga perkahwinan ini berpanjangan dan diberkati serta dirahmati Allah.. Amin

salam kenal ^_^

bunga raya said...Reply To This Comment

tahniah, moga korang kekal selamanya. insyaallah, ada rezeki tak kemana. berdoalah selalu ye

Beruang Madu said...Reply To This Comment

baru enam tahun... lama lagi tu lagi 45 tahun tu... apa plan lagi 45 tahun tu?

SELAMAT HARI ULANGTAHUN...

lepas ni entry makan ulangtahun lah yek?

NM02 said...Reply To This Comment

suamiku,

oooo.. ini komennye sampai tak kasi tgk ari tu. hehehe... nakal le yu ni tau. ai mengharapkan kebahagiaan kita terus kekal selamanya. lebiu laling!

NM02 said...Reply To This Comment

kak ieda,

hubby ai mmg gitu.. nakal skit. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

imz, terima kasih

sue, hi... tq sudi komen dan singgah kat blog kite. nway, salam kenal juga. jom tukar link. nnt saya follow awak okeh

cik mot, insyaAllah.. saya aminkan doa dari awak. terima kasih ye

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

betul cakap kau. aku terima nasihat dan pandangan dari kau. sebab tu aku suka kawan ngan kau. mungkin kami antara hamba yang Allah pilih utk menguji sekuat mana kesabaran kami. insyaAllah.. aku akan terus sabar dan terus menanti

NM02 said...Reply To This Comment

my heart, salam kenal juga dari saya. nnt saya singgah blog awak okeh

bunga raya, terima kasih juga utk awak. insyaAllah.. doa itu takkan putus dan moga doa kami diterima suatu hari nnt

NM02 said...Reply To This Comment

abg bear,

aduhai.. tq le sudi komen setelah sekian lama menyepikan diri. bang, 6 thn tu kami rasa mcm dah lama. padahal rasa mcm baru je naik pelamin semalam. hahahaha... gedix kan.

n3 mkn2 sempena anniversary mmg takde sebab kami bz ngan kenduri kawen kazen. kami akan celebrate mungkin dalam minggu ni atau awal thn. kesian kan.. nak wat cemana.. bz ngan rutin harian la katakan. hehehe

ayulicious said...Reply To This Comment

happy anniversary to both of u.....

lebiu.....

Mrs.Eady said...Reply To This Comment

happy anniversary...:D

peah @ peps said...Reply To This Comment

tahniah...semoga berkekalan hingga akhir hayat...:)

New Entry: Top 10 Google Keywords
UTM Skudai

NM02 said...Reply To This Comment

ayu speaking arrrrr!!!!! hebak!!!!

NM02 said...Reply To This Comment

mrs eady... makaceh..

NM02 said...Reply To This Comment

peah,

tq sebab sudi singgah dan tinggal komen. nnt ai singgah blog u

Anonymous said...Reply To This Comment

Happy annivesary to my niece....

Doa ku, tahun depan dpt bb....bila nk buat party...?????
(Mak su Izan)

NM02 said...Reply To This Comment

mak su izan,

makaceh.. party?? emm... party buih kat tempat basuh kain kat umh mak imah la bleh?? hahahaha

Huda said...Reply To This Comment

tahniah!wishing u happy always! amin :)

marinahunny said...Reply To This Comment

hai awak..


saya akan baca blog awak dr awal. trima kasih follow, i will follow u back.

apapun happy anniversary, moga doa2 kalian dimakbulkan Allah ;)

NM02 said...Reply To This Comment

huda,

terima kasih. saya pun amin kan jugak..

NM02 said...Reply To This Comment

marinahunny,

insyaAllah... moga Allah swt terima doakan kami itu.

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

wow.. romantiklah hubby komen tu.. lagi2 part yang last.. apa salah hari2 ke dobikan..

normi said...Reply To This Comment

Happy aniversary.. semoga kekal ke akhir hayat..

sw33tdarling.com said...Reply To This Comment

salam singgah & happy anniversary...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

nieda said...Reply To This Comment

seronoknya mr hubby wish tu...

happy anniversary, semoga sentiasa bahagia.

NM02 said...Reply To This Comment

ratu kebaya,

sekali dapat bil dobi.. amek kau.. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

hi normi, maceh sudi singgah dan tinggal jejak. kalu sudi follow le skali ye

NM02 said...Reply To This Comment

hi sweetdarling,

maceh sudi singgah dan tinggal komen. nnt saya join GA awak tu ye. kalu sudi follow le kita sekali.

