Monday, September 2, 2013

cendol bakar di MRR2

korang dah tau ke cendol bakar dah bukak cawangan kat shell MRR2? aku tak sure bila lagi dorang dah bukak. tapi banner besar gabak aku dah lama nampak kat tepi hway MRR2. semalam otw nak ke sepital, kami singgah la kejap. hubby kata drive thru je, nnt singgah mkn situ kang mcm² aku order, sampai sepital lambat plak nnt. aku cakap kat hubby, tak kesah... asal ade bahan nak hapdet blog. hahaha...melampau! mmm lepas ni tak payah susah² nak ke kola selangor kannn...

hubby aku cakap, boleh plak tokei cendol ni terpikir bukak cawangan kat kawasan used car ni. hehehe... otak bisnes sayang... ape pun jadik. jom kita bukak kedai dobi drive thru nak? mana tau, untung² masuk majalah 3. hahahaha

 smlm aku order cendol bakar pulut, hubby cendol bakar biasa. nnt lenkali singgah pekena kat situ jugak, baru nak order cendol bakar durian pulut. dalam kete minum sedut pakai straw tak syok. 

 ko tgk adik yang amek order ni. kiut kan

 beriya dia ulang order kami. hehehe

 bila aku cakap dia kiut, kemain dia sengeh. hehehe

 kesedapan gula bakar dia... mmmmmmmmmmmmmm dapnyer...

 sedutan pertama

sedutan kedua dan seterusnya.... hahahaha.... takde keje namanya ni. tu semua lakonan je utk memeriahkan gambar dalam blog. aku tak main la kontrol ayu. hahahaha... jgn kutuk haaa... tak baek tau... dosa!



tokei cendol bakar, silalah lantek saya sebagai duta. kikiki  >__<

39 dok ngomen:

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

haha comel tgk gmbr akk..

nmpk sedap tu.

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

hahahha
comel2

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

hahaha..lawak.. terliur pulak.. tapi jauh kemain kat mrr2 tu.. haishh..

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

hhehehehe... terlalu sedap ye... da beberapa kali lalu tp blom ada ati nk sggh ;-)

eMMe said...Reply To This Comment

cendol bakar kat MRR2 pulak yea.. nak gelak tgk muka u Sis, kelakar... tapi mmg betol sedap cendol bakar sis...

Gee® said...Reply To This Comment

Adoi...!! terlior dibuatnya tgk tuan rumah minum cendol bakar smpi juling mate... hehehe...
Salam kenal dik...

ZazaMyMoon said...Reply To This Comment

haha over!! kalau tokey cendol bakar nampak gmbr sis ni, sure menangis suruh akak jd duta cendol dia.. ni yang kat sebelah kunang2 kat shell Mrr2 ye sis??

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Hoiiii terliur tau!!

Bicara Kak Noor said...Reply To This Comment

wah ada cendol bakar?/ best tu akak belum pernah rasa lagi kalau dpt rasa memang mata jadi semacam je ni haha terliur daaaa

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

bbe ni sebelah kunang kunang tu ke..dtu dia smpi juling bijimata ko kan

Mia Kassim said...Reply To This Comment

hahaha.....kesedapan cendol yg tidak terkata sampai juling biji mata....

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

k. fine menggiurkan -.='

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

senang ada kat sini...
x jauh dari rumah ni...

Falsya said...Reply To This Comment

Reaction muke mmg dh nmpk dh betapa sedapnye cendol tuh..shell mrr2 kat mana?..boleh terjah nie..heheh

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

suruh dia bukak cawangan kat Melaka plak huhu

wahida said...Reply To This Comment

huwaaaaaa...kat kuala selangor tu pun aku tak try lagi nok, padahal dah dekat dgn kampung aku...sekarang dah bukak kat MRR2 pulak...kelassssss...


ko ni lawak la jah, leha leha...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Thanks for the info. Nnt bley try.

Tu dia, naik juling biji mata dgn kesedapan cendol bakar ni yer nok...hahaha...

Dr Singa said...Reply To This Comment

hahahhahaha!!
tak mo ahh..
karang mata jadik gituuuuuuuu!!

Dee said...Reply To This Comment

gambar juling xleh tahan..hahaha..sedap benor ye..nti aku nak rasa gaklah..tp nak yg ori..kat kola selangor..hahaha..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Jgn Qausar ikut nak julingkan mata macam mama dia sudah:)

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

salamkenai..kakakka..sedutan tiap sedutan mmg terangkat tu sampai juling2 mata tu..mmg kena try ni

AdanyaKauUntukku said...Reply To This Comment

dah makan semalam
tapi mahal..ha ha ha

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Aduhaiiii siannya sy. Dah la x leh bw kat pc buka kat fon x de gambo pulk.tension betul. X nmpk la rupa adik yg cute tu.

hazlina azmi said...Reply To This Comment

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Deqla Manjew said...Reply To This Comment

hai.. singgah sini bls kunjungan.. haha.. kelakar la muka sedutan tu.. nmpk benar2 sedap tu.. smpai naik juling bijik mata.. ehh mmg cute la adik tu.. adik owh adik.. jadi adik angkat akak bole? hahahaha.. ;p

psstt.. dah lama follow sini tau..so takde dah nk follow2 lagi ye.. hikhik.. ;)

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Pernah nampak iklab kat slyg. X pernah mkn lagi. Selalau makan cendol firdaus yg jual kat texas ciken tu. Tp la ni x tau dia juai kat mana dah. X nampak dah pun.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

ohooooi ni kene carik ni kak... memudahkan lah kalu ada dekat2 sini kan.... nk ke kole selangor selalu mmg pyh la kan heheheh....

Kakcik said...Reply To This Comment

Wah... Sampai juling mata!

J.Syazwana said...Reply To This Comment

kite tak minat sangat cendoi ni. haha. tapi minum sekali sekala tu ok la.

ari tu mcm terperasan cendol bakar ni tapi tak try pulak. baru tau die ade drive thru. gile laaaaaaaa. haha

p/s: follow sini jugak :D

Azhafizah Md Nor said...Reply To This Comment

bestnya..should try this one :)

hatiku berwarna warni said...Reply To This Comment

ala comelnye akak amik picture masa sedut cendol..hihi..

ieda immi said...Reply To This Comment

ko kan ! .... menyampah ! ... adehhhhhhhhh sentap aku tgk pic ko dik ekekee

lizz said...Reply To This Comment

kemain sedap tu gamaknyer sampai terjuling mata..

ummiross said...Reply To This Comment

hehe..buat ummi terliur je.

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

kalau lalu yg kat kuala selangor.. berderet btl kete.. x pnh singgah.. haishhh!! menggoda la cendol tu.. harus terjah ni..

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...Reply To This Comment

sedap sangat agaknya kan haha :D

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

betullah cendol bakar, aku nak singgah aritu, mak aku pepandai buat fakta, alah, tu bukan cendol gula bakar tu, tapi owner dia yang nama bakar.. aku yang blur nih, ingat betullah pakta mak aku..

ujung minggu nnti leh singgah..

wardah said...Reply To This Comment

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Sharinginfoz said...Reply To This Comment

Nanti kejap lagi nak terjah