Thursday, October 30, 2014

hidup biar sedap '10


 ini peberet aku kalu ke nandos. extra hot!

 next time boleh order ini , nama dia angry mango. cuit rasa kawan punya... ermm sedap!

 kebab daging salai. lembut dagingnya... pandai orang yang menyalai. 

 sup tulang haikal. kedai tu namanya haikal. entah tokei ke entah anak dia ke nama haikal tak tahulah.

kadang aku panggil tempeyek, kadang aku sebut rempeyek. mana² jelah, yang pastinya bila aku mkn kacang maka tumbuhla jerawat batu kat muka aku. hilang seri seminggu. huh




jiwa lara ku bawa duka. duka sendiri ku bawa hati. hati yang pilu lebih baik membisu!
sekian....

25 dok ngomen:

Kakzakie said...Reply To This Comment

Dah makan sedap-sedap keluar nada sendu-duka-lara pulak kenapa ni?

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

semua sgt mnyelerakan =)

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

p/s: akk nak ke? kot nak kena kbor bahu berapa.. leh yui amk stok sekali..ekekeke

wida said...Reply To This Comment

Wah..ngences tgk gmbr mkn ni.

Lynda Che Lah said...Reply To This Comment

kebab daging salai tu..aduhai!!

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Janji, hati senang bila dpt tgk gambar ni. Nyah kau lara!

Marwanis Mansor said...Reply To This Comment

kebab daging salai tu aman nk dapat? tolg habak sat jalan

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

sup tu yang nampak tempting sngt..haikal sup dia memang sedap..
kalau haikal taman melati tu le..heheheh

NM03 said...Reply To This Comment

azrine,

betul la tu... haikal tu la

eMMe said...Reply To This Comment

MAKANAN LAGIK... AIHHH!!! YG PISANG GORENG CHEESE TAK DPT LAGI DAH MAKAN INI PULAK, HEHEHEHE...

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

assalamualaikum
singgah pagi
sory x sempat nk komen anum bz hari ini

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

alahai niezza...tgh puasa nie...ko tayang plak gambar makanan...

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

masuk blog ko je nangis-nangis..masuk blog ko je meraung raung.. malas dah masuk blog ko!

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

lama sungguh tak jejak nandos

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Tempting sungguh.

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...Reply To This Comment

Assalam kak...
alaaaahaaaiiiii NANDOS
LEk nanti masak ayam nandos seniri ler :)

Cik Puan Rann said...Reply To This Comment

memang nampak semuanya sedap2 belaka....

Puan Awin said...Reply To This Comment

semuanya sedap...sedap belaka semuanya...

aizamia3 said...Reply To This Comment

Menu tu dah sedap tapi nape pilu lak..

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

makan kacang tumbuh jerawat adalah mitos yang sangat membohong tau nok..hahaha..

so, makanlah rempeyek tempeyek sesuka hati..jgn dirisau pasal jerawat

Pokok Manggis Depan Rumah said...Reply To This Comment

Macam-macam ada hidangan kat Nandos ni. Yang daging salai tu memang nampak sedap.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

nandos tu memikat hati dan jiwa ragaku... sup tu pun mcm terbaik... pendek kata sume sdp lah noks...

aku mkn rempeyek nsb tak tumbuh jerawat hahahha

Cik Ecah said...Reply To This Comment

memang sedap hidup ni kak...
tmabah2 post makann drpd akak...bertambah sedap ecah tgk...heweeee

lovelywa said...Reply To This Comment

kuss semangat tgk makanannye..ujung2 tempeyek tu jugak lagik sedap..huhuh

Salam perkenalan sis!

Warga Alam said...Reply To This Comment

Salam... jom jom kita ke Lombok...