Thursday, December 20, 2012

qays qausar shah ; 6bln



" Bau mulut atau tubuh anak-anak adalah sebahagian dari angin syurga "








festaim dedi buat² marah anak dia smlm, terus qays melalak mcm kena kutil. hahaha... dedi tak pernah tinggi suara mahupun marah anak kesayangan dia ni. bila qays melalak smlm, dia rasa bersalah sampai belari keluar dari dalam bilik. terkejut katanya qays boleh melalak dan terus rasa bersalah. kikiki... ape² entah dedi ni...

39 dok ngomen:

Nieyl said...Reply To This Comment

hihi~qays pun saje nak test dedi die jugak tuh...hehehe..")

NM03 said...Reply To This Comment

hahaha.... ye tak iye gak kan...

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

hehehe... kalau Qays boleh bercakap, mungkin dia kata 'padan muka dedi...' :)

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

bolat sangat mata dia
muka macam pan asian pun ada ni :)

NM03 said...Reply To This Comment

kakcik,

hahaha... mau dedi lari mcm lipas kudung. kikiki

lieyalatif said...Reply To This Comment

hahaahah...

nieza ko patut kutil2 dedi qays balik plak..biase betul buat anak bujang terhangat ni nangis heheeheheh......

mamasuri said...Reply To This Comment

hehehe..tu lah dedi baru nak test tu..last2 dedi gak yg kena...

N i e Z a said...Reply To This Comment

bau bdk2 kecik ni mmg sedap...kan2...ish..geram tak abis2 ni tgk qays ni..comeiiiii...

ummiross said...Reply To This Comment

hehehe, betapa sayangnya dedi pada Qays dan mama Qays juga. Suka sangat tengok Qays, sejuk hati..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

dh besar qaish ek..sat je dah 6 bulan...

whitecappuccino said...Reply To This Comment

qays pun ada perasaan tau! mcm baby mat salleh qays ni..

:: Riri-Fatieha ::~ said...Reply To This Comment

geram tngk qays... nak cubit2 pipi dia. geram!

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

yeah!!! qays dah 6 bulan...

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

qays ensem bangat...bile nk ade baby lelaki lak ni..hee

Amanda Suria said...Reply To This Comment

suka bau baby especially bau mulut...best...

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Adoi mak! Mata dia bolat! Comel. Seksi. Heee~

Nens Collection said...Reply To This Comment

olo..hensemnyer Qays ni..dedi usik Qays ye..nnt dh ade gigi..geget dedi ye..hehe

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Hehehe...klakar tau dedi nih. Menggelabah yer bila qays nangis.

Happy 6th months old qays comel.

Dee said...Reply To This Comment

anak2 pun ada perasaan tau dedi..kihkihkih..intan payung ni makin lama makin comel..

ieda said...Reply To This Comment

ahahha gays yg sgt2 comel
sekejapp je masa dia dah 6 bulan kan ! geram tgk !
senyum tuu ..
aah dik bauu masa bb dan kecik2 lahh
bila dah besar .. buat per fenin kepala jee muahahha

haaa dia test dd dia jugak tuuu
haa penik atau tidak muahaha ;)

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

Comel betul :D

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

manjaaaaa ni :)

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

testing dari daddy buat Qays...jgn nakal he..he..

kejap dah 6 bln, makin cerdik NM....

makchaq said...Reply To This Comment

Amboi manjanya budak comel ni... kena marah pun melalak....gigit baru tau...

Mia Kassim said...Reply To This Comment

paling suka cium bau badan baby....wangi jek.....

Sharifah Nadzarah said...Reply To This Comment

hepi 6 month gays...
geram tau...klu dekat abeslah kene geget2...

mamawaiz said...Reply To This Comment

bau baby mmg x puas bila di cium-cium kan?kdg2 tu mintak2 jgnlah diaorg ni besar..biar kecil je

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

hihi...suke bau baby...

wahida said...Reply To This Comment

jah, baju yg qays pakai tu mcm baju kotak2 yg kita jual tu jah...


hehe...

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Qays yg comel..dedi ni jahat tau sakat Qays..sian qays..hihihi

norhidana miswan said...Reply To This Comment

maklum itu kan pengalaman baru bg dia kak... selalu mrh bebel kt ko, ko bo layan je

Eye_nee said...Reply To This Comment

sedappp beb..bau2 mulut yg tgh menganga tu..kat blakang2 telinga..bawah2 dagu tu....sedapppnya bauuuu....

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

comey nyer gream tgk!

MulutPayau said...Reply To This Comment

Alahai comelnya....mehh sini antie nak cubit2 pipi tu..
Bau baby memang best sangatkan...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...Reply To This Comment

Alorrr comelnya bb akak..dh lma xmai sini..huhu

Cho Zila said...Reply To This Comment

ala kesiannyer dia.. memang rasa bersalah kalau dah melalaktu..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

comelnya dia...mmg best cium baby ni...wangi je rasanya... kulit lak tengah gebu sangat lagi..

atty's said...Reply To This Comment

geramnya unty, ngn qays yg ensem nie.

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

geram nya tengok ;)