Friday, November 22, 2013

riang ria lakik binik


lakik binik sengal pepagi buta dah kenapa... owh... kami riang ria sebab ari ni last keje, minggu depan nak terbang. wihuuu!!!! setahun tak naik katebang rasa kebas vontot. hukhukhuk.... diulang... kamik lakik binik tak main amek gambo asyik nak kontrol ensem.. kontrol ayuss.. mihahaha... lakik pun patuh cakap binik soh posing buat muka tekejut campo teruja. maka inilah hasilnye. kami bahagia sebab kami sengal dan mereng bersama. akikikiki....

layan nasi lomak bersama begedil... ah nikmat. alhamdulillah dengan rezeki yang ada pagi ni. lakik bagi duit banje lebih sebab ari ni jumaat, dia tau binik dia mesti nak mkn luar, nampak duit banje banyak terus lupa sambal ikan bilis mak tok tapaukan semalam. sori maktok, nnt balik kitew mkn ye.. kapit ngan roti. sori daddy sebab kita ciyom satu muka daddy tadi sebab teruja lebeh. hahaha... 

bagi mereka yang dok bertanya kemana kami nak bercuti, maka sila lihat waktu penerbangan yang ade kat situ. agak² korang la.. mana tempat yang sesuai yek? renung²kan dan selamat meneka. muhohohoho!! 

in shaa Allah... blog picisan ini akan kembali besiaran seperti biasa ari jumaat depan. doakan keselamatan kami sepanjang kami bercuti nnt. tengkiu uols!

27 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

happy holiday

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

enjoy holiday....balik penuh citer cuti cuti nanti

sheera said...Reply To This Comment

KRABI............GEBUS NK DTG SURUTKN AIR PULAU...KIKIKIKIKI

Anonymous said...Reply To This Comment

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH






MANA TUPPERWARE..................

MuMMie BeRRy said...Reply To This Comment

happy holiday...

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

selamat holiday ye kakak

CikAlong said...Reply To This Comment

wit wit..kita tau awak nak gi mana...hahahaha..beg dah ada ni..nnt mintak en husband awak datang amik k..selamat bercitu dan moga Qays dapat adik..hahaha

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ko ke krabi tak hajak aku noks..sentap!! hentak kakiiii...

attyfir said...Reply To This Comment

happy holiday..
lapaar tau tgk nasi lemak .

Dee said...Reply To This Comment

aku tau...so, rasa2nya aku layak tak dpt hadiah lebih ni? aku nak lebih dari FM...hadiah lain tau..baik kau cari..kalau tak aku bocor rahsia kau..hahaha...

me.liyana said...Reply To This Comment

wahhh..bestnye nak telebang...have fun akak

norhidana miswan said...Reply To This Comment

bestnyer jgn lupe ole2 utk aku kak heheheh... selamat bercuti yek, sian si hero ko tu kene tinggal yek....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...Reply To This Comment

wahhh bestnyer nak p holiday....

p mana tu? kalo tgk jadual masa pergi... xsampai 1 jam nie... cam dekat jerk... ke pergi langkawi?? huhu

wahida said...Reply To This Comment

selamat bercuti jah!!

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

selamat bercuti

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

enjoy your holiday kak ^^ emm fae x dpt teka tapi for sure still within semenanjung right hehe.

wantie said...Reply To This Comment

ok, pastikan satu beg kosong di sediakan.aku nak lepak dalam tu. nak naik kapal tobang free. jadi bodyguard kome pun boleh? acaner?

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

riang ria sebab pergi holiday rupanya...seronoknya Qausar...
selamat pergi dan balik..selamat bercuti

MAZLIZA ABD RAZAK said...Reply To This Comment

happy holiday..bestnya

Aida Salleh said...Reply To This Comment

happy holidayyyy.....

Falsya said...Reply To This Comment

Wahhhh bestnye gie bercoti2....happy holidayyyy!!!..

msredcheesecake said...Reply To This Comment

macam comel je berdua... selamat bercuti...

~MommyAqilMedina~ said...Reply To This Comment

hamboii..lamanya cuti!!bestnyaa..Happy Holiday dear..

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Happy holiday. Bestnya.

Nastyna said...Reply To This Comment

heheheh kesengalan yg membahagiakan, kami yg tengok ni pun sengih2 sama. selamat bercuti dan berterbangan.

aizamia3 said...Reply To This Comment

Moga selamat perjalanan pergi dan balik awak dan keluarga.. ;)

Eye_nee said...Reply To This Comment

hepi holiday sis...