Thursday, September 29, 2011

aku dan artis

dia cantek

dia wangi

dia tersangat peramah

yang paling aku suker

suara dia yang serak basah itu

.

.

.

.




sepanjang aku jaga kaunter

ini baru aku berani nak amek gambar ngan retis

aku ni pemalu, segan nak minta bergambar... sila percaya!

dah baper banyak retis lalu depan kaunter aku

termasuklah jejaka kacak

syed aiman, suami linda rafar dan engku emran, suami era fazira

mereka berdua tersangatlah kacak

lepas ni aku akan beranikan diri amek gambar ngan retis lain pulak

.
.
.

ngan jaafar onn pun aku boleh segan

camner tu

>_<

.
.
.
.
.

keputusan cer teka musim dua akan diumumkan ptg ini

99 dok ngomen:

AYuNG said...Reply To This Comment

fuiyo...serina...:)
muka sama licin maaa.....

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

glamor ko nok!!

shida said...Reply To This Comment

wahhh...

kakcik said...Reply To This Comment

Kaunter apakah itu?

Macam sama pulak wajah Niez ngan Serina. :)

bujal X said...Reply To This Comment

dua2 montel.he~~

*kaklong,FM kaklong saya pos dalam sampul wahida sekali.sama ofis kan? nanti mintak kat dia ye~keh keh~~(kes tak bawak sampul cukup semalam masa nak pos)

dwaty said...Reply To This Comment

dia pregnant lagi kan???..

Mrs Nazar said...Reply To This Comment

uishhh... byknyer retis dtg ofis akak...ini dah hebat..tapi serina memang peramah..tak sombong langsung... laki dah encem...

NM02 said...Reply To This Comment

kakcik,

sama???? kembang!!

hahahaha

NM02 said...Reply To This Comment

bujal,

baiklah... nnt kaklong tya dia.. smlm kaklong coti

montel itu menawan!

hahahaha

NM02 said...Reply To This Comment

dwaty,

haah... anak kedua

@y@ng m@rin@ said...Reply To This Comment

amek je......kelassss mak....hik3

Aku said...Reply To This Comment

yang belakang tu lagi retis tu...

~ yus ~ said...Reply To This Comment

kelassss..:)

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Wahhhhhhh... ai pun suka Serina. She so sweeeettttt.... sama sweet dengan orang kat belakang dia tu :-)

♥cikmOt♥ said...Reply To This Comment

seri ibu ngandung la serina ni...hehehe

sarah mohamad said...Reply To This Comment

auwww. mmg dia cantik :)

chubby kot serina sekarang, katanya skrg tengah preggy anak no 2 kan hehehe

mama maman said...Reply To This Comment

kita pun suka tgk dia.. peramah cam ayah dia kan..)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...Reply To This Comment

curlasttt uols
ai pow biasa jmpa dia
sangat cantek dan slim masa tue
jmpa masa dia berkalon mr cinderella tue...kulit dia mcm kulit telur jer jah...lincinnnnn

atty's said...Reply To This Comment

serina ..preggy lagi ke tu.

Huda said...Reply To This Comment

comelnye dpt gambar ngn serina :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...Reply To This Comment

kalau sy pon misti malu..

btw kamu keje kat ner..salu jumpa retis nih ..jeles i!

Rinna said...Reply To This Comment

Serina cantiknyaa.. best laa..dpt gambar ngan artis2..sama2 glamor.. :)

Huda said...Reply To This Comment

eh kite lupe la..aritu de tnye psal pangkor kan..skang ni dh panas2 balik..last week ujan malam2..

ikatankasihku said...Reply To This Comment

yu keje apa noks?ada kosong tak...aku nak bgmbr ngan brad pit la..aawwww

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Niza,
Ko memang kena ambil gambar dengan retis sebab kalau ko tak ambil gambar dengan dia, siapa lagi kan? Kesian dorang sebab tak glamer.

mamasuri said...Reply To This Comment

wangi sgt ke beb?hehehe...glamour ko yek...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...Reply To This Comment

pergghhh,
kherrrlasss ko maria!!!.. ;-p
ngan artis tu..

miloais said...Reply To This Comment

uols keja hapa ni...
banyak benar jumpa retis???

curios iols tawww!

lieyalatif said...Reply To This Comment

glamerrrrr kooooo...best2...

berseri2 si serina....seri preggy kot....

misya said...Reply To This Comment

serina memang cantik

misya said...Reply To This Comment

serina memang cantik

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

semakin tembam anak chef wan ni.. but always look beauty

Maya Mayana said...Reply To This Comment

seiras la you dgn dia...dh pregnant anak 2nd ye dia...Anuar Zain lelaki Ini jgn lupa :)

wahida said...Reply To This Comment

aku pernah jumpa serina masa dia niaga kat bazar ramadhan kat ampang dedulu...dia mmg cantik dan peramah...yg penting tak sombong kan...


nok, nnt kalau ada retis masuk lagi ko malu nak bergambar, koling aku cecepat, aku terjah tempat ko jam2 tu jugak...okeh??

