Friday, September 23, 2011

tak puas main



tiap mlm asyik gaduh

sebab asyik tak puas main

siang hari atau lepas balik keje pun sempat main

kadang tak sempat nak buat keje lain

dia tiga round, aku diam

aku tiga round, dia diam

tgh syok diam, tetibe kami gelak sama²
 
sekarang lepas balik keje

aku yang asyik cakap nak main

tapi dia cakap, nnt mlm la.. skang ni takde tenaga

dua tiga hari ni

sanggup tahan ngantuk

tido asyik lewat malam

sebab asyik dok main tak penah rasa jemu

.

.

.

.

.


inilah akibat kemaruk dengan permainan angry birds

korang jgn pk ke laut pulak

muahahahaha

.

petang ni mahu bawak syasya ke satu tempat

yang maner banyak jual barang² angry birds ni

suker benar ngan binatang ni

eh, kena beli utk bambam juge
.
nanti gaduh pulak

. . .

61 dok ngomen:

bujal X said...Reply To This Comment

bebudak jangan dibagi angry birds~~ketagih nanti~he~~

misya said...Reply To This Comment

dah agak

AYuNG said...Reply To This Comment

donlod kat pc ngan laptop jugak..nanti xda gadoh2 dah..buleh main sorg 1..hehe~~

shida said...Reply To This Comment

penangan angry bird.. hahaha

Anum said...Reply To This Comment

MASA BERJALAN PUN DAH X SEDAR KAN
BEST2

NM02 said...Reply To This Comment

bujal,

jgn kata budak2... akak kau pun sama ketagih

ZaNa aDieyZa said...Reply To This Comment

sana sini org dok cerita ttg angry birds.. anak2 buah zana pun sibuk beli barang yg ada gmbr angry birds.. hihihi

Ieda Al-Habsyi said...Reply To This Comment

hahahaha! ingatkan main ape tadi, ekekeke! bestkan angry birds! :)

~ yus ~ said...Reply To This Comment

dah agak dah..

memang ketagih angry birds ni...

serupa anak2 saya pulak..huhu

kakngah said...Reply To This Comment

tak pernah main pun..
best sangat ke??

mama maman said...Reply To This Comment

mcm best je.. besh ke.??
blm pernah main lg.. takut lak dpt penyakit cam u.. hhhuu..

ikatankasihku said...Reply To This Comment

nak main jugak..~~

NM02 said...Reply To This Comment

kakngah,

mengasyikkan! hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

mama maman,

penyakit tak berjangkit tak pe... hahaha

makdara TERdiva said...Reply To This Comment

tak berani nak download ke dlm PC takut berjangkit ke anak..haru nnti..

ct rahani said...Reply To This Comment

salam perkenalan sis.. nice blog..

mmg skrg org ngah duk gile main game nihkan.. x kira golongan.. sumer minat.. :p

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

malam tadi pun akak nak downlod agrybird kat henpon.. tapi telah ditegah oleh en. suami.

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Tak pernah main. Akak masih main Solitaires ... games lapuk!!

AzMask said...Reply To This Comment

rumah kami pun ada angry bird.. hehehe

AI said...Reply To This Comment

- ceh! ko nih...best ke angry bird? lom cube lagi...masih dgn zuma & bejewelled kt FB...haha

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ye la daku bergaduh ngn anak sebab berebut tab ler nk main angry bird nih...

ieda said...Reply To This Comment

hermm akak x pernah tahu permaianan nie .. selalu dgr org duk cerita2 .. anak2 punn x der pula sebut pasal angry birds nie ..

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

x pernah main lg setakat ni :)

dan x suka main apa2 game sekarang ni

mungkin sbb kecik2 dulu dah puas layan mcm2 jenis computer game...


hehehe

adarnadzmie said...Reply To This Comment

akak dok main sellau gak games ni... angry tau klu kalah... hehe... ank2 akak memang terror main...

cover tab akak merah... itam pun nk kena cari gakkkk...

redza said...Reply To This Comment

ye la main la apa yg patut heheh

kakcik said...Reply To This Comment

Mak bapak budak pun dah jadi budak2. :)

Ya ALya said...Reply To This Comment

tak pernah main pun game ni.....

