Friday, September 28, 2012

meraikan kak jah


uols kenal sape kak jah? kak jah bukanlah nama sebenar dan aku digelar mek jah. kenapa? ada la.... hehehe. memandangkan semalam adalah beday dia, so aku dan kawan² rapat dia yg lain sama² meraikan hari seronok dia.

aku order kek ni ngan kawan opis. order pun dh nak ke lewat mlm. nasib baik le ada satu ni je stok kek yg tinggal. mmg rezeki kak jah le. kawan opis aku cakap nak tulis atas kek mmg tk boleh sbb piping jelly dah habes. dengan usaha aku pg smlm, aku taip atas kertas putih mcm kat dalam gambar tu. ayat pjg lebar 5 perenggan tu ayat suka suki aku tgh mlm masa aku send msg wish beday dia. aku taip balik saje nak memenuhi ruang kertas putih tersebut. skema tak aku! hahaha
4
kau marah aku ke jah sbb tertera angka kat atas kek tu. ala... kau jgk ckp sweet 32 kan. mmg masih sweet pun lagi. makin sweet semenjak berhijab ni. aku suker!

kami bukan makan kek semata, kak jah sempat order samurai beger. kak jah order, nor yg belanja. tengkiu nor. ni kali kedua aku makan samurai. first time mkn rasa tak puas, so kali ni aku order yg dabel. sumpah muak! hahaha

tu dia... wahidayatul aswa sweet 32!!! bravo!!!!

aku, nor, kak jah dan khodi. hamboi kau kak jah, siap angkat kaki. vogeeee sgt!! muka aku sembab baru bgn tido, tggu mek di sampai lmbt sgt. 
4
s.a.h.a.b.a.t  
utk selamanya

aku harap kau suker dengan kejutan yg aku buat pg semalam. sori la tak sempat nak pacak anak patung atas kek tu mcm kek retis fazura. hehehe... cepat plan utk coti² mesia thn depan. rasa lain setahun tak jejak lcct. muahahaha....

ok, tu je citer pg ni. mata pun dh start buat hal bila nasi kerabu dah memenuhi ruang perut. oh kenyang sekali. mari jalankan tugas dengan ikhlas, pasti akan dibalas. insyaAllah




yey, esok lusa coti, bleh main ngan qays puash puash..

21 dok ngomen:

Nens Collection said...Reply To This Comment

cantiknyerr kek die..berlapis2 berwarna-warni..best2!,hehe

nasi kerbau tu pon menggoda..wallah..;)

Anum said...Reply To This Comment

happy2...
hehhee
hapy b'day kak jah

mamyharraz said...Reply To This Comment

alahai sweetnya dpt kejutan mcmni utk kak jah dikelilingi kwn yg sweet :D

sumpah kek tu buat sy terliur..gojesnya layer diaaaa~

mamasuri said...Reply To This Comment

hehehe..hapy besday kak jah...
sweet 32 gitu...

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

alaaa nak kek tuh!nak kek tuh!!nak kek tuhh!!

wahida said...Reply To This Comment

alololo...terharu mak jemah nok...kalau aku tau ko nak celebrate, mmg aku pakai cantik2, mekap tebal2...wakakaka...

anyway tengs atas rainbow kek yg cantik tu...susah2 je ko nok...
tengs jugak to nor sbb belanja mekdi...tengs jugak utk Khodi atas wish dan sudi celebrate sama2..

best dpt kwn mcm korang...semoga persahabtan kita kekal selamanya...amin...

AA bukak zero fair sila tempah ke Krabi...aku dah bosan ngan Indon..muahahaha...

fiza said...Reply To This Comment

Sedapnya kek pelangi tu. Untung mek jah dpt kawan mcm ko nok >_<.

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

cantik ye kek...alahai tliur nmpk sgt sedap....

owhh wahida satu opis ngan nm ye? dia le kak jah ek? hikss

happy sweet 32 wahida....

Lya Colours said...Reply To This Comment

walawehh kenyang tengok. eh samurai beger tu blom sempat menerjah mekdi lagi. huhu

kakcik said...Reply To This Comment

Hepi besdei Dik Jah. :)

ieda said...Reply To This Comment

wahh senyum sampai ke telinga mek jah ekeke ..
seronok bila BFF ingat ngan bday kawan2 kan ;)

adoiyaii diiik makan samurai burger ke ?? sedapp tuuu
bile lahh nak mencuba nie ;)

qemaishak said...Reply To This Comment

Angkat kaki kak jah tu terrr hihi
sedap nengok kek pelangi ni..
nape la ramai post entry makanan hari ni, perut berkeriot tgk makanan haha

Dee said...Reply To This Comment

kek adalah marbeles ok..baju kak jah aku suker..cun2..thx tunaikan permintaan aku nak tgk kau celebrate birthday kak jah..thx mek jah..see aku dh tak confuse..hehehe..

norhidana said...Reply To This Comment

wahaaaa nk gak kek pelangi tuh....
sgt sweet... semoga persahabatan itu kekal selamanya

Eye_nee said...Reply To This Comment

respek dgn frenship korang ni..sgtt manisss gitu...seindah pelangi sesedap kek pelangi tu....

mamawaiz said...Reply To This Comment

nasib baik dah makan nasi kerabu td..hehe. x lah terliur tgk gmbr2 mknnan sis tu

eMMe said...Reply To This Comment

Salam Sis Nieza, ape kabar sihat?baby sihat? oh, kowang satu opis ke? bestnye.. ade kawan raikan hari jadi kita...uhuhuh...

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

kek tu mesti sedappppp kan.. nak sikit boleh? hehehe...

wah, dah 2 kali makan burger samurai? zana sekali pun belum lagi tau! jeles ni!!

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

satu opis ngan wahida yer...oooo lalala...heheh ok wish kat wahida hepi besday yer...kenal kawan blog gak hehe

♥MAMASYAZA♥ said...Reply To This Comment

alahaiii sedapnya tgk nasi kerabu tuuu. feveret saya. hari2 makan pun takpe

Bitt (doubeIS) said...Reply To This Comment

semua warna pelangi di sini..hehehe