Thursday, August 18, 2011

semangat sungguh

hi uolsss.. rindu ai tak? smlm ai coti, tu yang takde n3. muahahahasss.. kpd follower baru, jap gie ai terjah uollss plak okess. korang semua mesti tak sabar nak sambut raya kan.. termasuk jugak lah diri ai sendiri. dalam semua sibuk dengan persiapan nak sambut raya, ada insan lagi teruja nak sambut
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

merdeka! korang semua mesti takde rasa sangat nak sambut merdeka kan. lebih ke arah nak sambut raya kan. ha.. tgk kawan kita ni, semangat sungguh nak sambut raya dan merdeka. eh, saya tak kenal pun sape jiran sebelah jalan ketika ini. kalu dia nmpk kete ni dlm blog ai ni, ampunnnn... ai tumpang tempek gambar kete yu kat sini. jgn mareee... ai suker tgk keterujaan yu nak sambut merdeka sekali. ai tabik spring! toing toing toing!!!!.. 

merdeka
merdeka
merdeka

59 dok ngomen:

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

tabik tuan!!!semangat sungguh tuh! :)

eqbalzack said...Reply To This Comment

Salam Niezzareena & family,
Terima kasih singgah blog abg eq dan komen. Kad raya 'cyber' kat blog abg eq tu abg eq alu2kan untuk letak kat blog k...ikhlas dari abg eq...
Selamat berpuasa dan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba...

NM02 said...Reply To This Comment

abg eQbal,

walllaaa!!!! ok bang... nnt saya tempek kad raya abg yang sangat klasik bg saya ni...

yu mmg best bro!!!!

Nazri Razra said...Reply To This Comment

Hahahhaa... smalam Abe nampak gak keter neh. Kat Wangsa maju. Tgh shopping barang bukak poser kot. Tapi smalam bendera dia layu sebab kena air ujan. Tapi sangat respek ler kat semangat kemerdekaan dia..

Huda said...Reply To This Comment

merdeka :) hehehe..teruja u :)

cheqna said...Reply To This Comment

semnagat giler ni..giler pun tak semangat cam dia..hahahahaha

ikatankasihku said...Reply To This Comment

tabik spring kat tuan punyer kete ni.....
raya pakai sampin , baju melayu, rilek je drive,..bunga manggar pacak kat belakang tu lagi gempak ek....tambah lak ngan lampu kelam kelip....gedebas...hehehe

Fitri Senin said...Reply To This Comment

salam kenal..kelisa itu sungguh comel tp i xmo tepek bendera byk sgt kt kelisa i..tabik..tabik..
http://fitribintisenin.blogspot.com/

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...Reply To This Comment

nie kira oke lagik
ader yg ai tgk dlm tv keta pow dia cat bendera mesia
mmg semangat...weols mampu????
ngeeee

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

semangat nak raya..merdeka cam boleh terlupa sikit...hahahaa

ieda said...Reply To This Comment

winduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ketatx100 ekekekkek over lakss akak nie ekekekke

aduhhh semangat2 ....

♥MAMASYAZA♥ said...Reply To This Comment

kat ofis akak punsekrg ni dok sibuk gantung bendera

shida said...Reply To This Comment

ha.. betul la... masing2 sibuk nak raya,... sampaikan lupa pasal merdeka...kat tv pun tak dak iklan2 pasal merdeka sgt

ejaMaria said...Reply To This Comment

eh... ri tu kat majalah 3 pun ada cite pasal keta 'merdeka'... yg tu lg over siap sticker penuh satu keta... ;p

NM02 said...Reply To This Comment

nazri,

ye betul... mmg kat wangsa maju pong.. orang situ kot tuan kete ni. ai nampak pun masa ai nak pi jj

hei, yu dok situ kah? ai pernah nmpk yu kat jj bersama isteri yu

auchh... kalu betul, kite dekat la weh

mama tims said...Reply To This Comment

waa..semangat patriotik btul la..
ni kat area setapak ea..
salam kenal..

bujal X said...Reply To This Comment

tahun ni tak dapat bendera free~so malas nak pasang~keh keh~~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

kita tak lupanya ari merdeka tu...hari tu hari eniberseri perkahwinan kita tu...

kaklong said...Reply To This Comment

CHAYOOOK la kak....terbaik la...mesti PM BANGGA ni kan...ahaks! ;)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

dulu arwah ayah aku, slalu mcmnih jugak..rajin sungguh dia gantung bendera penuh kreta dan umah..tapi tak turun ke anak2..anak2 suma malas..huhuhu

~izan~ said...Reply To This Comment

kami pun semangat nk sambut 31hb ni sbb besday mak tercinta..anak merdeka sbb mmg lahir 31hb ogos 1957...tahun ni nk wat kek bendera utk mak masa raya hehe..

aizamia3 said...Reply To This Comment

dak adik nak bendera merdeka katanya..

dak kakak nak lampu ketupat dengan bulan sabit yang besar macam kat tepi jalan tu..

ai pulak belum tercakap2 lagi kat en. suami..

tapi serius semangat pemilik kereta tu kan..

