Monday, September 26, 2011

seperti yg dijanjikan

balik keje jumaat lepas, pi amek syasya...kami terus ke sri rampai. tujuan utk menunaikan janji yg sekian lama tertangguh. masuk je kedai tu, tebuntang biji mata dia. ikut hati dia, semuanya dia nak.

 sampai umh kami, terus dia soh amek gambar dan mms pada ibu dia. saje nak kasi kakak dia jeles la tu.. 

 ke hulu hilir dia gendong beg ni. dalam beg tu ada bear kepala angry birds.

ini bambam punyer. bambam tak leh kasi yang kepala angry birds tu sbb bebulu. dia suker masuk mulut.. dapat je bantal peluk ni, terus dia buat bunyi angry birds.. tau pulak tu... hehehe..bila syasya bagi kepala angry birds, mengeliat badan dia geli geleman. pastu dia buat sepak mcm bola. tu susahnya budak bambam ni, dari kecik mmg dia minat bola. ikut tok ayah dia sesangat. dua beranak ni boleh layan bola sama².

balik dari kedai kat sri rampai tu, kami singgah pistachios pulak. syasya nak cup cake angry birds. nasib baiklah ada. tinggal satu ni je pulak tu. kalu tidak, jenuh la nak mencari

sticker ni aku mmg dah lama beli. dia suker tempek kat peti ais. pintu peti ais belah bawah penuh dah ngan sticker macam² jenis kartun. nnt aku amek gambar eh

semalam, aku beli pulak baju ni utk syasya dan bambam. aku gelak besar tgk bambam pakai baju ni sbb dia kan katek.. baju ni pulak ada render bagai.. udah nampak lagi kemetot kekdahnye. rasa nak lempang pat ploh pat kali.. hahaha... 

hari ni akan ke kedai tu lagi nak beli utk aina pulak, anak buah aku yg lagi sorang tu. rabu ni dia datang umh aku. ingat nak kasi masa aku nak pi umh dia nnt bulan seploh. dah alang² dorg nak datang, boleh la bagi awal. korang kalu nak pegi kedai tu, nama kedai tu rahsia jelita. tgk dari luar mcm kedai xsesori wanita, tapi kat dalam mcm² ada. kedai dia betul² depan imigresen sri rampai.. imigresen cwgn wangsa maju la lebih org tahu. betui dak...

aku ngan hubby nak cari baju angry birds jugak. muahahaha

62 dok ngomen:

adarnadzmie said...Reply To This Comment

suka sungguh bebudak skrg ni ngan angry birds... hehe...

AYuNG said...Reply To This Comment

hamboihhhh, suma duk angry bird jer dah nih...~~

Ieda Al-Habsyi said...Reply To This Comment

alaaaaa comelllnyer semua barang tuuuuuu, jeles weh jeles, hahahahaha! :)

bujal X said...Reply To This Comment

saya tengah cari spender angry birds~kehn keh~

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ni baru btul die hard fan!

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

sri rampai kat mana kak ena? itu rumah ayah I tuuu.

NM02 said...Reply To This Comment

bujal,

kamu size aper? nnt kalu jumpa kaklong belikan




@)_@)

NM02 said...Reply To This Comment

fie,

ala... depan imigresen tu... betul ngadap berdepan...

miloais said...Reply To This Comment

penangan angry bird...
kesukaan anak2 skang ni!

Cik Bambam said...Reply To This Comment

amboi kak.. ngan akak n hubby pon nak bj angry birds pon sama..

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Ni bukan budak2 suka, orang2 tua pun suka jgk ...

KSWSK said...Reply To This Comment

demam angry bird makin hangat ni...

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

wah..semua AB..anak bui pun suka gak main AB ni..bui x suka mula2 tp tengok menatang hijau tu jd geram pulak..hahaha

mama maman said...Reply To This Comment

Maman pun dok minat gak ngan Angry bird nih.. dia dok minta buku angry bird je.. hhhuu

lieyalatif said...Reply To This Comment

wah wah wah...byknye koleksi angry bird dieeeeee...geram lak lieya tgk hah...comel2 jek.....byk dah kan barang2 angry bird ni...dah mcm jadi fenomena plak hah.....

ajumohit said...Reply To This Comment

Angry bird di mana2 hihi... Anak2 Aju lum dilanda demam ni lg hihihi

Syazwan Che Deraman said...Reply To This Comment

peminat kipas susah mati angry ni.
hehehhe/

have a good day.

Acik Erna said...Reply To This Comment

waa..cantik rupanya ye..warnanya pun menarik..patutu budak2 suka..

Eye_nee said...Reply To This Comment

Nok kalau ada ko jumpa size besar ko roger2 yer..teringin jugak laki bini nak pakai..hehe..

