Thursday, April 14, 2011

ni le jawapannyer

mesti korang tertunggu² kan jawapan dari n3 smlm. mau ai tak gelak manja baca komen yang ada sebab ada yang jawab ekor ikan paus, vacuum cleaner, pencukur, kepala paip dan paling tak leh blah, jawapan si izwa tu alat penggaru belakang sebab aku tak sampai nak garu.. cet.. kau perli aku kan izwa.. nakal la jawapan yang korang bagi ni.. hehehe

inilah bendanya wahai sahabat sekalian... ini namanya kekilir atau mesin pancing ikan.. meh nak canang nama pemenang... kira promote blog depa sekali la ni ok...


sudi² la kunjung umh depa. leh tambah follower korang sekali. sori la pada yang menang, takde hadiah utk yu ollss... saje suker². bajet kureng la nak sponser hadiah... muahahahaha... jgn maree... ai cuma bleh naikkan traffic korang dengan canang alamat korang je. boleh kan.. korang tak marah kan... lain kali ai wat kuiz, ai sediakan hadiah ok..

minat hubby dengan memancing ni mmg dtg dari keturunan dia. ai kalu dia nak pi memancing yang makan waktu lama, ai tak kose nak ikut. baik ai lepak umh layan tv lagi syok.. tak pun membuta. tapi tgk la, kalu tmpt tu menariks, ai follow je... kalu ikut hati dia, dia mmg nak ai follow dia je. sejak dah selalu pi ngan adik ipar ai dan sedara² ai yg lain, ai tak kose la nak ikut. ai tolong sediakan bekal je. bukan ape.. lama nau dorang pergi. takat sejam dua tu boleh la ai bertahan. ni nak senja kadang dah senja baru nak balik.huh.. rimas, lemas semua ada..

yu ollsss minat ke memancing?

20 dok ngomen:

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

heheheheeheheheheeee...i tak perli u la sb i pun same tgn x sampai!!kekekekekeek...

NM02 said...Reply To This Comment

izwa,

hahahaha... jom sama2 gelak

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

alamak. tak terteka semalam. luper
tapi if sy teka pon salah gak..mauhahahaha

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

kite dah agak dahhh..hehehe..biasa ngk mende ni sebab Mr Ajib selalu benar belek ngan abang² dia..hikhikhik.. :P

Cik Pah said...Reply To This Comment

sipemancing ni selalunye mesti org yg sabar kan..kalau idak takkan sanggup tunggu berejam untuk sekor ikan

sha a.s said...Reply To This Comment

ehehe...tu ghupenye...

*nmpk sgt Cik Suami kite x minat memancing..psl x tau...

ahaha

Mutalib attholib said...Reply To This Comment

Hamba tak minat memancing.. tapi minat dengar pengalaman org pi memancing.. huhu

PS: memancing ikan ya.. bukan memancing lain.. hehe

ratusiput said...Reply To This Comment

ratu mmg tak minat.pape outdoor aktiviti pun mmg tak bape nk minat sbb nanti pk byk nyamuk...badan melekit...susah itu susah ini..iskk mmg byk cengkadak ko ratu kan.ehehe..

wahida said...Reply To This Comment

aku mmg tak minat memancing...maklumlah...aku kan tak sabar orgnyer..ngeee..

ejaMaria said...Reply To This Comment

owh... kekilir... baru ku tahu... slama ni tahu kelikir je... batu nak bancuh ngan simen buat rumah... ;p

ctiza said...Reply To This Comment

sama ler asben sy pun gila pancing. tapi sy mmg saje selalu dengki kat dia. ikut. lps tu sibuk nak gi toilet la, banyak nyamuk la, aper la, nyampah je dia!

syariza09 said...Reply To This Comment

alahai...salah la pulok

kakcik said...Reply To This Comment

Masa kecik2 dulu pernahlah kakcik memancing ikan seluang di tepi Sungai Perak. :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

malulah akak, laki pergi ke laut pun tak boleh teka benda tu . melambak kat rumah.

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

org kata kalu sape2 suka memnacing ni, pnyabar orgnya....

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

lor... itu ker sebenarnya.. ingat hanger besi tadik..hahahahha

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

konpem pemancing tegar ni..
sya kalau bab memancing, paling tak tahan menunggu ikan mkn umpan.. tak kose nak menunggu lama2..huhu

absolutely emy said...Reply To This Comment

yeay.. betul rupanya jawapanku.. psst.. den siap tanya satu rumah tu.. adik den siap tunjuk mesin pancing.. nak provekan itu memang mesin pancing.. hahaha..

Mama Gee said...Reply To This Comment

hubby pun suka mancing..suka sgt ajak kita temankan dia..tp meneman org memancing ni tersgt membosankan leee huhuhu

mummysyafie said...Reply To This Comment

taniah pada pemenang...