Tuesday, April 12, 2011

patutkah?

korang perhati betul² gambar tyar ni...


nampak ape² tak? perasan ke tak? tgk yg bawah ni la kalu tak pasan aper²..


tu, tgk kat tayar tu.. dah pecah weh. tunggu meletop je kot. uiii mak.. bas ni betul² berenti sebelah kete kami. kalu wat tiba² meletop, kena tak serpihan tu kat kete kami? pecah tak cermin kete? luka parah tak ai yg ada dalam kete tu? iishhh... bahaya kes mcm ni ek.. ape patut buat? nak turun pi cakap kat drebar? mm... baru nak turun, bas dah bedesup pegi tinggalkan aku yg baru nak senteng lengan baju konon nak p sound. hahaha...

33 dok ngomen:

kakcik said...Reply To This Comment

Bahaya tu weh!

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

ish,tak prihatin langsung la drebar bas tu.kalo meletop kena dia sorang xpe..

*comel la akak senteng lengan baju and ditinggalkan mcm tu.. :P

Aidanisme said...Reply To This Comment

uisyhh... boleh perasan eh.. klu aida tak perasaan dah tuu

syariza09 said...Reply To This Comment

cer cari pesbuk bas ni, ado tak???

Cikgu Tie said...Reply To This Comment

wah...terangnya mata.
bukan semua org mampu nampak tayar tu.
yang bestnya bergambar dulu baru nak senteng lengan baju p sound....mana ler nak dan wei!kihkihkih.Jika berpeluang jumpa lagi situasi mcm nie,p sound dulu baru bergambar yer!

Oasis said...Reply To This Comment

Hehe. Seram jugak tapi jgn bimbang sbb tayar xde lah meletop cam tu skali. Tak terpercik kut serpihan tu.

NM02 said...Reply To This Comment

miemie,

kau perli akak kan... nakal tau

NM02 said...Reply To This Comment

syariza,

pesbuk sendiri pun berabad dah tak bukak... huhuhu

NM02 said...Reply To This Comment

cikgu tie,

amek gambar tu lg penting kak, blogger tegar la katakan. hahahaha

ratusiput said...Reply To This Comment

mmg bahaya kan.bygkan kalau ni bas express yg bwk puluhan penumpang.iskk.tp dorang ni kdg2 mmg tak amik berat pun.slagi leh jalan kan...

NM02 said...Reply To This Comment

oasis,

imaginasi saya jauh kan...

NM02 said...Reply To This Comment

ratu siput,

betul... agaknye kes kemalangan yg teruk tu ada kena mengena ngan tayar kot ek

wida said...Reply To This Comment

erk..seram, bahaya tuu

@.L.I.N said...Reply To This Comment

hai..saya dah jadik follower NM02 dah lama dah...huhuhu

atty's said...Reply To This Comment

bahaya ni ..kang tak pasal orang lain yang kena akibat kecuaian org lain

eB ezrin said...Reply To This Comment

uish... x mo bygkan... takot

Dee said...Reply To This Comment

wei..ngeri siot..

~ yus ~ said...Reply To This Comment

memang bahaya. Akak biasa je nampak, lori atau bas ni tayar diorang mmg dah botak semua. Takde inisiatif nak ganti ke?..huhu

fazilzura said...Reply To This Comment

mak aiiii .. ngeri nye..

kelmarin time drive nmpak kancil, tayar dgn spring dia bergertar2.. cm nak tercabut, ngerii

adarnadzmie said...Reply To This Comment

apa punya driver bas yg bengap... x perihatin pasal tayar bas langsung.. klu jd pa2 sapa yg susah.. org yg dekat2 situ jugak kan..
sound sket... hehe..

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

lagi bahaya kalo tgh laju ttibe meletup!!!humaaaaiii...mcm mane la penumpang time tuuuu...

fadhdeela said...Reply To This Comment

bahayanyer!!! dah nak meletop pastu laju lak bwk mmg nak kena la lori2 nie!!

meh sini: Beautifulnara Ngah Problem ke??

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

menakutkan sungguh...

wahida said...Reply To This Comment

tibat2 meletop? kahkahkah...

ieda said...Reply To This Comment

aah bahay nie .. sib baik x jadi ape2 .. paling benggang bila dah senteng lengan ( senteng yaa , kami panggil sengseng lenggan ) dia dah cabut huhu

Rinna said...Reply To This Comment

Ahakss sempat lagik dok perati tayar bas..ekk.. kalau meletup tak kena laa kat keta..hehehe.. garang tul sampai nak senteng lengan baju..heheh

eLLy said...Reply To This Comment

OMG .. mintak2 tak de yg terkorban.

dan yg paling penting kawan aku yg sama montel itu terselamat ;p

aTy _faRed~ said...Reply To This Comment

waahh..!! membahayakan semua orang...!!

Yan said...Reply To This Comment

Driver tu kesah apa Nieza.

yang penting dia boleh angkut as many person as dia boleh.. safety no 2.

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

sgt bahaya...mbahayakanlah...takut!

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

pecah pecah gak, sempat lagi ko ambik gambar tayar tu ye.mesti jantung dup dap masa tu kan.

So Shy Lady said...Reply To This Comment

mngerikn...
haisyh t.nak lah imagine yg bukan2..
gmbar ni ptut hntar ke akhbar nihhh

bserta plat no.

terer aaa ambik gmbar ;P

absolutely emy said...Reply To This Comment

bahaya betul!