Monday, October 21, 2013

chatime lover

pas lunch kat opis tadi, sempat ke chatime mont kiara. dua orang antu jepun tak reti kenyang nak belasah chatime plak. aku yang malas ni pun ikutkan aje. kang tak brenti kena zikir, bingit telinga. aku kata ok tapi dengan syarat kali ni aku plak tak nak turun kereta. hahaha.... versi balas dendam! kak jah mc ari ni, tu yang takde dia dalam gambar hari ni.

muka tak puas hati aku dapat lepak dalam kete, sementara mereka kena beratuq beli chatime. hahaha... adan uke kamu berdua. yes!!! aku puas. yang depan tu muka tak sabar nak kenakan aku la tu. yang belakang tu pulak, muka tak puas hati sebab kali ni dia kena turun. hahahahahahahahaahaha.... gelak puas!

aku mmg tak boleh bearlih pada yang lain. mesti mahukan pearl milk tea punyer. si antu jepun kaki zikir beralih ke perisa durian. ok, nampak gaya aku kena tukar citarasa jugak bila dah rasa nor pyer durian tu. ah sedap ok walaupun rasa dia sebiji mcm kau makan jajan durian tu. ye mmg sama. pada aku sedap, korang aku tak tahu... sila la coba utk kepastian.


sekian, berita utk ptg hari. baibai

15 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

wow terliur nie nak gak rasa

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

ohhhh durian pon hado ye.nk jugak lah.tp ngah diet.ahcaner ni.

ZazaMyMoon said...Reply To This Comment

dulu saya suka gong cha.. skrg bila dah ada chatime ai beralih citarasa pada chatime hehe.. nanti nak cuba lah yg doyan tu

norhidana miswan said...Reply To This Comment

muahahahha tak penah try chat time nih... mule ingat apa kah itu

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Amboi! Menarik btol tgk chatime ni. Dah lama tak pekena....

IDAZS said...Reply To This Comment

sedapnya .. eh, keje kat mana ya?

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Hoii aku x penah rase lg chat time

mamyharraz said...Reply To This Comment

mmg best kalau ada yg tolong beratur belikan hehehe sbb sy pun malas nak beratur

gif me five sbb suka pearl milk tea ;)

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Macam menarik pulak minuman ni....nanti nak try lah...hehe

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Nak tryla..sedap kot..hehe

DYatie said...Reply To This Comment

Sy suka puding strawberry aleo ke apa tah nama ny. Ngeee.

Cik Ecah said...Reply To This Comment

muahahaha mahai jugak naa chatime ni...

:: Riri-Fatieha ::~ said...Reply To This Comment

suka suka suka chatime.. pearl milk tea memang sedap.. akak try satu lagi kak, passion fruit QQ. Sedap.. nak meletop lagi tambah pearl..

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

chat time durian ??? nak cubaaaaaaaaaa

elly nadyra said...Reply To This Comment

sedap ek durian tu, leh cuba, saya tak brapa suka yang bijik2 tuh, kalau beli ckp tak mo bijik2 hehehehehh tapi yang tak best, harga sama jek