Kakzakie said...Reply To This Comment

Dah macam adik-beradik dah kakak tengok niez dgn serina....

Fieza79 said...Reply To This Comment

bestnya jumpa serina...comel la dia sama comel dgn u..mcm nak seiras je bila dh berdekatam mcm tu...

Ann Huda (Ate) said...Reply To This Comment

Fuyoo..bila amik gambar berdua cam tu cam adik beradik lah plak. Pipi sama licin dan gebu.

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

wowowowowo..serina..!!! aku suka.... hg ngan wahida nih keroje jabatan apa weh..??? aku dah semakin jeles dah nih...sekarang jugak rasa nak pindah tukar gi jabatan hg..hehehe

aqishah said...Reply To This Comment

curlasttt

NM02 said...Reply To This Comment

@~ yus ~

yang belakang tu terlebih retis... hahahaha

Ati Masrif said...Reply To This Comment

kak ati pernah jumpa dia gak
masa gi raya rumah chef wan
dia ni memang cantik
dan mulutnya ori becok wokey :)

NM02 said...Reply To This Comment

@Teratak Hami

brad pit tak masuk opis aku.. hahahaha

NM02 said...Reply To This Comment

@miloais

biarlah rahsia

hehehe

azam said...Reply To This Comment

glamour habis dek non....hehehe

xsalah amik kesempatan

NM02 said...Reply To This Comment

@wahida

aku akan call kau bila FA lalu depan aku, dan time tu jugak kau kena belari ke kaunter aku

NM02 said...Reply To This Comment

@Kakzakie

kembang!

NM02 said...Reply To This Comment

@Fieza79

kembang lagi!

Musang said...Reply To This Comment

wahh..best2 dpt bergambr ngan artis

NM02 said...Reply To This Comment

@Belinda Adzmi Ibu Ilhamny

jabatan aku mmg best!

adarnadzmie said...Reply To This Comment

glakmer nyaa uuuu.... hehe

ayu said...Reply To This Comment

wow..i pun minat gak dgn serina tu...hehe

Pepel BoNda AmaNi said...Reply To This Comment

penah jumpa serina nie masa pegi bazar ramadhan hari tue...memang dia cantik kan,..

ejaMaria said...Reply To This Comment

baru la tau... kite ni sama saiz je la ngan Serina tu yerrr... ok

Ena said...Reply To This Comment

heheh..


ena pun sama.. rasanya selau juga jumpa artis2 ni.. tp segan nak snap2..

SYANI said...Reply To This Comment

Bestnya dapat jumpa retis... Selalu gak jumpa tapi dalam tv jer..hehehehe

So Shy Lady said...Reply To This Comment

ada iras tuuuuu ;P kj kt mn ni?

Dee said...Reply To This Comment

bukan nak ckp apalah..org nama sarina..eh..serina mmg cun dan baik..hahaha..

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Sy dengki kamu jumpa dia sbb sy pun minat die teramat!

AzMask said...Reply To This Comment

2 dua cantik... senyum manis gitu.

Anamarza said...Reply To This Comment

cantik serina, masa jumpa dulu nampak cute je, dah beranak ni bertambah cantik

idasm said...Reply To This Comment

Muka nk seiras dah.. Hehe. Ida pernh bergambar ngan dia time majlis akad nikah dia kt masjid wilayah...

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

wow.. jumpa retis tu.. erm.. kat mana opis.. nak dok kat sana kejap.. kot ada rezeki jumpa retis jugak.

makdara TERdiva said...Reply To This Comment

nak tggu retis lain plak.. :D

Eye_nee said...Reply To This Comment

gambo dgn retisss ko nokssss....

Kunang-Kunang said...Reply To This Comment

Tak aper, malu tu satu sifat wanita islam.

cheqna said...Reply To This Comment

AMBOI KO KAK...
WAHHH TULISAN BESAR NI..JELEH WEHH

♥MiZz-siHa♥ said...Reply To This Comment

wahh..

ajumohit said...Reply To This Comment

Tmpt Aju pon ada retis dtg tp segan jugak nk amik gmbr, rasa mcm nak terkam diorg ngan kamera ni tp maluuuu hahahahha...

