Thursday, August 29, 2013

kiutnyer


kiut tak blusher baru kitew.... hehehe... takde topik dah sebenarnya. ni je bahan yang ado utk hapdet hari ni. bukan simply siti tau tapi simply pretty keluaran avon. aku ni takle pakai make up mahal, maner mampu aku belasah je. masa belek² katalog avon, eh terminat plak ngan blusher tanpa berus ni. bila dapat, alahai... kiutnye... kecik molek je.

 blusher ni ngupa mcm lipstik. korang tenyeh kat pipi pastu sapu² manja skit ngan jari jemari atau span bedak korang.

blusher ni bekrim, nmpk glossy gitu. aku punyer ni jenis peachy glow. dia ade dua jenis, satu peachy glow satu lagi petal glow. petal glow mcm pekat skit.

nampak tak betapa kiutnye blusher simply pretty ni. ape lagi, dapatkan di avon atau pengedar barangan avon berdekatan anda. hanya RM11.90 sahaja. murah saje kan. hehehe


31 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

cutenya
ingat ada gambar sis tadi

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

ini kalau dapat kat Qays, habis ni kak dia buat main hihihi

Kakcik said...Reply To This Comment

Memang kiutmiut... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

awat comel sgt ni..hihih

lieyalatif said...Reply To This Comment

eh kiut gile koooo....tapi aku selalu pakai yg ala2 bedak tu, tak reti pakai yg jenis krim gini...mcm nak cube lak...mesti cantik je kan....tahan lame pun yeak....

ZazaMyMoon said...Reply To This Comment

alahai keciknya.. senang masuk bag makeup x makan space..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Skang pesen blusher camni la na..senang!!

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Ha'ah...cute sangat ☺☺

ummiross said...Reply To This Comment

cantik kaler tu..

emy pokden said...Reply To This Comment

comel kan..ada aku tgk hari tu..nak beli tapi dok hold jer..sbb aku bukan jenis make up sgt...

wahida said...Reply To This Comment

comelnya...kecik je..

jah, ko up la satu gambar ko dah pakai blusher ni nok...nak tgk hasil dia...

eMMe said...Reply To This Comment

tak pandai pakai blusher gitu..
kiuttt.. ingat ape la yg kiut tadi.. kot le letak gambar baby, heeee~

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

samalah... tak beli pun mekap yg mahal2...

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

waa so kecil the blusher is :)

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

kecik gilaa...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

comel...senang dibawa

norhidana miswan said...Reply To This Comment

mmg kiut,... cube taynag skit camne rupe kalu dh sapu kt pp kak

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

lahai keciknya.tp xreti nk pakai blusher.cano tu!

wantie said...Reply To This Comment

nak sambar satu ni... blusher kat umah pun dah nak habis

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Memang kecik dan kiut....tapi aku tak pakai blusherlah nok...x pandai makeup..hehe

aizamia3 said...Reply To This Comment

kalau ai, potensi untuk hilang amat tinggi kalau tak disimpan dengan baik.. hehehe.. ;)

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

memang kiut pon..hi

Fieza79 said...Reply To This Comment

Kiut...best tk pki...

Anonymous said...Reply To This Comment

mmg kiut...mak imah mcmne...smlm pi tgk ...dia ok x???

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Kiut kiut. Nk beli jugak. X perasan pun ada dlm ktlg.

NM03 said...Reply To This Comment

cik anon, siapa gerangan mu? hehehe

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

Mmg kiut.. mudah d bw kemana saje..

ieda immi said...Reply To This Comment

ahahha memang cute giler nie !

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...Reply To This Comment

cute ^^

Amanda Suria said...Reply To This Comment

Aku nok...benda kiut2 ni cepat nau hilang....sebab tu suka beli yg gabak2 besar....

Acikidah said...Reply To This Comment

:D Ingatkan blusher simply dah kecik dah.. rupa2nya ada yang kecik lagi.. hik3x..