Wednesday, January 2, 2013

2013



tiada sebarang azam utk tahun baru
dan tak pernah berazam pada tahun² sebelumnya
jika menyimpan azam, tak tercapai akan menjadi merana
hahaha
so, takde makna

kehidupan kami macam hari² biasa
anak teruna dah dihantar ke pengasuh lama
tak boleh berjauhan pulak katanya
alhamdulillah, kami pun rasa lega

anak teruna dah nak masuk 7 bulan
merangkak, tersembam, terantuk jgn dihiraukan
klu tidak bila nak pandai jalan
nnt lagi lambat dedi bawak naik kapal terbang tengok awan

:p





korang dah tgk apek dan leuniey duet nyanyi lagu dlm citer raaz? comel kan!

41 dok ngomen:

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

tak minat diaorg berdua...ekekekeke..

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Kakcik pun tak ada azam! ;-)

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Selamat Tahun Baru !!!

mamawaiz said...Reply To This Comment

x suka apek..hehe.tp betul ke diaorang nyanyi kak?kena skodeng jap lagi ni

Nens Collection said...Reply To This Comment

hehe..nens pon guna pakai azam tahun2 lepas..cuma tambah 1 nk jd insan yg lebih taat pd ibadah..aminnn

NM03 said...Reply To This Comment

mamawaiz,

yup... skodeng skang!!!

NM03 said...Reply To This Comment

izwa,

pasai ape noks? kiut la depa berdua tu aku tgk. hehehe

bujal X said...Reply To This Comment

da keluar gigi da? he~~

Nieyl said...Reply To This Comment

selamat tahun baru...:)

abah khalisha said...Reply To This Comment

Selamat tahun baru.

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

happy new year...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Byk azam..tp simpan je dlm hti..hehe..

Btw..happy new yr na..

* kim salam ma

NM03 said...Reply To This Comment

azrin,

beres !

NM03 said...Reply To This Comment

bujal,

eh.....








tenggelam timbul? dah, jgn tenggelam lagi tau!

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

as-salam ..
salam kenal dan selamat tahun baru:)
followers baru dari blog haryati :)

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

hihihi..pon tak nak strict into Azam sangat..sebab selalunya tak tercapai sangat pon..hihihi..Selamat Tahun BAru Nieza..

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

C&P azam tahun lepas jer.

AYuNG said...Reply To This Comment

sy pun xdak azam jugak..haha, apa yg ada depan mata...sapu ajer.. =)

diana said...Reply To This Comment

sama la tak de azamm..lalui saja hari2 mendatang ni..:)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tak ada azam tapi mengharap yg terbaik buat tahun ini kan..

Lya Colours said...Reply To This Comment

saya punya azam tak pernah menjadi. iaitu >> nak kurus. mihmihmih

Ibu Lala said...Reply To This Comment

selamat tahun baru neiza..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...Reply To This Comment

saya pon x pernah ada azam di tahun baru...

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Tgh2 snap gamba memalam, tibe2 kua bergentayang objek berambut panjang. Camne? Scary makkk!

Hanis Azla said...Reply To This Comment

HNY 2013.. suka tgk apek dan leunie tu.. sepadan sgt..

NM03 said...Reply To This Comment

farah,

choiiiii!!!!!! (sambil ketuk meja) hahaha... tak terpk aku noks...

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

lagi 2 bulan maybe dah aktif bertatih Qays tu nanti...:)

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

apapun semoga tahun 2013 ni lebih bermakna dr tahun2 sebelumnya...

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

semoga thn 2013 lbh bermakna....

pena rozie said...Reply To This Comment

Selamat tahun baru....

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

selamat tahun baru kak ina..dah gk dah video tu..comel tp hmmm...ok comellah..hahaha. bila nak bawa qays mai sini ha? nak gomol diaaaa

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

selamat tahun baru...
mengharapkan yg terbaik buat thn ini...

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

azam zana asyik la carry forward.. hehehe...

selamat tahun baru kak... :)

Rinna said...Reply To This Comment

Selamat tahun baru.. Moga apa yg dihajati tercapai.. :)

norhidana miswan said...Reply To This Comment

azam aku dr thn ke thn asik copy paste je kak, selagi tak kurus... mau 10thn baru dpt capai... ahak2

Azian Elias said...Reply To This Comment

kejap je masa berlalu kan.. kejap lagi dapat kaki, tengok lah.. tak terkejar.. heee

akak bukan depa punya fans. tapi suka tgk depa.. sweet couple.

whitecappuccino said...Reply To This Comment

tahun ni akak pn takde azam...caye tak????

ummiross said...Reply To This Comment

Alhamdulillah, dah selesai soal pengasuh tu, lega kan.

Nizam.Ariff said...Reply To This Comment

Azam ada kembarnya.... namanya Tekad

NM02 said...Reply To This Comment

ummiros,

ye la ummi. tak semak dah kepala nak pk cari pengganti... lega seleganya.

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

happy new year ye