Tuesday, May 3, 2011

hi yu ollsss

i'm back!!! rinnnnndduuu ai tak? ai rinnnddduuu yu ollssssssssss. banyaknye nak strori mori, tapi ari ni bz la. tak tau nak mula yang maner satu ni. hehehe..

pertamanya, nak skodeng umh yu ollss dolu, mesti banyak citer yang ketinggalan ni kan. rindu nak tinggal komen pun ada. hehehe... kedua, rindu nak sergah blog yang wajib tgk setiap hari. ape la citer² mereka ni. ketiga, nak apdet kesah kursus minggu lepas, tapi bila tgk gambar nan hado je. ai silap setting plak masa pi kursus tu, so gambar pun mcm entah ape² le jadiknya. tapi bila pk balik, kalu ai wat citer pasal kursus tu, tak gempak la pada group yang lom pegi lagi. trainer pun ada cakap, kalu bleh jgn citer pada mereka yang lom pegi. mmm... tgk le camner. 

keempat, perkara yang paling wat ai teruja giler bila benda yang kami order kat senheng dah pun sampai. benda ni kami order masa beli kamera ari tu. masa nak beli tu takde stok, so kami kena tunggu. sekali masa ai pi kursus plak benda tu sampai. nak tau ape... hehehe....


tarrrraaaa!! suker suker suker... dah tak payah nak bukak laptop bagai. segalanya mudah hanya dihujung jari. makaceh laling. impian kini menjadi kenyataan walaupun kami selalu berebut benda yang satu ni. hehehe... sim card broadband dah transfer ke SG ni. dah tak payah nak bawak BB kulu kilir cocok kat lappy. hehehe.. SG ni kami hanya guna utk intenet sahaja, tak guna utk phone call pun sebab malas bayar lebih dari yang sepatutnya. wat pe nak rugikan bil. SG mmg mudahkan segalanya. laju, pantas dan clear! tak caya? cubalah

[ kalu dah rebutan menjadi isu, nak cari ipad lah camni. hahahaha ]

47 dok ngomen:

~izan~ said...Reply To This Comment

wah...manyak syiok tu..hehe...nanti beli 3,4 bijik ye ipad tu,wat hadiah GA ke hehehe...

ratusiput said...Reply To This Comment

uiskk ipad seh..gila kencang.mintak satu ble...?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

wah2
maju kehadapan..ehehe
kat sni, org yg guna galaxy tab ni if ade org call gune head phone...ahah mcm2 depa ni..den gak duk guna computer je..ehehe

NM02 said...Reply To This Comment

izan,

tunggu makcik kayo eh. kompem makcik sponser hadiah GA. hehehe

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

wahhhhhhh~!!! jelesnyaaa!huhuhuhu

NM02 said...Reply To This Comment

ratu siput,

yang ada pun satu, tapi plastik ada lebih. nak ker... hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

rose,

kami tak guna utk call pun. hanya utk intenet sahaja

wida said...Reply To This Comment

wah bestnya..jeles~
sis, singgah rumah saya....

sha a.s said...Reply To This Comment

wahhh...kelasss nokkk~~~

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

bestnya..

akak...meh cne nak pinjam sekejap..hehe....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

wow!! tenganga mulut den....

fazilzura said...Reply To This Comment

waaaaaaaaaaaaaaaaahhh manyak jelos ooooooo...

bujal X said...Reply To This Comment

dapat baucer rm100 tak masa beli kat senheng?

NM02 said...Reply To This Comment

bujal. yup... itulah yang ai gunakan utk beli dua barang tu

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... tetiba jadi kedengki tengok awak dah pakai benda alah ni hhihihi

Rinna said...Reply To This Comment

Waahh bestnyaa dpt lagi hadiah dari hubby yer.. betuahnyaa badan..hehehe

Dee said...Reply To This Comment

wow..bestnya..bertuah badan. galaxy tab tu idaman ramai tuh..u gi kursus kat janda baik..mcm sama je ngan cik bedah laser..ada jumpa dia ke? or..u tak penah masuk blog dia..hihihi..

mek jah..aku tak jumpa kak jah..dia kan bz kenduri di senawang..xpe..next time leh roger2 jumpa ok..

