Wednesday, October 24, 2012

mcm anak patung

 gambar candid selepas majlis aqiqah QQS di banting. qays memberi kerjasama semasa sesi photo shoot utk cover album dia.
mcm artis buat album solo plak... hehehe

 dah ngupa anak patung idop kekdahnya. watchaaaa!!!!


bila nak masuk citer aqiqah @ banting plak ni... mood tarak!








benci ngan manusia yg tak reti hormat kita bila nak tggal sesuatu kat tempat kita bertugas. main letak depan mata aku pastu blah. mmg kurang hajar! takde mulot ke nak tggal pesan barang tu utk sape. kalu hilang kau tuduh aku la....vodoh... vonggok... itu layak utk KAU!

36 dok ngomen:

SYANI said...Reply To This Comment

Junior Upin Ipin ni..

Anum said...Reply To This Comment

comel sgt2

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

hensem qays

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Dah pandai buat memacam gaya Qays comel ni. :)

fiza said...Reply To This Comment

Comelnya. Ni qays posing sendiri ker, atau mama nyer kerja nih...hehehe...

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

aLa tomei-tomei.
eh mommy jgn marah ye sabar2

Mak Wardah said...Reply To This Comment

Salam kenal, sgt tecomel...rasa nak ajer peluk2 gitu.

qemaishak said...Reply To This Comment

Comel sangat...aku geram je nengok baby montel2 gebu gebas cam qay nih kak hihi

syariza09 said...Reply To This Comment

hahaha...mmg mcm patung idop...kiut, pandai dia dok dendiam masa snap tu

lieyalatif said...Reply To This Comment

comel!!! album rock ni beb heheehehe....baik jek anak bjang ko bagi kerja sama yeak.....bagus2....

mmg makan penampo jek bangse mcm tu ....menyusahkan org namenyer!

NM02 said...Reply To This Comment

fiza, kebetulan je ni beb. menjadi plak kan... hehehe

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

kiutnya...QQS ye nama dia...?

mamasuri said...Reply To This Comment

lawo ahh gambar..qays mmg ensom boy...ala mummy..jgn marah2...lusa nk raya ni..

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Ololololo...comel gile!

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

memang comey...nak gomol2 leh x? hehehehe...

wahida said...Reply To This Comment

sabor nok, sabor...

apa kata ko berdamai ngan dia? ekekek...

(matik la aku kena sekeh kepala ngan mek jah jap lagi)

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

tak sangka itu Qays...
comelnya dia....

Kakzakie said...Reply To This Comment

Pandai pulak tu dia posing. Nieza yg posekan dia atau memang waktu tu dia memang sedang macam tu.. cantik kan:)

wantie said...Reply To This Comment

comelnya.. dengan jeans tu cute sangat.

hehehe... kes mcm ni le selalu saya belek setiap hari file file yg menimbun kat atas meja.

sebab nak make sure tak de barang org lain terselit.

Lelaki Ini said...Reply To This Comment

cute sgt2!

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

tomey!tomey!!

ellynadyra said...Reply To This Comment

comel gila!

~ yus ~ said...Reply To This Comment

menarik gambar ni, cute and comel habis Qays. Pandai yang buat photoshoot tu.

ieda said...Reply To This Comment

adoyai !
terbaik lahh dikk
leh jadi model dahhh qays niee ;))

aah aperr daaa org tuu , kan dah kena vodoh .. vonggok .. ishhhhhhhh ;)

teratai said...Reply To This Comment

comel n sejuk mata memandang...tiada dosa!

NM02 said...Reply To This Comment

jah,

sebelum kau nak aku bedamai ngan dia, aku nak kau bedamai ngan budak traders dulu. buleh?


akikikikiki

Dee said...Reply To This Comment

aku rasa org tu nak terkincit sbb tu tak sempat ckp apa2..hihihi..kau jgn marah mek jah...aku nak bagi kau cool..chill..

eh..QQS adalah sgt cun diphotography kan mcm tu..kalau anak akak tgk sure dia suruh beli..berapa kau jual? #eh *pang sedas*

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

amboiiii..ada cover album ..hihihi

elise said...Reply To This Comment

bebi dalam usia gini memang sonot, macam teddy bear, macam anak patung, macam bantal busyuk, besh untuk digomol! nyamssssssssssssss

Tihara said...Reply To This Comment

as salam,

comelnye.. :)

Lya Colours said...Reply To This Comment

sabar2 jangan marah dah nak raya ni hehehe

dwaty said...Reply To This Comment

ala tomei2... nak buat gini juga lah tuk anak buah....

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

cutenyer

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

comel sangat2!!! pandai bergaya ni..

Mummy Akmar said...Reply To This Comment

Salam Kenal Nieza..

Ya Allah comelnya anak awak.. Ni anak kembar tiga ke? Cucuk ni tak familiar pulak bagi saya. Sebab saya ikotkan buku cucuk yang diberikan masa lepas lahir dulu..Thanks share info. Nanti boleh tanya doktor tentang suntikan vaksin ni.

Apa2 pon DONE FOLLOW

Blog Qashmere
Style Me Gorgeous By Qashmere

Take Care yer Sis

Anonymous said...Reply To This Comment

An excellent post, providing something good to read,it's just good to came across the post on hand sets and its features.