Wednesday, June 22, 2011

selesai sudah...


errkkkkkk..... alhamdulillah... kenyang sudah, selesai sudah ayam masak merah tadi. penambahan ikan tenggiri masak lemak cili api dan sayur ape entah namanya dibeli kat pantry opis bersama kak jah. kami bedal bertiga termasuk mak buyung qistina yang lalu tak lalu je nak makan skang ni. tunggu masa je nak meletop. berkongsi tu lebih afdal. tunggu sorang lagi si chichi asmara tu tapi tak jugak sampai. kenyang makan kat luar la tu..

esok plan nak bawak ikan bilis + tempe goreng cili api. kompem tesedak jiran² pepagi buta nnt.banyak lak komen pasal ayam masak merah ni. tak sangka yu ollss suker. hehehe... tu sebab ai cayang korang sendat². chioomm skit.... ummmuuuuuuahhhh!!!

38 dok ngomen:

~ yus ~ said...Reply To This Comment

nasib dah kenyang juga....kalau tidak...huhu..:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

i pun nasib dah bek..bek dah....

misya said...Reply To This Comment

sharing is caring gitu

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

blurrppppp..Alhamdulillah..kenyanggg ngk ayam masak merah tuu..sodappppp~ :)

Sue-Rya AQ said...Reply To This Comment

tgk pn dh kenyang..hehehe

NOOR FATIN said...Reply To This Comment

mak aiiiiiiiiii. sedapnyaa. terliur!

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

peerrgghh....terus rase nk pindah ke office ko nok! :)

wahida said...Reply To This Comment

tq jah...sok bawak butter prawn lak...ahaks!!

sha a.s said...Reply To This Comment

awak, sorry la kite x join awak mkn td...kite sbnrnye memain je...bkn beriye² pn..saje usik2 nk mkn skali...macehh la sbb ajak kite dtg 16 td...tp klu awak bsungguh² ajak kite, esok kite join la sekaki...ekekeke

*pdhal esok kite nk pose sunat

aDieyZa said...Reply To This Comment

adoi, terus lapar balik bila tgk gambar tu.. ayam masak merah tu mmg menggoda.. betul2 feveret zana tu..

tiefazatie said...Reply To This Comment

adui la..terliur ifa kak...blummkn lg nie..hihi

AI said...Reply To This Comment

- makan berjemaah...bagus tu...

AzMask said...Reply To This Comment

ai ler sedapnya makan..

Yan said...Reply To This Comment

rajinnya masak pepagi hari dear...

miloais said...Reply To This Comment

rajin uols memasak pepagi buta ni nokkkk!
caya lahhh!

Ayuraza said...Reply To This Comment

saya sukerrrrr ikan bilis n tempe goreng..nyum2..hehe..mintak sikit..

ieda said...Reply To This Comment

ergggggggggggggggggh alhamdulillahhhh sbb akak punn baru lepas makan ekekkeke :)

fiza said...Reply To This Comment

Mantopppp...berkongsi adalah lebih baik dari mkn sesorang kan ☺☺

ikan bilis + tempe goreng cili api...perghhhhh...sedap tu. Kongsilah ngan kita gak...muahahaha...

Ati Masrif said...Reply To This Comment

kak ati dulu pun
rajin gak bawa bekal gi opis :)

Papa Mifz said...Reply To This Comment

saya bila dah kawen ngan org jawa nih paling suka mkn tempe goreng cili api...

Ieqa Rahim said...Reply To This Comment

my favourite ikan bilis + tempe goreng cili api versi pedas kebabommm....harus mase mkn meleleh2....hehehe....

Lady Ija said...Reply To This Comment

NM02

saya duduk area Putra Perdana Puchong... ce citer... ce citer...
reply kat entri kita gak hek

wida said...Reply To This Comment

nasib baik dh kenyang..kalau x meleleh jugak air liur ni

ikatankasihku said...Reply To This Comment

sajer jer bakar line petang2 ni....
ai dah lapar...nak balik mamam skrg....

cheqna said...Reply To This Comment

weh mek kak
tetiba lapo ni...huhuhuhu

Dee said...Reply To This Comment

bestnya sama opis ngan u mek jah..rezeki sama2 dikongsi..murah rezeki u..

Rinna said...Reply To This Comment

Wahh bestnyaa makan ramai2 gini baru laa berselerakan.. kongsi2 makanan.. :)

Eye_nee said...Reply To This Comment

bes nya berkongsikong makanan cam ni noks..akk ni ha..non ado..geng kat opis pon sorang jer...biar pon dah mkn..nmpak lauk ko petang2 ni..laparrrrrr balikkkk.....

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

suka buat kita kecur air liur tau kak nieza nie...wuwuuu~

Gieyana said...Reply To This Comment

perghh..menu camni mmg menyelerakan..:)

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

sedapnya kena ngan gu. ikan tenggiri peberet cik ina forever.

AYuNG said...Reply To This Comment

wow, menu simple tapi sedap tuh...hehe, nak2 ada smbal belacan...i likeee...

ejaMaria said...Reply To This Comment

yerr... kongsi makan... aku suker tu...
kalau nak gebu kena la gebu sama-sama kan... mana leh sorang-sorang... hehehehee...
jadi kena la makan sama-sama... hihihi... jgn mare ekk...

ajumohit said...Reply To This Comment

huii sedapnya menu tu

Nia said...Reply To This Comment

eh, masak sendirikah? sedapnyaa!!

mummysyafie said...Reply To This Comment

makan berkongsi ni lebih syok kot. sebab rasa macam kat asrama dulu. ayam masak merah mmg pilihan kalbu.. :) nak sikit mulih??

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

pergh sedapnya niezza....best mkn ngan kwn2 kat opis..meriah kan...nak jgk ayam masak merah tu...

Huda said...Reply To This Comment

alhamdulillah :)