♥MiZz-siHa♥ said...Reply To This Comment

wahh...syoknye,,,bak mai satu..hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

hoye hoye...bleh geng anakanda la!!!hahaahaha...hari-hari bertab!

Yan said...Reply To This Comment

Akak pun jadi teringin lak lah. Ingat nak beli Ipad.. tp until now tak sure mana satu yg practical.

[-suziey-] said...Reply To This Comment

masa lucky draw annual dinner ritu ade hadiah galaxy tab ni..tp diriku xbertuah utk dpt..hnya dpt android tablet pc brand cokia..hehe

cikbedahlaser said...Reply To This Comment

haa.. sy rs dr aritu cri link puan NM nih.. dapat pon..

ishh camno leh jmp kat janda baik lak ni.. geng MATRADe ke?? kite ade naik satu lif ke?? owhhhh nooo...

hehehehehe salam kenal dari istana negara.. kami la yg berpoyo-poyo d tga itu.. pada ari jumaat yg indah

munna said...Reply To This Comment

wah! bestnya... munna pakai lagi pc lama kat rumah ni....

munna said...Reply To This Comment

munna dah folo...hehehe...

ejaMaria said...Reply To This Comment

kak... saya punya sebijik... mana? ;p

mamasuri said...Reply To This Comment

ala bestnyer..jelos ni..

ieda said...Reply To This Comment

wah2 akak memang x pandai bab2 nie .. ermmm gunenya .. kelebihannya .. org samar2 IT nie gituu ler ekekke :)
ape2 pun dikk tahniah , impian mu jadi kenyataan :))

Kancilbiru said...Reply To This Comment

wow..kelas gitu...

ajumohit said...Reply To This Comment

bestnya nieza..syiok giler

merahitujambu said...Reply To This Comment

hebat!!!nak jugak satu..ehehehe

cik zilla said...Reply To This Comment

jelesssssssssssssssssssssssss!!!!!

Encik Suami said...Reply To This Comment

wow..bestnye ada ipad.tak mampu lah nak beli.gune komputer opis je lah gamaknye.

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

WAAAAAA..walaupun agk lmbt tp ttp nak WAAAAAAAAA jugek..hihi..jom kita berGALAXY..yahoooo...sukeeee la tu...kih kih chomel tau akak ni..

NOOR FATIN said...Reply To This Comment

bestnyaaaaaaaaaaaa! kalau ada lebih bagi kat saya ek. heehhe saya dah follow :)

Aku said...Reply To This Comment

benda tu sebahagian dari angan-angan aku.... angan-angan sahaja...isk isk

norhidana said...Reply To This Comment

wahaaaa bestnyer... lps nih lg senang lah ke mana2 yek...
blh mengupload gambar menengok blog n apa2 saja ngn mudah... best2

dwaty said...Reply To This Comment

bape sebijik tu???? nak beli tapi money tak cukup lagi.... brand pun tak tau yang mana satu ok....

zati embong said...Reply To This Comment

bestnya kak,bila turn jat nk mintak2 hadiah lak ni.hihi

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

dah ada gadjet canggih tu , jangan lupa datang blog akak selalu.baiknya laling ko.

cik ungu said...Reply To This Comment

waa..bestnye..hehe..
dtg mbls kunjungn sis..:)

wardah said...Reply To This Comment

wahhh suka suka suka 1000x...

zati embong said...Reply To This Comment

kak,ya Allah,jat ingatkan jat da follow.sobsob.hihi.semalam da klik da.

sorry tau kak O.o

KUREKURE COMEL said...Reply To This Comment

mina dah usha ni..tp lg terarah kat ipad...



kak syok tak pakai ni...hihihi

aDieyZa said...Reply To This Comment

wah, syoknyer!!!!!!!! lps ni akk kena rajin bw la kan..

Aidanisme said...Reply To This Comment

wahhh best gileerrrr

ZZnoor said...Reply To This Comment

beshnye dh ade galaxy tabbbb!!!

MrS. F!zA said...Reply To This Comment

wee...kita nk tnya boleh?skrg tgh konpius dgn galaxy tab..ada berapa jnis eh yg jnis tab ni?tgk dkt web samsung ada 2 jnis..boleh reply kt komen sy tk?