MERDEKA.. ;)

AzMask said...Reply To This Comment

bendera besar dah ada.. tinggal nak pasang jek lagi. Semangat jugak nih sambut merdeka & hari raya with family

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

tabik spring sama.. toing toing toing...

Thn lps sy ada la semangat sikit nk sambut merdeka, lekat la bendera tecit kat kereta sy, tp gam bekas bendera tu kuat & xleh cuci dah, kiranyer kekal la kesan tu sampai skrg, trs thn ni xnk lekat dah...huhu...

fazilzura said...Reply To This Comment

mak aii , semangat gile kentang ..

emmm x rs pun nak merdeka kecuali penah merasai idup zaman jepun dulu , sure ramai yg akan hargai kan kan

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

sekarang asyik menghitung raya je.. merdeka dalam hati je..

kakcik said...Reply To This Comment

Betul2 semangat tu!

azam said...Reply To This Comment

raya dulu baru merdeka......hehehe

Aleyn said...Reply To This Comment

Merdeka !!!!....I plak kalau time Merdeka...mesti teringat Mak...sebab birthday Mak 31 Ogos...so kitorang sambut 2in1 la...

NM02 said...Reply To This Comment

izan,

kelas mak kau nokss.. sama tarik ngan merdeka beday dia.. kim salam kat mak mu okes..

mamaNoriz said...Reply To This Comment

ya allah, bio betul!

hebat arrr...

ni real punya 1 Malaysia kan :)

Anum said...Reply To This Comment

semnagat yang jitu...

lieyalatif said...Reply To This Comment

fuh meriahnye keter ni ngan bendera ekekekekek....lieya gantung kat umah jek kot....

qemaishak said...Reply To This Comment

wah ni memang betul2 semangat nih...
lagi 8hari nak blk kg...huwaa ku lebih teruja..

Eye_nee said...Reply To This Comment

PATRIOTIK ni noksss..MERDEKAAAAAA!!!!!!!!!

wida said...Reply To This Comment

semangat sungguh...merdekaaaa!

absolutely emy said...Reply To This Comment

Semangat sunggguh.. tahniah.. (-_-)y

AI said...Reply To This Comment

- semangat camtu boleh bahaya pd yg bwk motor tau...skali tercucuk kat depa...haaa naya

Chik Att said...Reply To This Comment

semanagt ....

atty's said...Reply To This Comment

memang salute kt owner kereta,.
leh dpt award..tak ramai taun ni ada semangat kemerdekaan..lebih kpd semngt nak beraya

Yan said...Reply To This Comment

huuuhh..menyakan dia ye..

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Wow! Saya kagum dgn semangat dia. Patriotik. Bukan takat demam raya je! Cayalah!

fiza said...Reply To This Comment

Semangat patriotik sungguh ☺☺

diana said...Reply To This Comment

hari ni inagt nak pasang bendera kat uamh ni..baru beli bendera..:p

wahida said...Reply To This Comment

tapi aku pelik nape takde iklan merdeka tak mcm tahun2 sebelumnya...

kayzie said...Reply To This Comment

ktorg ad smbutan merdeka ni kak..semangat dgr student deklamasi sajak ni..hehe

Dee said...Reply To This Comment

semangat sungguh..cayalah!

Sue-Rya AQ said...Reply To This Comment

pergggghhhhh...giler nye semangat merdeka..tabik spring la kt c dia ni..x sia2 dilahirkan kt MALAYSIA terchenta ni..hehehe

Run Away said...Reply To This Comment

salam kenal...jalan2 tgk sini jap...salam aidilfitri...

misya said...Reply To This Comment

anak malaysia yang bersemangat tu,jom contohi

@cu SaYaNg said...Reply To This Comment

sure masuk pertandingan untuk hari merdeka yg ada iklan dlm paper tu

Azie Azman said...Reply To This Comment

nice..haha..
sekarang susah dah nak jumpe kereta letak bendera..
ni bukan satu, puluh-puluh siap haa..hehe..
merdeka!

ct shah said...Reply To This Comment

macam mane boleh tak jatuh flag yg dia tampal kat pintu kete tu ek??hmm..

Afikah Aziz said...Reply To This Comment

sampai hati kakak,itu kereta ika tu sob3x sedih la kakak buat cenggini (hahaha sengal) :P

Afikah Aziz said...Reply To This Comment

wuwuwu takutnye akak marah hehe,sesungguhnya ika hanya bergurau je kak keh3x..kan ade ayat last tu ika ckp sengal,mknanye ika la tu sengal sbb gurau,ampun kak,ampun larikkkk :P

NM02 said...Reply To This Comment

ika,

aissshh... akak kejar ni... tunggu!!!! nnt kamu!!!!

@juera said...Reply To This Comment

kita patot mencontohi smngt kemerdekaan yg beliau tunjukkan itu =)

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

raya taun ni merdeka sekali hehe

Latika.Dot.Dot. said...Reply To This Comment

semangattttttttttttt betul kelisa nih. apalah rasa dia dok dalam keta tu ye.

patriotik betul