Tuesday, March 12, 2013

sumber pesbuk!


 takde keje

kretip

 lepas ni mesti ada yang tiru
termasuk haku. hahaha
senang bukan...

 pelakon sehangit asmara
adi putar alam kanadi glas
te o ais wuney!
memey arrrrrr
(sebijik kan?? mkn hati la ady putra tgk ni... hikhikhik)





dah habes gelak?
sambung buat keje skang
kikiki


49 dok ngomen:

mama maman aka yana said...Reply To This Comment

hahaha.. kreatip sungguh.. tak pernah terfikir lg.. bagus la idea tuh..:)

Fauziah Mohamad said...Reply To This Comment

ISY ISY ISY yg last paling tak menahan sebab dok belek banyak kali...bikin kacau mata gue hikhikhik

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

hahaha
macam2

Kakcik said...Reply To This Comment

Tak boleh tahan gelak tengok gambo 'ady putra' tu... wakakaka...

AYuNG said...Reply To This Comment

sy vote gmba no 1
haha...macam2

nens cellection said...Reply To This Comment

a'ah sebijik adi putra..hohio

Lya Colours said...Reply To This Comment

kalau di cerahkan sket lagi mamat tu memang ada ghupe adiputra!

Falsya said...Reply To This Comment

aahahahahha...adi putra, adi putra...;)

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Ha ha ha. Tersenyum sensorang.

cheqna said...Reply To This Comment

abang adi tuuuuuuu=)

Acik Erna said...Reply To This Comment

NM03..betul la..sama..tapi acik lebih suka tengok gambar Qays yang tersangat la comel

adarnadzmie said...Reply To This Comment

cam ne ni....gelak tak abisss lg ni...hahahaahaaaa...

ummiross said...Reply To This Comment

hehehe..memang tergelak Kakchah pagi-pagi ni. Yang adi putra tu lawak betul, memang sebijik.

Amanda Suria said...Reply To This Comment

X SIA2 AKU TAKE 5 KAT SINI...SAPA LA KRETIP SGT NI...HAHAHAHAHAHAHAHA

mamyharraz said...Reply To This Comment

haHAA..
sebijiklah abg sehangat asmara!

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Hahahaha....
ok aku sambung keja dah ni......

lizz said...Reply To This Comment

haha klako...memang boleh tiru makcik tu punyer stail kreatip tu...
aah la sbijik adi putra...

♥ Elin ♥ said...Reply To This Comment

kretif pic no 2....hahahahahha :)
x pernah terfikir kot mcm tuh...blh try ni..

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Perghhhh...memang sebijik ah.

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

niceeeeeee~!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak ketawa sampai kena tutup mulut bimbang ada yg nampak sebab gambar Adi Putra hahaha...

wantie said...Reply To This Comment

hahaha...sangat seiras. tak dapat ady putra hangkut anney ni pun boleh jugak. kui kui kui

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

terhibur tengok..memang gelak..

fazilzura said...Reply To This Comment

lawak tui

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

kah kah kah...kepit resepi dgn hanger tu!!

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

woiittt....jgn selalu mintak MC! hahaha

Ainim Suju said...Reply To This Comment

ahahaha...kelakar yang kat baca buku kt dapur tu

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

hahahaha..kelakar gilos kak!
yg adi putra tu la yg paling x boleh blah sekali. same giler!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...Reply To This Comment

salam.gambar yg paling tu mmg kelakar...sebijik sama kan?hihi

:: Cik Viva :: said...Reply To This Comment

gambo zainal arief laa??omaigod
suke yang fesbuk tu..comel laa

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

hahaha adi putra tu x boleh blah betul !

Dee said...Reply To This Comment

hahaha...yelah yg muka sebijik adi putra tu mmg takleh blah..

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

cam iras2 jugak lah haha

Sally Yatiey said...Reply To This Comment

Ish3, gambar yang last tu ;) Seiras.. hee

Huda said...Reply To This Comment

hehehe kelakar gak :)

Rinna said...Reply To This Comment

hahaha..tak leh blaa ada aney rupa adi putra tuh.. curlast..gitu.. :)

Cho Zila said...Reply To This Comment

sebijikkan cam Adi... akak dah kata Aditu memang der keturunannyer...
tapi semua gambar menarik...

ieda immi said...Reply To This Comment

memey aar koo dik !
sakit peyut !!! ;))

Ismaliana Sulaiman said...Reply To This Comment

ya adoiii... xtahan btl tgk adi putra versi tamil tu...bukan makan hati je klu dia tgk habis jantung peparu pun dia makan....hahahaaa.....

atty's said...Reply To This Comment

Yang last tu yg x menahan tu

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

yalah kreatif x terpikior plak hanger blh buat gantung buku erk...kihkihkih
sekali pandang adalah ady putra... kalau 2x pandang jadi aney putar... hahahaha

qemaishak said...Reply To This Comment

hahaha yang first tu xtahan

munna said...Reply To This Comment

hahaha... plg suka yg last sekali tu

Eye_nee said...Reply To This Comment

Hahahahahahahahaha...paling lambat bagi komen...gelak kena panjang sikitttt...hahahahahahaha...Abg adey puterrr..Teh Tarik OnnNee....

lieyalatif said...Reply To This Comment

Hahahaahah tang adi putar tu aku tepuk dahi weyyyyy!!!

Pen Biru said...Reply To This Comment

hahahah..kalau putih sikit ada la mcm adi putra..tapi yg ni versi "gerhana"

Ema Blog said...Reply To This Comment

pelanduk dua srupo ko..

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

yg last tu..sebijik..

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

hahaha lwak la kak sehangit asmara..tergugat ady putra nak cari makan