Thursday, October 20, 2011

bali ; tanah lot part 2

uolsss... uolsss... uolsssssssss
hadoi, naik pening mek gebus dengan perubahan blog ni
gatal sangat tangan dok godek sane sini
skang terima la nasib.. muahahaha
buat sementara ni, biarlah blog ni jadi lagu ni ye.. 
habis meroyan mek gebus nnt, mek gebus godek lagi. hehehe 

tanpa membuang masa
mari le layan lagi kenangan kami di bali
selagi mek gebus tak jemu utk hapdet
selagi tu la n3 pasal bali ni dok ada hari²

pura kat tanah lot ni banyak. ni kami kat sebelah pura yg ada dalam n3 b4 ni
keindahan kat sini mmg membuatkan ai rasa nak camping jek barang sehari dua.. muahaha...
berani kerrrrr??

sumpah ai love tanah lot !!

giler berani la mat saleh ni. dia sorang je yg dok tgh laut tu. 

dia ni bukan bleh kena panas. serba tak kena je nnt

ha, kan dah cakap
dia tanya hensem tak dia pakai camni
ai jawab... "macam nak tutup leher sebab pakai bateri utk suara"
kejamkah?




nak sangat tengok gambar muntah kan.. hamek
ni je yg boleh dilepaskan
yang lain soriii

kau naper jah?
cam pelik dan terkejut
kau tekejut tetiba tgk pak isme hensem eh
muahahaha

yu jump?
yu go first!
hehehe

hensem kan hubby ai
ok, sambung muntah lagik
cet!







masa ni la pak isme cakap ada gegaran
beriya pak isme dok citer tapi
yg ai heran, naper muker hubby ai tak terkejut langsung
mmg takde perasaan betoi kan

jgn kata hubby ai takde perasaan
kami pun sama
boleh jugak sambung cuci mata dan shopping
kahkahkah

kat bali lukisan mmg syantek²
ai pun ada sambar 4 lukisan
next n3 pasal shopping akan akan tempek gambar² yg kami borong okes

tengah leka cari baju utk anak² buah

ai love bali so muchhhh!

ini kami masuk satu kedai yg berekon
bagi ai, kedai ni utk t-shirt lelaki mmg murah
nak banding ngan harga kat luar
kalu kat luar paling murah pun harga kita dalam 15-10 hengget
kat sini boleh dapat dalam 7-9 hengget jek
mungkin masa kami pegi ni, mmg tgh sale kot

pening dibuatnya nak cari size utk mereka² yg bermain di kotak fikiran ketika ini
sudahnya, habis semua ai beli size XL
nasib baik semua muat

hamek... rp174,000 ~ dalam 65 hengget kite. murah jugak kan

next
tunggu kami check in di kuta
dan trajedi gegaran

harap setia bersama NM02


49 dok ngomen:

AYuNG said...Reply To This Comment

lukisan tuh mmg cntekkkk

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

isy isy isy.. ade gegaran muka selamba camtu.. ai yang baca ni pun leh terkejut kucin.. ngeh3.. tapi best la... banyak gambar leh cuci mata...

Cik Rose Cute said...Reply To This Comment

Bestnya dapat pegi Bali mek gebu...hihihi

~izan~ said...Reply To This Comment

waaa besar gambar! puas tgk..dah a cantik!

e k i n ♥ y u s r i said...Reply To This Comment

cantik lukisan tue kak

akak bru tau ke kite org matrade?
hehehee

WuMing said...Reply To This Comment

Cantik... lebih-lebih lagi kat pulau kecil tuu..

Best

mas said...Reply To This Comment

xtahan tgk gmbo yg nk muntah tu...
sweettttt....

best2...

misya said...Reply To This Comment

besar gambar,puas betul tgk

ejaMaria said...Reply To This Comment

cantiknya... laut...

jeles lagi... :(

ikatankasihku said...Reply To This Comment

peerrrggghh, kusyuk aku tgk pose2 miang..kah3. sporting semuanya..

murah ek baju kat sana..

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

wah....cantiknya...teringin mahu ke sana...terima kasih berkongsi gambar...hehehe

qemaishak said...Reply To This Comment

Puas hati tgk gambar bsr gini hehe

AzMask said...Reply To This Comment

wit wit.... lomantik lorr

mamyharraz said...Reply To This Comment

owsem!! pic cam biasa mmg lawa giler ohhh terasa diri ini berada di bali ;)

ehemmm ai like pic no8 so much! :))

Anum said...Reply To This Comment

cantiknya gambar2
comfirm guna camera mahal nie

MrS. F!zA said...Reply To This Comment

Mak jeles!!!

gedek! said...Reply To This Comment

apasal tempat orang je bersih...?

