Tuesday, October 30, 2012

yey, dah booking!



musim coti sekolah dah tak lama
rasa dah lama tak makan hangin
sejak berbadan dua, branak sampai la qays dah 4 bulan skang ni
last coti², thn lepas ke bali
tu pun tak tau masa tu aku dah kendong qays dalam pewot
nasib baik tak jadi paper
oh ya, aku lupa nak jwb pd yg bertanya, lama dah
qays bukan anak "hasil" di bali
ahaks !  
(tekop muka ngan tapak kaki eh tangan)

jap jap
knp ngan musim coti sekolah plak aku nak p mkn hangin?
ooo... jalan² kali ni aku nak p bersama teman otai opis aku
tapi kak jah tak nak follow
kecik ati aku!
memandangkan kawan otai opis aku ni ada anak² yg bersekolah
so kena tggu coti le baru best nak jejalan ye dak

ini baru pes taim nak merasa p jejalan bawak anak teruna
harap² berjalan dengan lancar
minta² qays sihat, tak byk ragam
insyaAllah... bulan dua blas nnt kalu jadi
masa tu qays dah masuk 6 bulan

kekonon jejalan ni nak sambut anibeseri yang ke 9 thn 
nak merasa kali pertama sambut bersama anak tersayang
oh... tak sabar!
thn lepas tak sempat nak sambut
mabuk kemain dok kendong qays dlm pewot masa tu
hehehe

pes taim nk bw qays yang masih kecik
jejalan yg dekat² dulu la
nnt thn depan dia dah pjg langkah
baru pk yg jejauh skit
dh lama tak jejak el si si ti
rasa gigil kepala lutot
hahahaha

huh
nasib baik dedi setuju ape yg aku plan ni
tengkiu dedi
mlm nnt settle eh
muahahahaha

^_~

33 dok ngomen:

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

hehehe.. :bukan anak hasil di bali: tak per la.. hasil di mana2 pun.. dah tuai pun hasilnya.. :P :P :P... :)
>>> bestnye.. booking ticket flight ke mana plak kali ni ye..

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

wah seronoknyer!

Anum said...Reply To This Comment

bestnya

cheqna said...Reply To This Comment

nk g mn tu?????

Rinna said...Reply To This Comment

Wahh seronok laa yer dpt gi coti2.. bawak qays sekali.. tentu meriah.. :)

wahida said...Reply To This Comment

vavava....enjoy ur holiday bebeh...

tgk mood aku hari tu, mana tau, tiba2 kang aku menyusul la ke Pahang tu kang...


ekekek...

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

kau ckp je lebih... nak jaga ati aku la kononnya tu

mencik!

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

inilah masanya jenjalan, tak lama lagi coti sklh...
mana nak pergi tuh....

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Nak ke mana tu?

Qays mesti seronok dapat 'berjalan jauh'. :)

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Wahh seronoknyaa dapat bercoti coti..hehee..enjoy ur holiday k...

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

yeayyy..tak sabar!!!!

Chik Att said...Reply To This Comment

Selamat bercoti ......

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

bestnya nak berjimba...kem salam kak jah ek...sure gambar dia meletop

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

wahhhh...bestnya!!!
nak itut nak itut
ke mane aje tu kak?
ni yg jeles nih

fiza said...Reply To This Comment

Seronoknya nak bercuti.

Cikgu Ma said...Reply To This Comment

best la kan nak bercuti ^_^

Hanis Azla said...Reply To This Comment

bila dah siap2 booking terus rasa tak sabar2 nak pergi bercuti kan.. bestnya.. semoga apa yg dirancang berjalan dgn baik hendaknya.. insyaAllah.. akak pun tgh menghitung hari nak pergi bercuti hujung tahun ni..

Zura said...Reply To This Comment

bestnye dpt g bercuti..

Makbed said...Reply To This Comment

besnya jalan2.

wantie said...Reply To This Comment

dah booking tuk cuti yer. haish... ni dok pening tak tau nak pi mana..

ieda said...Reply To This Comment

aah bawa dia dekat2 je dulu
lepas nie dah pandai dan paham baru bawak jauh2 pulakkk
uishh seronok nie
kalau akk dpt joint kan best
( ala2 mukee x malu sikit ahaksss )

mamawaiz said...Reply To This Comment

bestnya...qays nak jalan2 n holiday lah

dhiashahida said...Reply To This Comment

da lama xpergy holiday....
semoga semua berjalan dgn lancar..;)

Azian Elias said...Reply To This Comment

nak ke mana agak nya tuuu??

ummiross said...Reply To This Comment

bestnya, seronok jalan2 ni kan..

Mamamya said...Reply To This Comment

wahhh...nak pi jalan2 ke mana lah tuh??

munna said...Reply To This Comment

wah... seronoknya.... manalah destinasi yg nak di tuju tu

SangRatoo said...Reply To This Comment

mama sherry nak gi mana bawak Qays...nak geget pp die blehh tak?hohoho :P

Nens Collection said...Reply To This Comment

ni x menahan dengar ni kalo g jenjalan..hehe

nk itottt!!

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

yeayy!!! pas ni merasa gi jenjalan tolak stroller atau kendong baby....hihihihii

ZZnoor said...Reply To This Comment

alah alah alah...
comelnye la hai wallpaper notes akak tu..dah besar screen dia..puas tgk muka baby qays tu!!gewam nih!!

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

kita pon lama x g cuti2..sejak pregnant smpi la dh bsalin..irfan pon dh sthn...

will be cuti2 on nov or dec ni..last minute plan br jadi kut..hehe...tp cuti2 dkt jek..dlm malaysia..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...Reply To This Comment

first time jejalan sini...

pakai s3 ker? hehehe... salam kenal ^^