Wednesday, January 19, 2011

lamanya tak santap k.f.c

kepingin teringin nak makan kfc, akhirnya mendapat jugak semalam. xceli.. kfc ni feveret en. suami saya dan saya plak more pada mc'd. kalu ke kfc, ayam mesti seketul je yg boleh ditelan, selebihnya haruslah en. suami yang tukang habis. 3 ketul dia belasah sorang. tapi semalam, saya makan semuanya. huh.. lapar sungguh.

dapnye... korang terliur tak? kekekeke

sekarang ni saya tengah pantang minum air coke. so, milo ais jadi pilihan. 

fries ni harus ada sebagai penutup.

kami ni kalu mkn kfc, harus dimulakan dulu dengan memasukkan whipped potato dan coleslaw ke dalam roti, letak sos skit pastu makan mcm beger. kampung kan kami. hikhikhik...eh.. smlm lupa nak order  cheezy wedges.. tu feveret saya tau. ok lah, ari ni baru ada masa nak bw kat umh kengkawan. tunggu ye, saya tumpang lalu jap lagik. daaa...

 koleksi gambar : SE satio

25 dok ngomen:

Huda said...Reply To This Comment

sedapnye sis, nak sikit..oh oh...terliur sungguh :)

sweetfiza said...Reply To This Comment

sedapnya...daku pun dah lma x mkan kfc...huhuhu...

☆ lieya latif ☆ said...Reply To This Comment

erm sedapnye....kfc idaman anak2 lieya...

LYAfrina said...Reply To This Comment

awww... smpai ati u...
kasi mulut i terlopong pagi2 ni... nakkkkkk :-)

LYAfrina said...Reply To This Comment

awww... smpai ati u...
kasi mulut i terlopong pagi2 ni... nakkkkkk :-)

wahida said...Reply To This Comment

aku suuuuuuuuka cheezy wedges, wajib order kalau ke KFC...

ciK mOt ©™ said...Reply To This Comment

dah lama tak makan kfc ni...asik layan mekdi jek

absolutely emy said...Reply To This Comment

masa drive tadik datang keje tadi.. terbayang2 kesedapan kfc.. tiba2 awak buat entry kfc.. ces..ces..ces.. hujung bulan ni weih.. hahahaha...

Mrs.Eady said...Reply To This Comment

ggrrr....ko ngn mek jah same je laaa....suka buat entry aku terliur!
ishhh...dh ler brbln2 aku x pg mcd & kfc nih..huhuhhu...

eMMe said...Reply To This Comment

lapar la tgk makanan...huhuu...

Queen said...Reply To This Comment

kfc makan jarang2 sedap..makan hari2...fuiyoo...

nik pun dah takminum air gas..cume ganti dgn ice lemon tea..ice kurang

Fieza79 said...Reply To This Comment

kita ni kerap kfc..kerap mekdi...sebab mls msk time ujung mgu hahaaa

marinahunny said...Reply To This Comment

hahaha saya makan roti pun pesen gtu jugak..hahaha xleh nk telan coleslaw saje2 mesti kena makan dgn roti ;)

LiErOSe~QiEmi said...Reply To This Comment

kampung ek??? sebab hubby bunga pun selalu mulakan dgn makanan & cara yg sama hihihih

baru je makan kfc semalam.. fuiii ilang kempunan hihi

aishah aka rAtU KeBayA said...Reply To This Comment

KFC memang sedap.. kalau sebulan tu mesti sekali ada mkn KFC..

Aidanisme said...Reply To This Comment

cara kita makan roti tu same la. hehehehe.. nikmat, tapi dah setahun lebih tak jejak KFC, terliur pulak ha

Dee said...Reply To This Comment

eh..samalah cara mkn roti ngan coleslaw tu..sedapkan..

mek jah..sy dh bgtau kt wahidalah..dia x smpikan ke? bukan awk yg bz ke? hihihi..

zura@iwan said...Reply To This Comment

wahhh..tliur tgk KFC tu..picca bosar2...btmbh lpr..ahha

eLLy said...Reply To This Comment

i pun dah lama tak makan KFC, last makan 2 minggu lepas.. perghhh lama tu =)

Ogy said...Reply To This Comment

masuk umah NM ni...makan apapun nampak sedap je..sbb gambar2 tu lawoo...terang dan jelass...ngeee

miloais said...Reply To This Comment

samalah... iols kalo gi kfc... takat lalu makan seketul ayam goreng jah... my doter lagi banyak makan dari iols... 2 ketul kadang2 tak cukup!

;P

eelobor said...Reply To This Comment

tak besh spicy...suka original

erienz said...Reply To This Comment

tgk gambar je terliuq...walaupun baru 2 hari lps makan...huhuhu...

ieda said...Reply To This Comment

terangggg dan sedappp nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

hubby awk sama mcm suami sy suka kfc bnding ngan mc d..

cr mkn pun sama mesti buat roti tu mcm burger..sebijik..heeeee