Thursday, October 25, 2012

salam AIDILADHA




saya dan suami masih bekerja hari ni. harap² dapat le half day ye dak. kami beraya di umh mak aku, tghari lepas buncitkan perot kami gerak balik banting plak. tapi kan... mm... entah mak aku sempat dan ada hati nak masak utk juadah hari raya ke idak. sebab adik bongsu aku dah masuk sepital nak branak. alahai... takde la nasi dagang pagi raya gamaknye. hehehe... moga Allah swt permudahkan urusan adik aku dan bakal anaknya. orang sambut raya, kami sambut orang baru.... tak sabar rasanya. niat hati tahun depan nak buat korban utk anak teruna sorang tu... insyaAllah... eh, ok la... ta ta!

31 dok ngomen:

sheera said...Reply To This Comment

gmbr yg menarik mne?

x best xde gmbr.

ko blk halfday ke?

g tgk ayu x?

Anum said...Reply To This Comment

SELAMAT HARI RAYA KORBAN

NM03 said...Reply To This Comment

ala... sekali sekala n3 tanpa gambar ok ape. hehehe

aku rasa half day, igt nak p tgk ayu. dia kata kena induce nnt.

kau pegi tak?

sheera said...Reply To This Comment

aku dh dkt pn dgn hospital.

2 minit smpai..

NM02 said...Reply To This Comment

ha la... tak tgk mmg nak kena kentut ngan aku la kot... hahaha

weh, nnt aku ke sana, kau follow la sekali.

sheera said...Reply To This Comment

ko klua opis kul brape

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

'membuncitkan perut'...erkkkk..hahahaha. selamat hari raya aidiladha juga kak. semoga selamat sampai ke destinasi ye. hug kiss utk baby gebus tu :D

NM02 said...Reply To This Comment

tghari la kot.. tggu along balik dari s.alam

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Kakcik pun masih di pejabat, tapi boss dah sain borang pelepasan separuh hari. :)

Salam Aidil Adha buat Niez sekeluarga. :)

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Selamat raya korban!

Sharifah Nadzarah said...Reply To This Comment

SALAM AIDILADHA JUGA...

Dee said...Reply To This Comment

salam aidiladha..and safe journey mek jah..

makchaq said...Reply To This Comment

jangan lupa letak gambar Qays pakai baju melayu..

ieda said...Reply To This Comment

wahh nak masak nasi dagang ke dik .. aloor dik , ko balik sempat layie nak masak tuu ..
woweiii sedap tuu .. ;))

selamat hari raya dear !!!

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

sama2lah kita ye

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Salam aidliadha!!Saya pon tak blk jauh2 pn..di Kjg n puchong saje..hihihi

wahida said...Reply To This Comment

selamat hari raya nok...

semoga ayu selamat semuanya...

NM02 said...Reply To This Comment

kakcik,

ye ke... ala, sentap tahu! hehehe

Ena said...Reply To This Comment

Salam Aidiladha...

mia izzati said...Reply To This Comment

selamat hari raya aidiladha kak...

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

selamat raya haji/korban/aidiladha :)

saya kerja juga hari ni..kul 1pm kang baru tutup kedai..:)

norh said...Reply To This Comment

Salam Aidiladha..

syariza09 said...Reply To This Comment

aar kan, rasanya mcm x dpt nk merasa ns dagang jer tu, x per lah, dpt org baru lagi bertambah meriah raya ni ...tata

Lelaki Ini said...Reply To This Comment

selamat hari raya aidiladha

eLLy said...Reply To This Comment

Selamat hari Raya noks!
Berhati hati di Jalan raya! Takut ada lembu yg melintas nanti ...Moooo...

LYAfrina said...Reply To This Comment

salam aidiladha...
lya pon keje arini..dpt half day..syukur

Cikgu Ma said...Reply To This Comment

salam aidiladha ^_^

Waney Zainuddin said...Reply To This Comment

Salam aidil adha dari Waney and family :)

~Beb~ said...Reply To This Comment

salam aidil adha :)

ummiross said...Reply To This Comment

Salam Aidiladha dari kami sekeluarga..

wantie said...Reply To This Comment

Selamat menyambut AidilAdha..