Huda said...Reply To This Comment

bile nak main je asik lupe nak download :) xpenah main lg..hehe

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

tak pernah main...huhu

fiza said...Reply To This Comment

Ko ni nok, mentang² semalam malam jemaat, pagi nih citer pasal main plak...muahahahahaha....

ANgry bird rupanya, tak pernah main lagi. Mau terjebak gak nih klo main.

AzeedA said...Reply To This Comment

femili 'pemain' cam akk tak pk ke lautnye.. hihi.. :P

Maya Mayana said...Reply To This Comment

tajuk amat hot teww...semua demam angry birds...setakat ni belum terjebak lagi...

Ati Masrif said...Reply To This Comment

intro yang nakal...

^______~

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Wow! Penceritaan nakal yang naif. Boleh?

Semua org demam angry birds. Sy jugak yg tertanya2, ape syok sgtkah angry birds? Boleh kalahkan Sim Social tak agak2?

P/S : Sy gile dgn The Sims!

eT said...Reply To This Comment

budak2 pon giler angry bird kan..huhu

eB ezrin said...Reply To This Comment

aerish x mo share . hu3

Ena said...Reply To This Comment

lom pernah trai.. kot jd gitu jugak kang.. ahahahha..

Dee said...Reply To This Comment

budak2 skrg lagi advance..dah habis level..aku ni baru level 2 dah berapa kali repeat..muahaha..

Fatin Mraz said...Reply To This Comment

main game. standard lah tuh..

SuriHanna said...Reply To This Comment

demam angry bird sekarang.. ;))

Eye_nee said...Reply To This Comment

angry bird situ...sana..sini...

munna said...Reply To This Comment

nak angry birds satu!

KSWSK said...Reply To This Comment

wa punya musin addicted dah makin surut...wa stat gile main awal thn ritu..

gedek! said...Reply To This Comment

tajok tu memberhentikan degupan uncle selama 10 saat....

cheh!

Yan said...Reply To This Comment

kalau dah main mmg kemaruk..sampai tak ingat dunia..hee

ajumohit said...Reply To This Comment

Sabor je hihi, sorok je time dia ralit kita mainla hihi

Acik Erna said...Reply To This Comment

tak pernah pulak acik dengar.tengok naka2 main..

Run Away said...Reply To This Comment

angry birds...popular lah benda alah ni skrg...;d

BonekadalamChermin said...Reply To This Comment

takut nk start


nnt xleh nk benti
hihi

zafiera said...Reply To This Comment

mak long..aina xde ke?

anamizu said...Reply To This Comment

skang dah ade ANGRY ANNA plak..hehe
memula nk pk laen dah.hahaha













cik ana.

Jijahh @ f.k said...Reply To This Comment

ramai betul org yg suka game ni ekk ...

Cikgu Tie said...Reply To This Comment

takat anak tak pa lagi, kalau mak pun syok main....habislahhh! ekehkehkeh....

afzan said...Reply To This Comment

isk macam mana aku boleh pikir LAUT ni. hahahahah!

azieazah said...Reply To This Comment

Ke laut takper, asal itu BURUNG tidak MARAH. hahahaha

ratusiput said...Reply To This Comment

budak2 mmg lg advance kan ratu yg dah tua ni pun dgr nama je...tgk game dia tak pernah.ehehe...

Khairul Hakimin B. Muhammad said...Reply To This Comment

awat x leh follow nihhh.. huhu

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

tu ke angry bird, akak ketinggalan zaman. nak gi cari.murah ke?

NM02 said...Reply To This Comment

zafiera,

mestilah ada... hehehe

mekchu said...Reply To This Comment

3 round ye tak.. dah nak pikir lain.. hahahaa nono nono notii.. hehehe..

wahida said...Reply To This Comment

ko puas tak main mlm tadi? ahaks...