Friday, March 1, 2013

gold coast morib # 6

assalamualaikum...
hari ni tak sempat nak pk karangan pjg lebar, dah la bangun lambat, sedap nau mimpi indah pg subuh tadi, tgk² jam dah kol 7. mau tak melompat dari katil. qays plak tido ngan maktok dia. skang ni alam hp mcm dah tak berfungsi bagi aku sebab dah biasa ngan alam qays. ok, merepek dah ni... tak mo ckp byk, korang layan je la gambar hari terakhir kami di gcm. layanzzzzzzz












 baibai gcm.. lenkali kami datang lagi!




janjihapdet! ;p

46 dok ngomen:

adarnadzmie said...Reply To This Comment

bai2 Qays...comellll...:)

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

Hari2 tengok qays ni xjemu mata...
gerammmnyaaaa kat budak ni...mcm best je kan tempat ni tapi rate smlm mahal kan ?

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

semoga hari2 anda bertambah ceria di awal march ini
moning..

Eye_nee said...Reply To This Comment

alalalala..comelnya ayah dia..eheh silap silap...ko jgn marah noksss yer silap tulis...comeynya qaysss...kemain sesenyum kambing dlm air yer....

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

kenapa comel sgt dak ni..geram tgk..hihi

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

seronok bila anak makin besar...
nak bawa mandi kolam pun senang...
cantik gold cost...tak rugi datang

atty's said...Reply To This Comment

seronoknya qays mandi kolam.

ummiross said...Reply To This Comment

ummi belum pernah ke Gold Coast Morib ni, nampak catik, teringin nak pergi.
Comel je qays, senitiasa menawan dengan senyuman.

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Jumpa lagi Qays... :)

AYuNG said...Reply To This Comment

geram nya tengok budak tembam tuh kak... =)

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

grrrr geram tgk Qays. blh sy ambik ke hhehhhe.

jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Hanis Azla said...Reply To This Comment

seronok qays main air ya..

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

Comelnya qays geram betul aku tgk dia!! rasa nk gigit2 jerk...

lizz said...Reply To This Comment

qays nape comel sangat ni...gawammm auntie

Lya Colours said...Reply To This Comment

geramnya tgk lengan qqs rasa nak kemam2 haha. kalau anak sendiri lunyai dah ni

ainnoraini said...Reply To This Comment

Boleh la kakain pergi sini pulak bawak anak2 n kaum kerabat kalau gi ramai2 mesti meriah n seronok nii...

Dee said...Reply To This Comment

gambar semua adalah cun2..hihihi..tak sabar nak buat teambuilding kt sini..ngehngeh..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tak dapat pegang dapat tengok selalu dalam N3 pun jadilah. Kakak suka tengok Qays:)

Cikgu Ma said...Reply To This Comment

geram tgk budak qays ni...tlg kiss b/p saya yea...hihi

pinky said...Reply To This Comment

follow jgk...sweet couple...=)

wahida said...Reply To This Comment

nnt ko nak x temankan aku kalau aku check in sini nok?

aizamia3 said...Reply To This Comment

wah... menarik tempatnya.. dak Qays pun super duper cute..

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

suka nyerrrr tgk ko bertamabh bahagai dgn kehadiran qays :) suka! :)

NM03 said...Reply To This Comment

wahida,

berjimba kat waterpark dia boleh, tapi aku tido kat banting la... hehehe

NinaAz said...Reply To This Comment

Tq singgh belog nina. Comel baby ♥♥

Tihara said...Reply To This Comment

comelnya baby..best jugak eh morib :)

Nory Zoulkefle said...Reply To This Comment

hensemmmbtol baby tu...

GM ni dekat je, tapi tak penah menginap kt situ lg...hehe

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

hamboiii..mentang2 la malam tadi malam jemaaat, terus mimpi indah bangun lambat...

kah kah kah

Cho Zila said...Reply To This Comment

comel sesangat budak Qaysni.. geramnyer akak ... teringin nak baby boy...
memang seronokler kat sinikan...a kakpun suka anak2pun suka..

Chik Att said...Reply To This Comment

comee si baju belang tuuu kehkeh keh ...

aku geget kang budak kecik ni ...

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Semuanya gebusss dan comellll......(^__^)

nea lopah said...Reply To This Comment

Salam kenal n done polow sini jugak. best nye morib. tk penah ke sana lagi.

munna said...Reply To This Comment

comelnya... qays...


seronoknya bercuti.....

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

comelnyer.... !

izan mama mia said...Reply To This Comment

salam kenal..saya sll g morib ambil angin..

qemaishak said...Reply To This Comment

geram nak gigit qays..gebu & comel :)

wantie said...Reply To This Comment

bila tengok sio qays rasa mcm nak dokong je. geram sangat. comellllllll

Azian Elias said...Reply To This Comment

seronoknya qays. siap berboya atas katil yee..

Miss Orchid said...Reply To This Comment

teringin nak pergi sini :)

btw sy blogger baru
http://orchidhernalee.blogspot.com/

salam perkenalan:)

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

bestla weyhh..gmbr lelawa smua..

wanie amerie said...Reply To This Comment

salam kenal..
wow,bestnya bercuti2 di GCM ni..
bilalah sy nak smp yer..
cantik2 pics awk.

dah follow awk,sudi2 follow kembali yer.tq

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

lain kali bley pi lagi ye...

Cik Yatt said...Reply To This Comment

comel la qays.. nk polok!

Ainim Suju said...Reply To This Comment

geram ngan pipi qays la kak..nnt bawa opis, dtg tmpt saya..btw saya da amik gmbar qays haritu masa kak ida dukung dia

kay_are said...Reply To This Comment

best nye dapat bercuti satu family kan. =) tak pernah lagi sampai sini..

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

MAK QAYS MAKIN BAM2 LA..HEHEHE..LARIKKKKKK