Thursday, August 25, 2011

kad raya ke ni?

hi semua, hari ni ai nak share kad raya yang anak kazen ai bagi smlm.
tapi kad raya ke ni kakak? hehehe

ini kad raya utk ai.. hehehe... sedar pun dia suker kirim macam².. suker membaca buku dari bermain game? mcm terbalik je ayat tu kakak. bukan kakak lagi suker main game dari baca buku? muahahaha... siap ada bendera mesia lagi. ape maksud 64 kat bendera tu kakak? kalu merdeka tahun ni yang ke 54 la bukan 64. hehehe.. signature kakak mcm amy je. nama boypren kakak eh? ha... cakap kat ibu..

ini utk paklong.. kelakar la ayat dia.. minta maaf kerana mengganggu. mcm cakap kat kekasih plak. smlm dia buat kad raya ni utk 8 org.. yang lain² tu dia belum kasi lagi. tak boleh tunjuk katanya. hadoi la kakak.. 

kakak berbaju pink bersama syasya adiknya. kakak mulut bising, tapi cerdik pandai. kekadang mulut dia mengalahkan orang tua. serba tahu skit budak ni. kadang tu dia yang bagi nasihat kat kite. macam²... maceh la kakak sebab ingat kat kami. baju raya kami dah bagi kan... kat abg dan adik pun kami dah bagi jugak. sama rata, baru tak bergaduh... duit raya kat kg nanti ye.. kakak gud, baru tinggal pose dua hari tu pun sebab demam.. tahun depan cuba penuhkan macam abg okesss... 


abang aiman, kakak yaya, adik syasya, bambam dan aina.. anak² kecil yg kami tumpang kasih sayang :)

62 dok ngomen:

ikatankasihku said...Reply To This Comment

comel kad raya tu

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

alahai.. kalau akak dapat macam ni pun.. terharunya..

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

pandainya dia..
bgs2..ada inisiatif nk bagi kad raya..

Anisa Hang Tuah said...Reply To This Comment

comelnyeeeeee

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

aduii..ko ni buat aku gelak dlm nangis la nokk..

kakcik said...Reply To This Comment

Sweet la kakak ni. Kakak tak nak buat blog ke? :)

NM02 said...Reply To This Comment

izwa,

naper nok? kau terharu ker?

wida said...Reply To This Comment

alahai..kad raya yg betul2 ikhlas.

ieda said...Reply To This Comment

ahahhahah janji ada ucapan hari raya ..
ingat jugak anak2 buah utk aunty dia .. soo sweet tau dear !! :)

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

alahai sweetnyer kad raya...jd la ayat budak2 janji dia ingat..

bujal X said...Reply To This Comment

kat raya yang ikhlas~~kalau saya dapat saya frame~~

sheera said...Reply To This Comment

kt aku die ade bt x??lawak btl yaya nie...ehhehehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

sangat terharu...tngk kad raya tu kan...

awak tak pa la tumpang kasih syg lepa...kita pun dulu2 mcm tu juga tumpang kasih syg ank2 menakan ja...insyaallah nanti2 ada la rezeki tu..kita doa2 kan utk awak....

Huda said...Reply To This Comment

touching la pulak..sweet budak2 ni :) maklong dia kenala bg duit raya lebih sikit :)

cheqna said...Reply To This Comment

sweet
hehehehe
ala kak..kira kad raya la tu..=)

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Mula-mula ketawa...pastu rs sweet lak. Hehehehe...Bertuah la sape yg dpt kad raya limited and special edition tu...Rare tau!

Maya Mayana said...Reply To This Comment

tulus dr sanubari..simpan,tunjuk bila dia besar :)

NM02 said...Reply To This Comment

sheera,

ada... dia buat utk korang semua. sbb dia igt semua datang... nnt dia bagi la tu kot

qemaishak said...Reply To This Comment

hihi kelakar tapi sweet sangat...

adarnadzmie said...Reply To This Comment

ok gak la ko dapt kad raya walaupun mcm tu rupa... akak nan ado kad raya pun.. hehe

dhiera said...Reply To This Comment

kad raya dari kanak2.. dorang kan kreatif~

absolutely emy said...Reply To This Comment

saya suka membaca buku daripada bermain games itu.. cute.. hahahaha..

ajumohit said...Reply To This Comment

ayat tu sweet sangat hihihi..pandai pulak guna kaler2 yg ceria :)

InaAchik said...Reply To This Comment

lahai suwit nyer u dpt kad dr anak cenggitu...