Tp smgt niezza buatkan saya akan berubah sptmu hahaha

aizamia3 said...Reply To This Comment

jelesnya saya.. ;)
kalau ai pulak.. bila mintak en. suami amikkan gambar.. ai pulak yang taknak.. hikhikhik.. memula berkobar2, lepas tu malu..

wida said...Reply To This Comment

serena..dia preggy kan.cantik..

NM02 said...Reply To This Comment

aju,

bagus..... aku suker

Anum said...Reply To This Comment

marah nie..
hehhehhe
dapat plak dia bergambar ngan artis

Alin Marlini said...Reply To This Comment

suker ngan serina ni..dia mmg baik...

Green Apple said...Reply To This Comment

suka dgn kepetahan dia bercakap..

ch000tz axoera said...Reply To This Comment

dia comeyyy ;')

NM02 said...Reply To This Comment

anum,

nnt 3 bulan kau kat bawah, kau pun merasa jugak nox.. hehehe

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

minat jgk serina nih, kulit dia mesti gebu kan...hehe

ieda said...Reply To This Comment

alamakkkk dikkk dia manis bila preggy kan ..
dirimu lagi manis dari retis niee dik ! .. seyesss :)

qemaishak said...Reply To This Comment

Serina pregnant anak kedua kan?

kelas kak gambar ngan retis hehe

Aidah said...Reply To This Comment

Akak tak fahamlah, kalau retis ni montel bila time peknen je. Akak ni samaaaa je, peknen tak peknen. Nanti kalau retis lalu lagi boleh tak tanyakan bagi pihak. Canne nak buat kemontelan tu berlalu pergi. (tangkap syahdu stetmen akak) Kehkehkeh.

ieja amieja said...Reply To This Comment

sama2 cantek, sama2 tembam..ngeeeeeeeeee...agak2 suara serak2 basah serena tuh ada tak kat empunyer blog ..hehehe

Mama_Fatin said...Reply To This Comment

bestnyeeeeeee

Tentang Kita said...Reply To This Comment

penah jumpa zamani slam masa keje kt 7E Keramat Au2...orgnyer baik sgt2, malu2 gitu masa nyembang...

ADAN + LINA said...Reply To This Comment

Peeehhh.....
nak ambik gambar ngan retis mali konon yg ko bergambar ngan aku tak MALU pula..??

aku pun RETIS juga...ha...ha...ha...
(statement berani terjun bangunan dari tingkat 17 ni)

eB ezrin said...Reply To This Comment

alaaaaaaaaaaa, aku nak jugak leh? :)

NM02 said...Reply To This Comment

adan,

kau retis suam suam kuku kaki je

hahahahha

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

line tenet prob..ni ok kejap,lepas ni tak ok balik..huhu

dua,dua chubby..hehehe..

Ijah EmoTemo said...Reply To This Comment

wooo! mesti peramah serina ni hehehe. pernah jmp dia dulu dkt times square tp err malu nk amik gmbr ekekeke

abah khalisha said...Reply To This Comment

hehehhe..cm konal je.

abah khalisha said...Reply To This Comment

hehehhe..cm konal je.

kasihredha said...Reply To This Comment

cantiknya

Ya ALya said...Reply To This Comment

bila la turn fahrin ahmad yer......

NM02 said...Reply To This Comment

kak alya,

kalu FA.. sudah tentu saye jerit sekuat mungkin

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

perghhh...sama2 cun tu....

ummi_khalish said...Reply To This Comment

comel ,cute je dedua ni...hehehe.....

deqlis said...Reply To This Comment

dua comeyy nie....

p/s: pasal gempak raya astro tu semalam deqlis tak p pun kat dewan perdana felda tue...deqlis tak sihat demam+batuk...terus cancel p....huhu

akuzle said...Reply To This Comment

haahhaha... org2 comey mcm kiter neh kan ker pemalu. dh beso perut dier peknen no 2 yea? x tanya ker biler due?

-oP_ida- said...Reply To This Comment

cayalah sis....begamba ngan retis tuh...

eh serina ni preggy lagi erk...wah bagus0bagus

NM02 said...Reply To This Comment

ya alya,

klu FA... saya amek gambar letak kepala atas dada dia...

muahahahahaha