Monday, September 19, 2011

blues itu isnin

syok cuti 3 hari
hari ini
dah tentu²
liat
malas
lemau
dan macam²
.
.
.
.
sebenarnya
tak tahu nak wat citer ape
dan nak mula yg mana satu
makanya
gambar ini menjadi pilihan
.
.
.
.


jangan tanya kenapa gambar ini yg saya pilih
atas sebab ape atau ape² saje
.
.
.
seronoknye jadi kura²
boleh berselindung disebalik cengkerang
.
.
.
saya dan kura² mmg takde pertalian saudara
.
. . . . .

38 dok ngomen:

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Saya tgk tudung tu cantik. Kena betul dgn warna baju tu.

NM02 said...Reply To This Comment

fara,

kebetulan... saya beli masa tu pun main agak2 saje.. tak sangka mengena. hehehe

ZaNa aDieyZa said...Reply To This Comment

mood zana pun ke laut hr ni.. tp zana kena gak buat banyak keje sbb sakit mata tgk fail bertimbun atas meja.. adoiiiii..

Musang said...Reply To This Comment

isnin...hari malas sedunia

ikatankasihku said...Reply To This Comment

dari belakang pun dah berseri, ni kan pulak dari depan....cun nak.

Ieda Al-Habsyi said...Reply To This Comment

hehehehe! ngape kura2? ieda 3 hari cuti tdo kat umah memanjang :)

ieja amieja said...Reply To This Comment

isnin oh isnin...huwaaaaaaaaaaaa
keje kene buat jg walau mood kelaut sekalipun...

kakcik said...Reply To This Comment

Kura2 duduk bawah cengkerang, kita seronok kalau dapat nyorok bawah selimut! :)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

motipp....gelang & cincin bleh??

lieyalatif said...Reply To This Comment

setuju!! lieya pun tadi amik mase nak start keje...lame beteleku dpn pc hahaahahaha....

wida said...Reply To This Comment

yelah.lama cuti rs cam malas nak keje..huhu

azam said...Reply To This Comment

:) layan blues lak ye...hehehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

mood pun blues jek...update blog td pun mcm lambat jek nak abis...

pe pun u bling bling noks walaupun dr belakang...i loike..:)

eMMe said...Reply To This Comment

mmg lemau la sis ari ini....sabar je la...batuk saya tak reda lagik...tambah lemau la jadinya...

Hanis Azla said...Reply To This Comment

kalau dapat sambung cuti lagi hari ni sure best kan.. he..he..

ieda said...Reply To This Comment

haaaaaaaa akak tahu ..
ekkek cantik tudung tuu .. eheksss :))

adarnadzmie said...Reply To This Comment

dik ko teropong apa tu?? smpai senget kepala..hehe...

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

sy pon rasa lemauuuuu sungguh la hari ni :(

msredcheesecake said...Reply To This Comment

takde pun kura2... yg ada awek baju pepel... hheee

eLLy said...Reply To This Comment

aku tau kenapa.. sebab ko nak tunjuk kat aku yg ko pakai tudung blink blink :D

nieda said...Reply To This Comment

walaupun xnmpk muka, kaler tudung tu tersangatlah cantikkk...

Rinna said...Reply To This Comment

Nie sure tudung ada bunga kat belakang tuh kan.. heheh.. :)

NM02 said...Reply To This Comment

rinna,

tak... yg ini takde bunga.. cuma bling2 tu aje

misya said...Reply To This Comment

mari melayan blueess

misya said...Reply To This Comment

mari melayan blueess

Amy Syaquena said...Reply To This Comment

sama lah kita tak x tahu nak mula dari mane huhu..tapi apa yang pasti tudung tu sangat kena degan baju yang di pakai..

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Silau mata tgk sinaran emas di jari dan pergelangan tangan tu....:P

Lelaki Ini said...Reply To This Comment

tak tau nak komen apa..
hahaha

Huda said...Reply To This Comment

cute :)

wan habibah said...Reply To This Comment

salam kenal.. jom jengah2 n follow belog saya jugak.. baru berjinak2

whitecappuccino said...Reply To This Comment

Tiba2 ajer keluar kura-kura..errr..

DrSinga said...Reply To This Comment

idea berlambak lambak eh??

bak mai satu..
gua kering idea

Ya ALya said...Reply To This Comment

emas tu yg berkilau....silau mata ya tgk.....heheheheheh

aizamia3 said...Reply To This Comment

memula nampak gambar PM tu..
kedua nampak gelang tu.. hikhikhik..
ketiga baru tengok baju.. ;)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Ambil gambar PM ke Niez?...

AI said...Reply To This Comment

- mummy jarum...kehkehkeh...

~izan~ said...Reply To This Comment

cantik la combination kaler2 kat baju n tudung tu..suka izan!~

ratusiput said...Reply To This Comment

cpt hupdateeeeeeeeeeeeee....hehehe..