Thursday, June 30, 2011

muka legend tapi cute!

cer perhatikan gambar ni betul²


perasan tak ape kelainan yang ada pada bambam
perasan tak dia pakai subang?
smlm bonda dan baba dia bawak dia pi tindik telinga
melalak, meraung mcm kena dera
jatuh katil pun tak melalak seteruk tu
smlm mummy 3G dia
mummy gelak mcm nak tebarai gigi
sebab muka bambam mcm budah laki ganas tindik telinga
hahahaha
mlm mummy tak tahan sabar nak tgk muka dia
mummy jumpa dia kat umh mak tok
cute la plak


 ini budak tengah ralit layan bola
mesia lawan taipei
mulut tu kasi tutup skit looo
oh... dia mmg minat giler ngan bola
ikut rentak tok ayah dia
hantu bola


mummy kalih channel lain
alamak!!!!
sekali dia meraung daaaaa
ok, mummy simpati sangat dengan air mata yang hampir nak menitik tu
huh!
mummy tukar balik bola
puas?

38 dok ngomen:

ratusiput said...Reply To This Comment

alalalala cedihnye....

sha a.s said...Reply To This Comment

br la pompuan......da btindik! ekeke

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

minat bola ke?hikhikhikk..

Fieza79 said...Reply To This Comment

comel nyaa bila dia meraung tuu...
kecik2 dh tindik telinga ke...

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

alolo dh tindik tinge ye..4 sure makin chomell..xleh bayangkn sktnye..hihi...

tgk bola?? blh geng En S.u.a.m.i kite...

kakcik said...Reply To This Comment

hamboiiii... kecik2 dah minat bola? Cayalah bambam. :)

ieda said...Reply To This Comment

dikkk bam2 tgk bola dik ! adoiiii :)) tapi cute lahhh budak2 kalau tindik awal2 nie .. seyessss :)

ejaMaria said...Reply To This Comment

ok la tu pakaikan subang skrg... nnt bila start sekolah tak leh (@ tak digalakkan) pakai subang dah... kena la bukak balik nnt...

Ilhamny.com said...Reply To This Comment

anak linda pun baya nih gak dulu bertindik...

err, gmbr last tu, walaupun tgh nanges, tp tomelll..geramm tgk...

misya said...Reply To This Comment

alololo cian bambam,mumy noty yer tukar chanel,babab mumy,haha,anak sya pun suka tgk bola

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

alolo..sian dia kena dera dgn mummy ye...jahat tau mummy ni....babab sekali baru tau....

Chik Att said...Reply To This Comment

memang peminat tegarr ni...

bujal X said...Reply To This Comment

bambam kalau letak sebelah anak saya mesti orang ingat adik beradik~he~~

ikatankasihku said...Reply To This Comment

hahaha,cute pakai subang! sama mcm anak sy, rambut pendek, muka mcm boy, pastu tindik, last2 dia bukak balik subang tu....eemmmmm

wahida said...Reply To This Comment

lepas ni pakaikan dia cekak rambut lak...

AzMask said...Reply To This Comment

sakitnya kena tindik telinga... aunty 4 kali kena tindik tau bambam...

Ann Huda (Ate) said...Reply To This Comment

Syantiknya dia cebik...

Dee said...Reply To This Comment

peminat bola no 1 ni..mekjah..mmg sakitlah tindik tu..anak2 dee yg dah besar pun meraung..inikan pulak budak kecik..

eB ezrin said...Reply To This Comment

wahhh... braninyer dier tindik... best3... auntie salute la :)

erienz said...Reply To This Comment

alolo..mmg dengki mummy dia....nnti cik erin babab mumyye....

chinta... said...Reply To This Comment

cute mase dia nanges tu..

qees said...Reply To This Comment

comei nah si bambam ny....tp ranggi i lioookkeee....

sha a.s said...Reply To This Comment

test test

sha a.s said...Reply To This Comment

boleh komen la dear....awak punye sistem tu error kot...ehehe

qees said...Reply To This Comment

testing 1..2..3..
testis 1..2..3...opsss terlebey suda...

NM02 said...Reply To This Comment

sha & qees,

pe hal aku tak leh nak komen nih!!!! hadoiiii

NM02 said...Reply To This Comment

eh... bleh plak... hahaha

fiza said...Reply To This Comment

Naughty lah mummy nih, sian bambam ☺☺

Cutenya...kecik² dah tindik, brapa umur bambam nih? Kira brani gak erk ^_^

ikatankasihku said...Reply To This Comment

mek jah oiii... hehehe
hubby you nak ke ber cream2 ni...

harga 1 set RM85.00, tapi duduk kat mane ni ?

Huda said...Reply To This Comment

siannye bambam nangis kan..tp tetap cute :)

ikatankasihku said...Reply To This Comment

owh kl gupenyer..
stkt ni lom penah pos lagi..
kalau guna courier , skynet boleh?
dekat sikit ngan ofis sy...

email sy, ikin@poly.my

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

alahai tecit2 dah tindik subang, seriaunyer sy dengar, anak sy umur 5 thn br berani tindik telinga, bukan apa takut susah nk jaga..

Sedihnyer last pic tu..sob..sob..sob..

tiefazatie said...Reply To This Comment

serius comel gle!hihi..

btw kakak jelita..ifa dh dpt FM tue!tq2...hee..nt ada n3 utk sis yaa..sgt suka hati nie..bertambah koleksi FM ifa..tq sis..=)

ana said...Reply To This Comment

amboi..kecik2 dh pandai tgk bola ye. takpe besar nnti masuk team bola pompuan yer.

Mama Gee said...Reply To This Comment

masa kecik2 ni bagus tindik...esok dh besarr senang...
mama sampai skrg rs ngeri je pk masa tindik telinga tu..hahaa
padahal bukanlah sakit bebenorrr

-oP_ida- said...Reply To This Comment

alalalala..shiaN diaa......suka bola erkk...ehehehee

Eye_nee said...Reply To This Comment

ko kejam noksss...sian tgk muka bambam nangis...airmata bak mutiara nak jatuh tu yg mahal tu...

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

comeynya dia ada subang....suka bola rupenya..boleh kwn nagn uncle faizal kat cni yer...