Tuesday, September 20, 2011

insyaAllah...

hari ni achiq dan ayu ada interview utk jawatan kontrak di uitm shah alam. sekarang ni mereka hanya sambilan di uitm sungai buluh. moga ada peluang, ruang dan rezeki utk mereka... insyaAllah. 


takde gambar tak best. nak jugak selit mereka bersama qalesya@bambam dan skang dah panggil chicha pulak. silap sebut dah ke cicak pulak. hahahaha... buat adik² kesayangan aku, gud luck dan semoga rezeki berpihak kepada korang berdua. mana tahu, rezeki nak naik pelamin  nnt kot khennnn.. kami sekeluarga doakan yg terbaik buat korang.

48 dok ngomen:

kakcik said...Reply To This Comment

Semoga Allah SWT membukakan seluas2nya pintu rezeki buat mereka. Amin. :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

wahai mama bambam yg comel..daku dah wat satu entry khas psl jadual cuti tu khas dedicate utk hg..:)

ajumohit said...Reply To This Comment

adik gmbr picture bawah tu nmpk sweet jek, skali pandang mcm muka artis, dua kali pandang?? hihihii...

bambam maintain!!!

Ena said...Reply To This Comment

Mudah2an.. Amin. :)

ZaNa aDieyZa said...Reply To This Comment

semoga dimurahkan rezeki untuk keje tu.. insyaAllah..

bambam dah tukar nama chicha? hihihi.. cute jer bunyinya..

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Gambar yang bawah tu ada iras2 Datuk CT ... Kalau pakai tudung ala-ala Datuk CT, confirm dapat...

Pe-pe pun semoga dipermudahkan.

ayulicious said...Reply To This Comment

terima kasih semua..... ;)

wida said...Reply To This Comment

good luck untuk ur sisters

misya said...Reply To This Comment

semoga murah rezeki

misya said...Reply To This Comment

semoga murah rezeki

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...Reply To This Comment

muka sama ek....
senang nak cam kata adik beradik ngeee
hola chicha ngeeee

bujal X said...Reply To This Comment

semoga dimurahkan rejeki~~

miloais said...Reply To This Comment

good luck buat adik2 uols...
insyaallah.... kalo ada rezeki kat situ... dapat lahh!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Moga sukses. Insya-Allah ada rezeki dapalah jawatan tetap di situ...

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

good luck to both of them. chicha comel gila nama. haha

ieda said...Reply To This Comment

insyallahhh kalau ada rezeki x akan kemana .. :)
doa2kan banyak2 .. aminnn

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...Reply To This Comment

mereka kembar ke? muka cam sama jer..dua-dua cantek!

Anum said...Reply To This Comment

kalau ada rezeki mereka comfirm dapat
amin

diana said...Reply To This Comment

memang bambam sungguh dia..
hehehhe...

Dee said...Reply To This Comment

good luck!

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Gd luck uols...

Ada rezeki xkemana...

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

best of luck u ollssss..

Fieza79 said...Reply To This Comment

moga ada rezki buat dorang...gud luck..!

Aku said...Reply To This Comment

ada rezekinya tu... dah keje kat situ pun.

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Ctk betul adik2 awak....semoga berjaya merebut jawatan tu ye? Amin!

dwaty said...Reply To This Comment

pic bambam yang first tu, dah macam ziana zain... ker the rock??? hehehe... so cute....

insyaalllah kalau ada rezeki pasti dapat...

Huda said...Reply To This Comment

insyaAllah, doa, dan tawakal :)

mama maman said...Reply To This Comment

moga2 dimurahkan rezeki..:)

WuMing said...Reply To This Comment

Ada rezeki ada laa tuu...

Maya Mayana said...Reply To This Comment

MOGA DIMURAHKAN REZEKI...ADIK YOU CAM MUKA DATO' CT LA :D

Musang said...Reply To This Comment

kalau rezeki mereka..dptlah jawatan tu

wahida said...Reply To This Comment

gud luck uolls!!

Acik said...Reply To This Comment

semoga berjaya! Amin! Amin! Amin! :)

~izan~ said...Reply To This Comment

good luck semua! ada rezeki tu nanti..Amin..

Kunang-Kunang said...Reply To This Comment

Semoga berjaya achiq dan ayu.

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

semoga berjaya

qemaishak said...Reply To This Comment

Good Luck..comel bambam senyum tuh:)

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

semoga berjaya buat kalian...

mamaNoriz said...Reply To This Comment

adik NM ke tu?

cantik ek?

suh dia kenyit lebih2 sket masa intervie tu...hehehe

insyaAllah ada la rezki tu nanti...
suh dia selawat byk2 k

Eye_nee said...Reply To This Comment

InsyaAllah kalau rezeki tak kan kemana..

adarnadzmie said...Reply To This Comment

semoga adik2 comey berdua tu berjaya...amin...

AzMask said...Reply To This Comment

good luck... gambar yang kat atas tu sejibik kakak nm02 dia..

Cik Bambam said...Reply To This Comment

InsyaAllah kalau ada rezeki tak ke mana ek kak.. :) yg penting usaha..

fiza said...Reply To This Comment

Muka bambam ada iras makcik² dia lah ☺☺

Good luck utk mereka berdua.

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

achiq & ayu tu kerja di faculty medic UiTM ke?

Ya ALya said...Reply To This Comment

semoga ada rezeki....amin.....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

AMIN.....

Run Away said...Reply To This Comment

semoga dimurahkan rezeki !!!...god luck...;d