NM02 said...Reply To This Comment

nieda,

mr. hubby saya tu mmg gitu. gedix mcm bini dia gak. hahahaha

Oasis said...Reply To This Comment

Tahniah....Semoga kalian sentiasa bahagia dan diberikan rezeki yang halal. Soal anak tu, jangan risau. Ada la tu, cuma belum masanya lagi.

☆ lieya latif ☆ said...Reply To This Comment

hepi anivesari dear..semoga terus bahagia dan dimurahkan rezeki dlm alam rumah tangga....amin

NM02 said...Reply To This Comment

oasis,

terima kasih ats nasihat yu itu. betul tu.. tak perlu risau dan mungkin belum masanya lagi..

NM02 said...Reply To This Comment

lieya,

maceh.. insyaAllah, akan saya jaga kebahagian ini moga kekal selamanya.

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

happy anniversary...moga terus bahagia hingga ke akhir hayat...

NM02 said...Reply To This Comment

lyn,

maseh banyak... amin..

zura@iwan said...Reply To This Comment

slm...dtg siggh cini pula...

hepy belated anibeseri ye.....semoga kekal bahgia higg ke akhir hayat...amin...

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

hepyy aniversary utk awk n suami...smoga kekla ake akhir hayat n hepy2 selalu..aminnnn

NM02 said...Reply To This Comment

hanim,

tq sudi follow.. maceh atas ucapan itu.

eLLy said...Reply To This Comment

Selamat ulang tahun sayanggg ... kakak imran ajmain menyanyi =]

insyallah semoga yg dihajati termakbul.. ameen

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

awak ni kelakar la.. teringin nak jumpa ngan awak. hehehe..

selalunya org yg gebus ni mmg suker wat kelakar ek. mcm saya jugak. hahaha

Ati Masrif said...Reply To This Comment

NM02 sayang,

sori terlambat pula

Tahniah ye..Semoga Kekal Abadi
hingga ke hujung nyawa

kak ati doakan semoga kalian akan
dapat cahaya mata..ameen!!

terharu sangat..takpe teruskan berusaha
kerana mmg nampak kalian berdua
mmg sayangkan budak2 ..^_^

NM02 said...Reply To This Comment

kak ati, entah knp bila baca komen dari akak, mcm sayu je rasa hati.. alamak.. kan nanesss...

mengongkan kite ni.. insyaAllah kak.. terima kasih ye

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

Salam My Sis...rsenye xterlambat lgi pia nk ucapkan selamat ulangtahun perkahwinan jugak pd en sominye yg sgt sgt penyayang..akak,dlm kehidupan pelbagai dugaan akan kta lalui..d arap akak n somi akn trs berkasih sayang hngga ke hujung nyawa..kpd en somi, tlgla jge kakak sye yg gebus ni..jge & didik dia sebaik mgkn..ape kekurangan die kelebihan dia anggplah rezeki dr ALLAH SWT..muahhhhhh love u..

ct shah said...Reply To This Comment

kak ena,happy 6th annibersari!sory cam lewat lak wish.huhu..bz bodylah katakan.hehe..moga kak ena dan suami dimurahkan rezeki dan berbahagia disamping anak2 tercinta dan kekal ke anak cucu.amin.

biutyburritos said...Reply To This Comment

Kau memang layak dapt masuk mamna2 je pintu syurga whahahaha

NM02 said...Reply To This Comment

pia,

akak teruja baca ucapan dari pia. rasa mcm sesuatu. akak suruh en. suami baca yang part last tu..

akak akan sentiasa ingat ape yg pia cakap ni :"ape kekurangan die kelebihan dia anggplah rezeki dr ALLAH SWT"

maceh pia...lebiu toooo

NM02 said...Reply To This Comment

ct shah,

terima kasih atas doamu itu. ai hargai sesangat. insyaAllah..

NM02 said...Reply To This Comment

biuty,

asal kau cakap mcm tu weh??

Ogy said...Reply To This Comment

happy anniversarry....sorry ya...terlewat...sehari dua ni mood bw ke lautttt

NM02 said...Reply To This Comment

ogy, tak pe.. ai tak kesah. awak wish ni pun cukup bermakna utk saya. maceh ye...