Thursday, November 21, 2013

ompek hari lagi


alhamdulillah, dah dapat email kelulusan, so skang aku tinggal nak mohon cuti jek. rasa skang jugak nak balik packing kain baju. ahakssss... mudah²an cuaca disana nnt baik² aje. sedapkan diri sendiri. hahaha... lawatan ke luar negara? bunyi mcm hebat kan... walhal dekat je dik nun oiii.. tak sempat panas vontot dalam katebang, dah sampaii... miahahaha

pagi ni aku bekpes ngan kak jah. lama beno tak mkn pagi sama. maklum... orang jaga body mmg gitu. hehehe... aku order mihun soto sebab terliur ngan n3 kak jah baru² ni. aku minta tambah sambal kicap semangkuk kecik, tebuntang biji mata tokei cafe tu. dia kata akak dah letak dua sudu dik. akak... saya ni kalu boleh, pokok cili padi saya nak masukkan sekali dalam mihun soto tu. hahaha... tapi masa ni aku tak la snap gambar semangkuk kecik cili kicap tu. abes licin aku mkn... eh, penah ke aku makan tak abes... tu mmg pelik.. hahaha!

hot dog otak² dah sampai. yey... balik kang boleh goreng ke, bakar ke, rebus ke. aku mmg pengemar otak² yg tegar. ha... gituewww.. ni aku order ngan kak jah, kak jah plak order ngan geng pelangi dia. sebelum ni aku penah carik kat giant ngan aeon big, tapi takde arrr...



mood keje makin jauh, mood makan hangin semakin dekat... owhhhh....

25 dok ngomen:

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

selamat bercuti ye kakak

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

fav saya otak2 sosej tu. memang sedap. kat melaka ni senang dapat kak. biasa beli kat family store. bape hengget ntah lupa. sebab selalu main amik je hahaha. tapi murah je

Puan Bui Junaidi said...Reply To This Comment

LAMA X SINGGAH SINI..HEHE
NAK G OBERSI KER?MCM BEST JER..JELESNYA..:)

mamasuri said...Reply To This Comment

ko nak g mana ni..ahh jelos lah..aku tak ke mana2 lagi ni...benci2..apa2 happy holiday...
suka statement ko nak letak pokok cili sekali..sbb akupun suka pedas..selalu mintak extra...

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

jangan lupa fm

Kakzakie said...Reply To This Comment

Qausar ikut tak? Kalau tinggal hantar ke JB biar kakak jaga:)

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

vahhhh nk kkemana tu kak.syonoknyaaa~

attyfir said...Reply To This Comment

nak pergi cuti mana tu ..selamat bercuti tau

sedapnya lah mihun sup tu
ada lak sambal kicap ..heaven tau
kty pun pencinta otak otak gak

Cik Mun said...Reply To This Comment

selamat bercuti ye :)

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

nak g bercuti kemana tu kak hehe

wantie said...Reply To This Comment

ko nak gi makan hangin kan.. aku lak yang nak nek angin ni. sebab tk leh ngikut..kikikikik...

nak gi mana le tu? jauh benor sampai luor negara ko.

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Nak hikutt..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Happy holiday noks!!

AYuNG said...Reply To This Comment

ikuttttttttttttttttt...
hehe

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Selamat bercuti noks....
Wah hotdog perisa otak2, mesti sedap ni..:D

JunAina said...Reply To This Comment

Soto tu nampak sedap tapikan otak2 tu pun nampak menggoda jugak.

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

baru bole packing baju....
sedapnya hotdog otak2 tuh...

Hanis Azla said...Reply To This Comment

As-salam..

menghitung hari ya.. semoga segala perancangan akan berjalan dengan lancar nanti.. insyaAllah.. Take care!

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

gi overseas kena kelulusan eh gitu eh gomen baru aku tau

NM03 said...Reply To This Comment

mimy,

ye sayam... begitulah org gomen. cover insurans gituewww... hahaha

nur iza said...Reply To This Comment


Fridge magnet ku jgn lupa lak...(k izan)

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Peh! Coti2 gituhh! Happy holiday!

Emy Omar said...Reply To This Comment

Happy Holiday..mesti x sabar dah kan

Nastyna said...Reply To This Comment

vah vah...terliur pulak saya tengok mihun soto tu, tambah lagi u cakap letak cili banyak2 tu, kecur liur. Saya pun suka pedas.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

nk pg cuti2 mana tuh kak... bestnyer.... otak2 tuh mana ko dpt kak... cer kongsi2 kak... tingin gk aku