Monday, December 24, 2012

terpaksa



berkali² sudah ku pikirkan
muktamat!
kami terpaksa batalkan semua percutian








gambarmmgtakdekenamengenangantajuk

38 dok ngomen:

Mia Kassim said...Reply To This Comment

takpe.....kalau murah rezeki , panjang umur, insyallah dapat pegi bercuti juga tu....:D

Anum said...Reply To This Comment

nape sis?

Norhaizan hakim said...Reply To This Comment

mungkin ada hikmahnya..

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

KEnapa? Tak per, ada rezeki bley rancang percutian lagi.

abah khalisha said...Reply To This Comment

kenapa itu????

Kakzakie said...Reply To This Comment

Mesti ada sebab kan...

Kenapa tak tepek gambar Qays utk mengubat lara..

mamawaiz said...Reply To This Comment

sebab hujan ke kak?

Lya Colours said...Reply To This Comment

awatnya?

Eye_nee said...Reply To This Comment

Ada sebab yg tidak boleh dielak brgkali...InsyaAllah boleh pergi dilain kali....

Ibu Lala said...Reply To This Comment

kenapa...sama la..akk pun terpaksa batalkan plan nak pegi bukit merah gara gara ayah diaorang tak sihat. sume frust..

Dee said...Reply To This Comment

aiseh..kalau terpaksa takpelah..ada masa nti dan ada keizinanNya..pergilah ye...

wahida said...Reply To This Comment

tu namanya gedik...sekajap nak pegi sekejap tak nak pegi....


hahaha...

khairul hassan said...Reply To This Comment

pasai pa cancelled ?

sy folo blog ini.
http://www.gilamodified.com/2012/12/kl-bike-week-2012.html

Dinas Aldi said...Reply To This Comment

Takpa, bila tengok muka Qays & peluk cium dia, mesti akan cepat rasa lega :)

zoora qushairi said...Reply To This Comment

postpone pada waktu yg lagi seswai yeaa! ;)

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Adalah hikmah yang tersembunyi itu...

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

Yalah kalau cuaca xmengizinkan nak bercuti pun x best..lg2 kalau bercuti kawasan tanah tggi atau pantai..

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Hihihi smalah dengan KITEEE...sedih..tak dapat bercuti langsung kali ni..harapkan pg Gold Coast je la nanti..lagi dua minggu..arghh cant waittt..

ummiross said...Reply To This Comment

Takpe kalau itu yang terbaik, semoga dapat bercuti sakan dilain kali...

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

tak per.. nanti plan lagi.. okehhh!! x moh masam2 muka tu.. tak comel.. :D

ieda said...Reply To This Comment

x per .. ada rejeki gi pula nanti ..

sini uajn jee dik .. memang nak jalan bercinta .. sejukkkkkkkkkkkk

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

blom rezeki lg kan...sama ngan sy..plan nk bwk anak ke gambang waterpark tp cancel kerna cuaca makin burok..

wantie said...Reply To This Comment

tak pe, nanti bila ada masa yang sesuai boleh pergi ye..

Cikgu Ma said...Reply To This Comment

xpe...selamat duit..hehe

**gambar lawa wlupun tak der kena mengena dgn entry...

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

ada hikmah semua tu...ada rezki nnti pergi cuti2 yer...

knp cancel cuti2 tu? eh kepoh plak..hehe

ejaMaria said...Reply To This Comment

jaga Qays dulu... nanti dia dah pandai berjalan lagi best bawa pergi bercuti... :)

whitecappuccino said...Reply To This Comment

sebab hujan n banjir ker

ct kektus said...Reply To This Comment

kenapa. kenapa. kenapa.

tak pe lah, nanti boleh bercuti lagi kan kak. :)

Dkna Abza said...Reply To This Comment

kalau ada sesuatu yang lebih penting dari percutian, lebih baik batalkan..insyaAllah ada rezeki lain untuk bercuti

gadisBunga™ said...Reply To This Comment

sedihhhh!! Tapi takpe. Nanti boleh plan lagi holiday yang lebih ohsem!

the malay male said...Reply To This Comment

musim hujan n banjir. Duk umah je le.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...Reply To This Comment

elok gak tu,
kalo pantai timo ni dh kuo amaran tahap jingga..
kite pun malas eh nk kuo, rase segan tapak kaki slipa basah plak.. heheheh

aimaniman said...Reply To This Comment

Yupp.. hari2 time petang je ujan...
Thn lepas dah tiba kat kaki cameron highland, kebetulan antar adik bertandang rumah mil nya.,, tp x jadi 'panjat' ke atas sbb kata dia org merbahaya time ujan takut tanah runtuh...

Tihara said...Reply To This Comment

insha Allah ada rezki, berholiday lah nanti..
mcm saya yang tak rancang 2,3 tempat bercuti tahun ni..
alhamdulillah cover yg thn2 lepas :)

norhidana miswan said...Reply To This Comment

naper kak? sbb musim ujan ke? ke si hero tuh tak sihat,yelah skrg nih pantai timur nun pun banjir nih...

kami aritu pun cuti balik ari ke gohtong je heheh

SURIA AMANDA said...Reply To This Comment

percutiaan aku pun x best sbb hujan dan jugak bercuti bawak baby kecik baru pndai jalan..allplan getting worst..but puas hati tgok mak abah aku happy..

nik ros said...Reply To This Comment

tak pe.nnt ade masa dan kesempatan boleh pi bercuti

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

ya betul tu bulan dis hari tu musim hujan je..riso kan