Friday, February 18, 2011

pgh siri ke dua

aduh... agak kelewatan apdet citer utk hari ni. giler ngantuk..padahal smlm tido skit pyer awal. kepala plak ting tong ni.. nasib le ari jumaat. lepas apdet ni, nak tido jap, kasi lega sebab pastu nak p dengar ceramah. ok, ini n3 sambungan kat pgh. mari terjah

makin hari ai ngan hubby makin bulat. berkat kehidupan yang bahagia kot ek. kekeke... 

syasya dah bosan sebab panat jalan dalam hotel tu. mmg jenuh ar nak pusing sane sini dalam pgh ni. luas giler

kasi dia rehat jap

berjaya jugak mamat yg keje kat situ amekkan gambar kami...  ai cakap amek kasi nampak habis kuda kat belakang tu, sebab hubby pakai lens 55-200...

maner² korang pusing sekitar pgh, kompem ada je kuda. sampai syasya cakap, kesian kuda² tu semua, nnt kena ujan mesti demam... hahaha... aku malas nak gelak besar, nnt dia terajang aku balik. dia bukan suka org gelakkan dia kalu dia cakap ape².. nnt dia emo.. ngade betul

belakang kami tu le klinik pgh. eh.. klinik merangkap sepital kot. tapi bukan sepital utk bersalin ye..

kan ai cakap... dia bukan boleh jalan banyak. mesti dia buat muke. tu dah letih sangat la tu. tak kuasa nak dukong, jom balik bilik tukar baju... baru le dia sengeh sebab tu je pun yang dia tak sabar...

kan... baru le ade mood nak peace. cet!


kesian kat ai tau tak dapat join berendam. sebab kena pakai swimming suit. cet! jadi le tukang tembak je..

hidup ku sepi tanpa kamu

kesian jugak kat dorang sebab tgh syok layan perasaan, ujan la plak... 

lebat sungguh ujan petang tu

jadiknye... sambung dalam bath tub aje la... hahaha... 

sementara tunggu dorang dok layan buih, ai amek kesempatan lelapkan mata jap. kisah ini akan ada sambungannya lagik..

16 dok ngomen:

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

sgt syok..:)

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

bestnyee kak...penah gak dpt tp mls nk layan..dpt gak hotel sunway..suke dpt g pgh..best hotel gak nih...

Dee said...Reply To This Comment

bestnya..dpt dok hotel mahal eh..

eMMe said...Reply To This Comment

hurm...tak gi mandi swimming pool, mandi kat bath tub bilik pun besttt...

Fieza79 said...Reply To This Comment

jeles la dgn korang rata2 pegi...uhukk...dh tu gamba2 punya la best...!

dua2 serasi menten saiz tak lebih tak kurang...itu lebih bahagia kann...

sw33tdarling said...Reply To This Comment

lawanya botol syampoo.. kalau i, sure i dah cilok masuk dalam bag

NM02 said...Reply To This Comment

mrs. eady,

tersangat syok!

NM02 said...Reply To This Comment

sofia,

le... naper tak pegi.. takpe, lain kali try eh. mana tau kot dpt hotel mewah ke kan

NM02 said...Reply To This Comment

dee,

benda free kan. bedal je lah

NM02 said...Reply To This Comment

emme,

ai igt nak join, tapi tak muat plak. hhehe

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,

kami ni mmg jenis kaki travel. hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

sweetdarling,

dah selamat ai rembar semua tu. penuh dah bilik mandi umh ai tu

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

ouhhh..terkenang² zaman kursus dulu..nak gi sdiri..mmg tak dapeklaa jawabnye..ngeeee~

wahida said...Reply To This Comment

jah, aku tag ko neh....gi tgk!!

cikpuanhady said...Reply To This Comment

waa..bestnyer dapat berjimba-jimba kat pgh..dah klik hb..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

z.u.n.a.i.d.a said...Reply To This Comment

wah sis,..bestnyer dpt dok PGH..conpem rs xnk balik kn...
lain x kalo p lagi..ajak zue skali yea...hehehehehe

dh klik ur HB jugak..nti dh cash out blnja me k..hahahahaha