AzMask said...Reply To This Comment

lawa beg angry bird tu

Huda said...Reply To This Comment

comelnye..nak beli gakla satu nnti :)

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

samalah.. tingin jugak baju angrybird tu.. terpeling2 kanak2 pulak...

Anum said...Reply To This Comment

hehhehhe
betul2 peminat angry bird nir

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Aloh bestnye.. Anak2 saya tak sampai seru AB ni lagik. Imigresen WM tu kat area mana ek? Dekat dgn Alpha Angle ke??

Aku said...Reply To This Comment

aku lastik asyik tak lepas2 jer...
aku yang naik angry...grrrrr.

NM02 said...Reply To This Comment

ibu lala,

tak lah... dekat ngan sri rampai ngadap tasik tu

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

hoh..mcm nak pergi jeee..jom wardah..hehehe :D

ejaMaria said...Reply To This Comment

'auntieeee... Laila, Nayli dgn Luqman pun nak gak baju angry bird...' ;p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...Reply To This Comment

hamboiiiiiiiiiiii semua angry bird gituew....anak ai giler cars plak ngeee

Musang said...Reply To This Comment

sana-sini angribird huhuhu

chichi said...Reply To This Comment

nak tengok gamba bambam pakai baju tu..plezzz

L said...Reply To This Comment

kene beli 2 2 kan.. huhu.. baru xjeles,, ngeh2..

jom solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

~@mOi ~~ said...Reply To This Comment

akak taknak belikan tuk ika ker? ngehngehngeh... nak jugak! nak jugak!

NM02 said...Reply To This Comment

sangratoo,

pegi jgn tak pegi... hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

chichi,

okes, nnt ai amek gambar

Sue Zaman said...Reply To This Comment

ramai betul gila angry birds... sue pun nak jgk baju angry birds... :)

gedek! said...Reply To This Comment

Ha engkau!

merahitujambu said...Reply To This Comment

burung marah!!!

cik sakdi said...Reply To This Comment

sama lah.. anak sedara kite sibuk mintak buku angry bird, haha

eB ezrin said...Reply To This Comment

wah peminat tegar angry bird tuh :)

Fitri Senin said...Reply To This Comment

mak aih..penangan angry bird..dasatnya..

WuMing said...Reply To This Comment

Hah... demam Angry Bird...Anak WuMing pun terkena tempias...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Memang dah jadi fenomena sekarang nie Niez.... dari game sampai ke peralatan sekolah, pakaian, makanan semua dah berangry birds...

aizamia3 said...Reply To This Comment

nak beli juga tapi kena sembunyi2.. cadang nak bagi anak2 guna utk dorang sekolah tahun depan.. hikhikhik..

Green Apple said...Reply To This Comment

semua angry bird.. comel pulak tu..

MommyAqil said...Reply To This Comment

wahh bestnya..semua angry birds kan..awk pg kat kedai mana ni??ok tak price dia?hehehe..

***sy follow blog awk juge...heheh..

Mama Gee said...Reply To This Comment

bestnyaa dpt brg2 angry bird!
nak jugakkkk! hahahaa

~izan~ said...Reply To This Comment

tgh musim skrg ni..mana2 aje ada burung marah ni hehe

Maya Mayana said...Reply To This Comment

tk sabar nk tunggu couple 2 sejoli ni pakai baju angry birds ni :)

NM02 said...Reply To This Comment

maya,

hahahaha... kalu ada sizenye

*_"

@e_da said...Reply To This Comment

berapa harga beg angry bird tu? cutela.. sesuai ngan tuan dia

fiza said...Reply To This Comment

Pengaruh angry bird sungguh. Tapi barang² tu memang comel ☺☺☺

Bertuah sungguh mereka. Moga bertambah murah rejeki ko nok ^_^

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

demam angry bird nie...kancil ndak berpeluang lagi main game nie...tapi memang menarik orang kata...

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

hahaha Dah jumpa baju angry bird utk org dewasa, hello2 la kat kita gak eh? hahaha

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

yu angary cat ada tak. akak nak satu. comellah akak ngan bambam.angry bird garang.

ratusiput said...Reply To This Comment

tetiba ratu rase mcm nk jd anak sedara segera plak...ehehe..ble tak?

NM02 said...Reply To This Comment

eda,

beg tu 25.90 rasanya... ke 23 cantu lah

Niena Pengembara Ilahi said...Reply To This Comment

wahhh glamerrr~

Cik TeN10 said...Reply To This Comment

perghh semua nak angry birds.. dari baju smpai ke cupcakes !! demam angry birds betul nih.. haha

Run Away said...Reply To This Comment

popular betul lah..'burung marah'..ni skrg...;d

sarah mohamad said...Reply To This Comment

banyaknya koleksi angry bird dia :)

memang obses ni hehehe

Bitt (double IS) said...Reply To This Comment

perghh memang peminat angry bird nehh ;)