Anum said...Reply To This Comment

huhuhu
boleh2 kad raya gak nie
hehee

AzMask said...Reply To This Comment

alahaii.. terharunya kalau dapat kad raya cenggini. Ikhlas dari hati kanak2.

fiza said...Reply To This Comment

So sweet ☺☺☺

misya said...Reply To This Comment

ayat penuh ikhlas tu

~ yus ~ said...Reply To This Comment

hehe, kak yus pun dapat kad raya lebih kurang mcm ni dari Aqil. Tak sempat lagi nak share di blog...huhu

Tapi tu ikhlas tu datang dari hati dia..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...Reply To This Comment

comey betul tulisan itew....
sempoi jer...dulu pernah gak dapat gini ngeee

Masni Syafie said...Reply To This Comment

dapat kad merdeka raya
so sweet =) from ur child

Eye_nee said...Reply To This Comment

Alahai..so manissssss ni sis...tentu ko terharu noksss...

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

Ahahaha, ucapan utk pak long tu kelakar. mcm secret admirer je.

ct shah said...Reply To This Comment

sweet lah ucapan kakak yaya tu.

Ati Masrif said...Reply To This Comment

kiut...

nak buat kad camtu gaklah
....jimat ...hehehe

Acik Erna said...Reply To This Comment

NM02..comel je kad tu..hasil kerjatangan anak2.
kanak2 memang selalu menghiburkan,
acik suka..

Myra Jay said...Reply To This Comment

Heheee, sooo sweet.. :-)

Pandai kakak buat kad raya-handmade tu :-)

mama tims said...Reply To This Comment

hehehe..cute sgt nih..walaupon ayat tunggang langgang..

fazilzura said...Reply To This Comment

SOOO SWEET ... ok le tu kan

kaklong said...Reply To This Comment

terharu nye kak baca anak2 kecil buat kad raya utk kita....adoi...! ;)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Ada sentimental value pada kad itu niez. Kreativiti anak yg penuh dgn kasih-sayang....

Chik Att said...Reply To This Comment

kad yang telus dan tulusss.... hehehehe

Cik Bambam said...Reply To This Comment

kalau budak2 bg mesti comel punya lar even fizikal kad tuh x secomel mana.. ehhehe

atty's said...Reply To This Comment

kreatif apa kakak buat kadraya

AI said...Reply To This Comment

- ok la tu...ingat pd mak long dia...

Dee said...Reply To This Comment

sweetnya..ingat jugak dia kat u oll ye..oklah tu kan..

Aleyn said...Reply To This Comment

Kelakar penulisan yg kreatif...ekeke

Fieza79 said...Reply To This Comment

kelakar bunyi ayat kad raya tu..hehee bdk2..dorang direct je tulis apa dlm kepala...hehee

WuMing said...Reply To This Comment

Budak punyai kreativiti yang tidak ada batasan..

ZaNa aDieyZa said...Reply To This Comment

so sweet!! siap bagi pak long & mak long kad raya.. untung bila ada anak buah yg sntsa ingat kat kita kan..

eB ezrin said...Reply To This Comment

comelnyer . kena lekat kat fridge tuh :)

cik dah faridah said...Reply To This Comment

kretipnyer....


slmt ari raya..blk kelate ker?
hati2 bawak kete tu yek..smga pas raya nnt ketemu lagi dialam maya...

Afikah Aziz said...Reply To This Comment

alahai comelnye bebudak ni,geram je :P

KSWSK said...Reply To This Comment

pengakuan ikhlas dan jujur tu...

tasekM said...Reply To This Comment

darjah berapa tu kak..?

:)


.

Dinas Aldi said...Reply To This Comment

Tergelak sakan kat part dia mintak maaf kerana mengganggu tu bila hantar kad raya, kahkahkah!

Maii Yusre said...Reply To This Comment

Lahai.. pandainya dia.. siap buat bendera lagi :D

aizamia3 said...Reply To This Comment

comel je baca kad raya itu.. luahan hati seorang budak.. ;)

tapi yang best ada bendera lagi.. semangat patriotik tetap ada dalam dirinya..

So Shy Lady said...Reply To This Comment

sweet memory nih..jadi knangn bila diorang dh bsr nanti

zafiera said...Reply To This Comment

Mak long..kat abg aiman,kak yaya,syasya & bambam je ke? Aina cmna plak? huhuhu smp ati..hat touching tau..

NM02 said...Reply To This Comment

ibu aina,

hehehe... maklong luper plak nama aina... sbb jarang kan jumpa dia.. tapi maklong tetap sayang kat dia jugak.. sayang mcm anak sendiri jugak.. tak tipu... ibu jangan amek hati.. ok, maklong tambah nama aina sekali..

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

comelnya kad tu..ayat2 pun comel dan nmpk ikhlas dr hati seorang anak kecil :)