Nens Collection said...Reply To This Comment

pak isme tu kacak jugak orgnye..hahahaha...kesitu plak..
x sabau nk tgk n3 soping...mest lagi jeles nnt..hehe

atty's said...Reply To This Comment

cantek lukisan2 tu..

mamasuri said...Reply To This Comment

cantik ahh gambar..
leh wat poskad..
amboi romantika betul yek...
jelos mak

Dee said...Reply To This Comment

orang kat m'sia yg panik..korang leh selamba je..hahaha..eh..pak isme korang hensemlah..muahaha..

Maya Mayana said...Reply To This Comment

mek mu beli dak baju I love Bali...haha.,,pak isme ke yg tgkap gambo tu/ pndai gak dia tangkap kan?

gambo super cantik...nikon lagikah pilihn hati?

Rinna said...Reply To This Comment

Cantik gambar..uols semua.. :)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

SABAR JE AR..aku duk ler tertanye tnye korg ape citer rupe nyeeerrr...syok syok!

Bigdaddyz said...Reply To This Comment

tak boleh tahan tengok muka bila nak beli baju tu....macam geram nak beli semua jer....haha

anamizu said...Reply To This Comment

wo rp174.000 = rm65 je ek??
murah3! hehe




luv,
cik ana

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

masya allah cantiknya permandangan laut, tenang jiwa..

eeeee...loving kapel..moga berbahagia selalu..

wida said...Reply To This Comment

aih..sapelah yg muntah tu yer.
sis & hubby romantic lah..x pe, halal kan..yg muntah tu mesti jeles..hiks

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

best nya....

Musang said...Reply To This Comment

wahh syoknya huhuhu

che mid said...Reply To This Comment

Bila nak mandi laut ni, I dah stand by g-string !

Hanis Azla said...Reply To This Comment

gilir2 tgk gambar kat blog ni dgn blog wahida.. he..he. suka..suka.. suka..

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

ttp setia!!!

Wah! puas tgk pic besar2...hehe

Next...

tasekM said...Reply To This Comment

ish... ada rasa terpengaruh gak nk pi bali nih..

hehe.

.

makdara TERdiva said...Reply To This Comment

gambo semua cantik2!

memang awesome :)

eMMe said...Reply To This Comment

isk2 sweet je tgk dua couple ni...dah sweet, view yg diambil, cantik2 la tu, pandai betul gune kamera, hehehhee~

Nazri Razra said...Reply To This Comment

Cantik sungguh tempatnya .. indah. Kena lak tuan blog yang romanti bersama suami, menambahkan lagi keindahan tempat tu...
*nanti Abe pi, Abe pun nak buat benda sama ler..* hehehhe

wahida said...Reply To This Comment

aku suka tanah lot, uluwatu, rice terrace, tasik beratan, semua pun suka la...

Ya ALya said...Reply To This Comment

dah tentu....setia menanti.....

AzeedA said...Reply To This Comment

haaa itu le akak ingat dah masuk salah ghomah! mujor le keney muke2 dlm gambor2 yg cung melecung tuuu

Yan said...Reply To This Comment

kat batu yg u duk com molot tu lah akak duduk tiga beranak masa tahun 2000. Lepas tu tiap kali ke sana, tak larat dah nak naik ke situ.. Akak p kat balik satu lagi..

Acik Erna said...Reply To This Comment

cantik gambar2 ni..tapi kan kenapa dipangil tanah lot ye..maaf ..acik cuma nak tahu.he he

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Apa maksud Pura?
Cantik sungguh gambar2 di sana sampai buat akak nak tanya 1 soklan...

Ko pakai camera brand apa?

alinac lover said...Reply To This Comment

peh..best tuuuu

LiLy @ MumMyQiStInA said...Reply To This Comment

So sweet..romantiknye..

buat gambar2 besar mcm ni cantik..puas tgk..dah lah gambar2 semua cantik2..suke.. ^_^

NM02 said...Reply To This Comment

@Maya Mayana

pak isme tu up2date dah... hehehe

nikon tetap di hati. hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

@Teratak Hami

pura tu tmpt sembahyang kaun hindu kak

saya pakai nikon D90 jek

hehehe

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

byk betul scene drama romantik kat bali tu yerk... i loikeeee! jeles sebab 2 kali pergi bali, laki takdo ngeeeeee~~

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Tempatnya cantik. Gambar pun cantik. Orang yang dalam gambar pun cantik