Wednesday, July 31, 2013

bawak bos shopping


ahad lepas, kami bawak bos besar p shopping raya. bos hari² kena kurung, bila dapat keluar, kemain tekinja dia. hehehe... ok bos, utk tak memenatkan bos, bos kena dok dalam kete yg takde bumbung ye, cuma ade jeriji besi je utk bos nampak keadaan di luar. eh bos, naper muncung noo muka tu. jgn la marah bos, tu driver dok ade kat belakang tolong tolak kete bos. 

 sementara tunggu driver bos carikan bos baju yang sesuai, bos belek² la dulu kete besi tu ye.

 tu dia, bos dah start nak cari barang dia sendiri. driver bos merangkap bodyguard jugak. 

 jangan laju sangat bos, nnt tegolek... bos tu dah la tak balance jalan lagi. ai bos, trompet tu tak boleh simpan dalam poket dulu ke bos... malu la aweks nak ngorat bos...

 eh bos, ni bos nak beli utk mummy bos ke utk aweks bos??

 kesian bos, penat shopping sampai lapar bebenoo ye bos... makan dulu ye bos. kami tunggu. amboi bos.. beso benar nganga tu bos.. hehehe

 ai bos, takkan ngantuk dah kot. releks la... kata banyak lagi nak shopping

 ngantuk tahap nak giget tangan sendiri ke bos... sabar la bosss

 alahai... kesian kat bos. sampai lentik liut dah dia

 hah.. nguap dah bos kita

 eh, bos suke ngan sport car ni? ok, saya dah order utk bos, minggu depan sebelum raya sampai kot bos

 ok bos, makan sudah, order kete pun sudah... kita balik ye bos.. eh bos, ngape nak tolak sendiri kete besi tu.. bos dah penat dok kat dalam kete ye... ok bos, kami paham.. bos mmg prihatin orangnye

sabar ye bos, tunggu lif mmg lambat. kalu bos nak cepat, turun tangga. tapi kami tak kuasa la bos. sebab nnt kami kena dukung bos plak. hahahahaha... kita tunggu je la sampai lif ni bukak ye bos... 




dalam kete bos diam je. penat la tu. tapi bos kata minggu ni nak pegi OU plak. eh, larat ke bos? kami ok je. hehehe... begitu lah citer bos saya. sekali sekala bawak bos kuar shopping mmg seronok. seronok dok main kejar² ngan bos. yang kesian kat driver merangkap bodyguard. bertabahla ye driver. kikiki

45 dok ngomen:

adarnadzmie said...Reply To This Comment

amboiiii boss kemain happy dpt sopin yer... sopin sambil nyonyot trumpet...hehe

nabila zaremi said...Reply To This Comment

ala..akak dah shopping raya..sy nie ntah bila la dpt shopping..sorg cuti,sorg keja..jeles kat akak..

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Budak baik! :)

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

cutenya

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

larat ke bos tolak troli tu? hehehe

elise hamin said...Reply To This Comment

amboiiiiiiiiiiiiiii, suap sikit roti tu kat auntie! hahahahahaha

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

Ala tomei lah bos pendek ni, xpose ye bos makan-makan gitu hihihihi...

wahida said...Reply To This Comment

bos carik bra utk siapa bos? ekekek...

Dee said...Reply To This Comment

amboi bos..kemain lagi ye cari lingerie sexy..man will always be man..hahaha...

lizz said...Reply To This Comment

kemain cute n comey bos ni..... nak ikut pi shopping sekali boleh bos....

Eye_nee said...Reply To This Comment

hai boss dlm byk2 brg.....undercover tu jugak boss suka yer....hahaha...

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Boss..jgn lupa sopink utk auntie sekali tau.

Kelakar tgk gelagatdia kan..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Best!! Kakak suka kalau dapat baca N3 macam ini. Puas dapat tengok 'bos' gebus shopping:)

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

dah namanya bos kena ikut arahan...
nanti nangis baru tahu..haru biru dibuatnya ha..ha..

lieyalatif said...Reply To This Comment

HAHAAHAHAH aku suke!! aku suke!! tgk aksi budak genit ni beb...kemain lagi hah...mcm bos betul...belek sane belek sini..tolak troli ...tang rabe baju dlm tu best tu....ooo kecit2 dah miang yeak....

Qashmere said...Reply To This Comment

Bos sangat gembira nampak

kesoma rai said...Reply To This Comment

comel gilaa boss..hahaha...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Comel betul bos ni..gigit nak???

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Amboi bos. Survey bra untuk mummy ker tu ☺☺

wawa syaida said...Reply To This Comment

hihi comelnye bos...kuat tu nak tolak troli

ummiross said...Reply To This Comment

hahaha..gelak besar baca kisah bos besar hari ni. Kalau bos comel macam ni, hari2 boleh ikut bos jalan2 bos, hik!

Aida78 said...Reply To This Comment

amboii boss shopping sakan yerk boss...nanti bos g ou bos rojer2 mem ni yerk..

Puan Bui Junaidi said...Reply To This Comment

HAHAHA,INGATKAN BETUL2 BAWAK BOSS KAT OPIS G SHOPPING..

Wak Gelas™ said...Reply To This Comment

bulan puasa penat la tu makk.,ahHKs

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Shopping raya ke Qays.....hehe

wantie said...Reply To This Comment

ai bos... tak poshe tapo shopping raye? tak pe tak pe.. kamu kan bos!..

wah nanti dapat keta dasyat la bos..

Amanda Suria said...Reply To This Comment

Amboi boss...bukan main lg...naper x penuh2 troly tu boss....

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

amboi bos trompet tak tinggal ye

ainnoraini said...Reply To This Comment

Suka yee bos tenit tu kuar jln2...

ainnoraini said...Reply To This Comment

Suka yee bos tenit tu kuar jln2...

Pizli Mat Wazip said...Reply To This Comment

Tak ramai orang ye? Bestlah.

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...Reply To This Comment

Bos kecik..hehehe..

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

boss hensem dah jalan ..paling tak tahan gi bahagian lingerie ehhhhhhhhh

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

suka tgk gamba dia yg melentik liut.. manja!

emy pokden said...Reply To This Comment

Amboi bos...kuat derak tu...

Kella said...Reply To This Comment

comeyy nya bos cilik itu!! love..

dear xila said...Reply To This Comment

comelnya baby boss hehe gewam! ;p

Golden Rose said...Reply To This Comment

big boss nampaknya mood baik je....

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

geram nengok aksi bos tu ye..alahai qays..

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

amboi qausarrr seronok nampak ikut mom dad pegi shopping hehehe

norhidana miswan said...Reply To This Comment

seronok yek bos di bwk pg jln2, nampaknyer banyak sunpk tuh... bos yg ckp nk pg OU ke mummy bos yek hehehe...

ieda immi said...Reply To This Comment

alah2 comelll bos kecik !
geram tgkk

dpt berjalan dan kaki ligat kemainn .. siap nak belikan beg utk mama yee ekeke .. cute !

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

kiutnye bos kecik ni shopping ye...

bunga_rose said...Reply To This Comment

comel!!!!!! klu jumpa mmg nak cubit pipi dia tu uhhuhu

whitecappuccino said...Reply To This Comment

comella bos! geram tengok aksi2 bos :)