Wednesday, February 16, 2011

hobi baru

skang ni, inilah hobi baru kami. asal petang kalu ada masa lapang, kami akan ke taman layang². kalu sebelum ni kami jogging, cewah!!! jogging la kunun... hehehe... tapi skang dah berubah ke main helikopter kontrol. cemana kami leh terjebak ke arah ini... nnt ai citer

masa kami main ni, en. suami punya baru je beli. masih dalam proses pembelajaran.. 

3 sekawan. bermula dari ayie dan adie lah, terus minat tu dtg pada en. suami. mula ingat mcm dia main². sekali kenyataan daaa... punya la dia pujuk ai nak beli menatang ni, maklum... walaupun nampak biasa, tapi rege dia bleh tahan gak la. pada ai... kira bleh check in memaner hotel lagi la.. hahaha... itu je la yang ai tau..udah le baru nak belajar, tak agak... terus beli yg beso punyer. hehehe...

tgh syok main, ari nak ujan plak...kami main kat tapak org layan main layang². tapi masa kami main heli tu, ramai gak la yang kerumun. wah... femes plak kojap.

kahkahkah.... belum ape², sayap belakang dah patah. sape buat... aku le... hahahahahahahaha.... manyak sori ye cayang.. nasib baik le ada spare. ya ampun, kalu tidak mau aku kena bebel. ai p rempoh pokok, maunya tak patah ranap. rasa mcm terer.. amek kau

ayie lagi la... patah batang heli tu dibuatnya. nasib baik tak jatuh atas kete luar pagar. hahaha... jenuh dia lari nak kejor.. kau igt heli tu pakai tali... hehehe... punya dia takut, last² dia lepaskan remote tu dari tangan. lawak ar... terus bepinau heli dia. alih² jatuh dalam semak pagar. amek kau, lagi teruk dari ai tau.. patah batang heli tu. kahkahkah... adie punya gak best.. lasak cemana pun, menten macho... tak pe, next time kita lawan lagi okeh


teringin nak beli kete hardcore kontrol... en. suami, leh tak yu belikan utk ai plak... plisss!!!

17 dok ngomen:

kakcik said...Reply To This Comment

Kalau dah minat dan mampu pula, soal harga tolak ke tepi dulu, kan..kan..kan... :)

LiErOSe~QiEmi said...Reply To This Comment

huiii mahal ni.. tapi dah minat, mmg tak bleh dihalang dah kaum adam ni kan.. hihihi

NM02 said...Reply To This Comment

kakcik,

minat...mampu tu boleh la, kira pk 2,3 kali gak la.. hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

lierose,

betul. ai sokong 100 kali. dorang kalu dah nak sesuatu, tak buleh la nak tunggu esok lusa.

~ yus ~ said...Reply To This Comment

Cantik helikopter comel ni....neeza punya mana? Hubby je ke?

wahida said...Reply To This Comment

hobi baru aku, kumpul setem...ahaks...

NM02 said...Reply To This Comment

kak yus, ena punya tarak.. tu yg nak pujuk en. suami beli kete hardcore tu...

NM02 said...Reply To This Comment

kak jah, teringat plak zaman sekolah dulu. harus ada dalam biodata, hobi : kumpul setem. ahakss

[-suziey-] said...Reply To This Comment

haih bole tahan hobi org kaya..ekeke:D

erkk patah tu still bole terbang ke?

marinahunny said...Reply To This Comment

hobi budak2 skrg ni dh jadi mainan bapak budak kan ;0

ratusiput said...Reply To This Comment

mmg mahal mende ni.risiko lak tu.kalau terhempas ke patah ke perghhhh...sentap...ehehe..

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

harga mahal tak boleh menghalang seseorang bila dah berminat. semua pun orang cam tu termasuk akak. yang penting benda tu dapat mengerat hubungan suami isteri di masa senggang.

sal said...Reply To This Comment

wah de hobi baru...cantik2 , ..betul ya..apa yg penting prmainan sebegitu yg mengintimkan hubungan suami isteri, that the point ..

Fieza79 said...Reply To This Comment

hobi baru ye...best nya suami isteri main sesama...kalau kami anak je la dok konker..huhu ari tu ada beli satu yg murah punya brand psr mlm..hehe main sekali dua dh rosak..pdn muka..

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

besnta heli tu...haah mmg mahal kan...xpelah dah minatkan..layankan ejlah...

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

lame dh x ke tmn layang2 tu..huhu..:)

sw33tdarling said...Reply To This Comment

my son dah lama mengidam.. tapi takmo belikan dia.. nanti dia ralit asyik main jerrr