Wednesday, November 24, 2010

kota keriangan - genting highland - part 4

moh kita tgk, sape yg berani naik space shoot ni !

mamat ni mmg terlebih berani. tak sah kalu tak cuba. perghh... ai plak yang tak senang duduk bila dia betul² nak naik. 

zu pun sahut cabaran ai. hehehe... dia pun sama, seorang yang berani. giler² punya berani. 

naik dah... uu mak ai... 

ooo emmm jiiieeeeeee!!!!

oh noo.... dah tak nampak ape, kena tutup ngan kabus tebal...

selamat, risau ai tau. mana tau benda tu stuck tak leh turun ke. nanya je.... 

betul la, ai tak naik. ai ngan ali hanya memandang dari bawah. kami berdua gayat nak mampos. tak tau le next time kalu datang lagi ada keberanian plak nak cuba ke kan. hubby kata, buntut tak cecah tmpt duduk. memang ngeri giler. jantung macam tekeluar terbang naik kat awan. hahaha... ha, berani sangat. tapi mmg best la katanya. ishh.. ai tgk pun seriau. syasya dok risau takut paklong dia terlepas keluar dari benda tu. hahaha... muka dia dah kemek nak nangis takut paklong dia terbang. hahahaha

so, pada mereka² yg teka ai mmg tak naik tu sangatlah tepat. jah, aku tau kau akan naik benda ni. kau maner ade perasaan takut. ayu, next time kalu p lagik, aku akan beranikan diri naik benda ni... gullpp... [juling biji mata jap].



teringat turun terowong air kat gambang, nak tekeluar anak tekak aku menjerit. dammmnnn!!

15 dok ngomen:

tia said...Reply To This Comment

tak penah naik seumur hidop!
n mmg xkn naik kot!
gerunnnn!
haha! ;)

NM02 said...Reply To This Comment

hi tia,

maceh sudi komen. mm... kecut perut kan. takut nnt naik pengsan plak. hehehe

nway, kita dah follow awak. jom tukar link

Ati Masrif said...Reply To This Comment

nah nmpk time p sana tp xsangup naik..ooo naik RC pun cam jantung tgl kat atas

NM02 said...Reply To This Comment

ati,

kite pnh naik RC kat genting. mak ai... mcm nak kuar segala isi dalam badan ni. tu paling tak leh lupe ar, turun je nangis. hahaha

Fieza79 said...Reply To This Comment

fieza mmg tak berani nk try bnda2 cmni..hee takott..tgk je la org naik kalo kat sana...

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,

kita serupa....

ana said...Reply To This Comment

byk kali gi sana blm terlintas lg nak naik benda nie...tak tau la masa akan dtg :P

wahida said...Reply To This Comment

hahahahahahahahahahahahahahahaha!!!
wahai jariah, aku tau ko x kan naik punyer....
gelak sambil korek hidung....

NM02 said...Reply To This Comment

ana,

hehehe... tak terlintas pun tak pe ana.. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

hei jamrah,

nak gelak sambil korek idung lantak kau ar, tapi jgn calit kat meja aku okeh...

eLLy said...Reply To This Comment

huhu gayat yehhh ..
baik duk bawah diam2 ;)

ayulicious said...Reply To This Comment

mase nek gelongsor terowong tu pon ko bgai nk gile takot kan.....mase naik 4 org tu lg la.....dah ;a ade org tgk ko nk nangis....(nagis dah pon)

NM02 said...Reply To This Comment

elly... betul. diam2 sudah. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

ayu... kau mmg tau!

Zz said...Reply To This Comment

akak...best giler nek bnda ni...
hihi sy klu gi sini mau try lagi!!!
cube le!!