Friday, May 10, 2013

masa utk main air !!


hotel kami mengadap pantai. syok woooo

apetah lagi swimming pool dia yg mmg bersebelahan dengan pantai. ape lg yang tak cukup. dh le harga murah. mmg aku rekemen le korang try hotel ni klu sampai penang. tengkiu pada kak jah, kerna dia la aku stay sini. sayang ko sendat melekat.. hehehe

pagar kecik tu boleh turun ke bawah pantai. 

gambar ni tak brapa nak jadi, tapi aku masukkan jugak sebab adik aku gigih wat bentuk love tu

 tu dia... dedi dan qausar amek udara segar dulu. dok bersantai kat situ seolah bawah tu terus penuh air laut kan... tgk qausar, dah tegedik keriangan tgk kak icha dok melompat dalam pool

 kak icha dah jerit² soh dedi turun pool bawak qausar

 kasi ummi pegang qausar lu, dedi nak amek gambar. mami??? bz update IG. hahaha

 ape yg abi yan dok layan dia sampai wat muka pelik tu...


 upppsss.... ceksi la mek...






tak tau ape yang disembang dua banak ni

 silau mentari

 dedi bawak qausar turun main pasir

 sempat lambai tangan kat mami

 kak icha pun ada sama

 qausar dah mengigil kesejukan, kak icha pun dah penat. naik bilik kasi rehat anak² pastu bersiap p pekena nasik kandaq. pool kat naza di buka dari pagi hingga jam 8 mlm. berendam la sepuasnya.

 view dari dalam bilik kami. indah ciptaanMu Ya Allah




esok dah satu rejab... jom kita berpuasa

34 dok ngomen:

Lya Colours said...Reply To This Comment

riangnya qays. seronok la tu main air. anak2 sedara saya yg baya qays ni penakut masuk air. baru cecah kaki kat tepi air laut tu, dia punya meraung macam kene gigit apa haha

Aida Awie said...Reply To This Comment

wa.. best la dpt main2 air kat swimming pool. jelez nih. kite xdpt ler nak merasa. rugi je check in kt sepang gold coast ni, nak mandi kena pakai swimming suit jer. abih kita yg comel ni mane ade saiz, ddk tepi kolam je ler.rendam kaki pon xbleh. takkan ler kut nak pakai 2 pieces mcm minah2 saleh tu. ade yg muntah ijau kang. hahaha..

wahida said...Reply To This Comment

hotel naza ni mmg terbaik kan nok...dah la murah, view ngadap laut lagik kan...pool pun sebelah laut...rate bilik including breakfast lagik...location hotel pun strategik...apa lagi nak, semua ada kat naza ni...

pandai kan aku riki hotel...heheh...
terima kasih la sayang aku sendat melekat...
aku pun sayang ko nok... :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Ya Allah.. seronoknya anak dara kecik dan hero kecik tu dapat main air:)

wahida said...Reply To This Comment

aku suka n3 ni nok sbb aku suka tgk along main air dgn anak bujang aku tu...sweet je aku tgk dorang...

mek icha tu seksi weh...mcm pakai g string...kehkeh...

Chik Att said...Reply To This Comment

besttt ahhhh ..
bawa budak2 cuti sekolah ni ...

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

mcm melambai2 sy utk dtg ke penang ;-)

lieyalatif said...Reply To This Comment

Aku suke pic qausar sengih ngan melambai tu!!! Mcm diva hokeyyyyy ...kemahin lagi anak bujang ensem ko noks!!!! Geram tgk qausar niii....

In sha Allah...aku pun nak puase esok...sbb aku rase2 dlm lagi 2-3 ari musti aku piyed...xdpt puase rejab direct nih huhuhu

NM03 said...Reply To This Comment

wahida,

ko syok tgk anak bujang aku ke ko syok layan muka jambu bapak anak aku. hahahahahaha

eMMe said...Reply To This Comment

naza hotel ek?
hurm... Me rasa cam penah pi...
hehehe.. best2!! kalo de anak seperti Qays pandai main air lagi syokkk...

Dee said...Reply To This Comment

amvoi..cekciknya vontot k icha..qausar tu sukalah tu berendam..

next time aku ke penang..i will consider this hotel..best..

ummiross said...Reply To This Comment

Bestnya hotel ni, pool mengadap laut lagi, view cantik!. Hai..bilalah ummi dapat ke Penang ni, tak sabar pulak tengok,nanti dah tengok nasi kandar, lagilah kami 'meroyan' nak ke sana.

Sejuk hati tengok gambar2 Qausar, comelnya!. Kak icha pun cute je!

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

Bestnya weh... suka la qays tu main air..

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

sonoknya tgk..

bunga_rose said...Reply To This Comment

wahhhh nampak best je hotel tu... pool sebelah panadi je tu...

geram la tgk si qays tuuuu comel bangettttttt

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

wah menariklah kat sini, boleh try stay sini nanti !

aizamia3 said...Reply To This Comment

kalau bagi anak2 main air, sanggup je dari pagi membawa ke petang.. pastu malam, terbongkang kepenatan.. ;)

qemaishak said...Reply To This Comment

seronok qay main air..mmg cantik la kak view dia pantai pun nampak bersih je...best

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

bestnye dapat main air...hotel ape er ni? kat penang er ? macam best jerk !

lizz said...Reply To This Comment

kemain lawa view pantai dari hotel naza ni...kemain happy nengok qays yang putih gebu tu...geram...

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

sbb tu la tetiap thn km menginap kat naza ni wpun rmh dekat aje...hehe

Qays sukenyer sampai sengih2...

BUNDA a.k.a KN said...Reply To This Comment

budak2 memang suke main air...comey nyer dia..montel

tenku butang said...Reply To This Comment

haa.. camne nk buat bloglist tutorial tu yea..?

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Naza Talyya, tgu aku lak ujung bln 6 t. Hahahahah!

Amboi kak icah. Comel gile. Geram tgk pic cekci die tu. Rs nak cubit muntut. Hahahaha!

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

best nyer nok!!!

Cho Zila said...Reply To This Comment

baguih.. baguih... ada idea nak gi penang nanti... budak2 kalau dapat swimming pool memang melompat...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

sambil mandi bole tengok laut...bestnya...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

na..geram sungguh tgk icha tu..bontot dia bam2..hahaha..teringat kat dia..masa aku dok gi ngurut kat ma mu..hehehe..

Cik Yatt said...Reply To This Comment

sis nak id IG...

whitecappuccino said...Reply To This Comment

tak puas nengok muka dak jambu air ni.

Zura Zue said...Reply To This Comment

hotel naza talyah kan nie..mmg cntik view dia..

Tihara said...Reply To This Comment

cantiknya views, bestnya cuti2 :)

BUI JUNAIDI said...Reply To This Comment

WOW,GMBR LAST TU SGT CANTIK..SUBHANALLAH..

SERONOK TENGOK GMBR ORG G BERCUTI..^_^

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

besh jugak ye bercuti kat situ...